116

зевзек

преди 12 години

Искам да попитам МВР какво стана с човека, който пусна коментар 99 и защо вече не коментира във форума?:))

115

absulute

преди 12 години

aide 90te 6te se varnat super naprao ludnica turbo chalgata pak 6te e na moda :D pak 6te ima addidas i zlatnata maika 6te e na 1vo mqsto

114

POLITIK

преди 12 години

NIKOIA DARZAVA NIAMA DA SE OTDELI OT ES.....NAPROTIV...6TE VLIAZAT O6TE NIAKOLKO....PROBLEMA 6TE SE RE6I....

113

Анонимен

преди 12 години

до 112 за непросветените *** - ми това са фактите

112

Анонимен

преди 12 години

До 106.А бе *** що не се скриеш!Вечно ще се намери някоя *** да плюе по българите и България!

111

Анонимен

преди 12 години

Гърция,Италия,Португалия,Испания това са циреи и трябваше да бъдат отстранени с първите симтоми!А сега какво?А ако се разровят в нещата на французите ще се усети вонята на загниването на тази страна.Но нали се парфюмират пустите му французи,та успяват все още да ни заблудят!

110

Пенчо Пинаката

преди 12 години

В крайна сметка Гърция ще я изхвърлят ли от еврозоната или просто ще я ползват за камъка, с който неменуемо ще увисне на въжето, с което ще се самоубие т.нар. Европейски съюз!

109

новата ера

преди 12 години

стига вече всичко се видя нито комунисти ,нито капиталисти ,нито царисти са нужни на народа всички ни докараха до просяшка тояга ами обърнете се към новата ера ЖИВОТОСТОИЗЪМ. кои може да спасЕСи народа от претискащия в пипалата си октопод /агресорът/ ЕС,и тяхните последователи

108

келеша

преди 12 години

до 70те сащ и ес са в един отбор бе, ***..

107

Анонимен

преди 12 години

Отлагането на разпада с нови заеми ще бъде в пъти по-скъпо. Това се видя при провала на ЕС с Гърция.

106

Анонимен

преди 12 години

:))) който се е захванал с нас се е разпадал...римската,турската,съветската империи

105

до 101

преди 12 години

Една пушка да изгърми само в Кърджали или в Петрич готови сте!

104

Комунист

преди 12 години

Беленските прасета са петимни за мутрокомунисти и анални ***.....

103

Анонимен

преди 12 години

Правителството даде 30-годишна концесия за експлоатация на находището при Крумовград на фирмата Balkan Mineral and Mining която е дъщерна на канадската "Дънди прешъс металс", Защо давате да се изнася от държавата 27т. злато.Всички находища в България се разработват от частни компании. Защо????? Държавата също може да създава работни места, покрай тях да има търговия и консумация и отгоре на всичко - ДА ПРИБИРА ЦЯЛАТА ПЕЧАЛБА за собственото си население, а не за чуждо.

102

Анонимен

преди 12 години

На всеки 20-50 години нещата които приемаме за непоклатими стават преходни.Особено новите мантри като демокрация, капитал, финансова ..,бла бла ес ,ек всичко това е прах ,запасяваите се с храна и чакаите срив на борсите разпадане на империи и такива глупости.

101

до 94

преди 12 години

А ти какъв си бре ?Как може да плюеш държавата в която си роден ти и дедите ти промит Догански мозък...

100

Анонимен

преди 12 години

щем като се заговори за распад това не е на добре да знаете

99

ТОВА Е ДИКТАТУРАТА

преди 12 години

Политическото сплашване и страхът също се увеличават в България. В този район твърдите политически сигнали не се прикриват. Назначаването на вътрешния министър начело на предизборната кампания на управляващата партия ГЕРБ е все едно президентът Барак Обама да назначи директорите на ФБР и ЦРУ да ръководят кампанията му за преизбиране. Из цялата страна българите споделят в частни разговори за политическо сплашване и страх от изразяване на несъгласие със сегашното правителство.

98

Кондов

преди 12 години

Какъв е този вой, какъв е този хленч?Надявам се по-разумни да внесат ред в нещата, лилипута Саркози много скоро ще бъде изхвърлен.Лондон да не си въобразява , че ще се върне имперския му ореол.Колко робско малоудушие чета тук.Някой дърпа дявола за опашката, ама няма да му стане.Има по-важни неща да се оправят, ще трябва да си платим и за виртуалния безплатен обяд.

97

чарли

преди 12 години

Анонимен много си смотан.Освен това и ***.