69

анонимен

преди 12 години

защото Иран е буре с барут , една държава която се милитаризира и подкрепя теростичните организации по света , в крайна сметка ще избухне , въпроса е кога и разбира се тя не трябва да разполага с оръжие за масово поразяване.

68

anonimen

преди 12 години

Никой няма да си мръдне пръста за Иран , той е опсност за всики , за арабите , за ервеите , за нас , и за руснаците с тези мюсулмански държави от юг , така че всички ще си приказват и ще чакат някой да свърши мръсната работа и тайно се надяват да е Израел за да бъдат много възмутени.

67

някой

преди 12 години

До: номер 66Да знам, чел съм я и какво?Аз за разлика от теб чета статии и за Русия и за СССР и за САЩ.Ти четеш статии само за САЩ. А за Русия четеш само официалната пропаганда на другарите Путин и Медведев.

66

някой

преди 12 години

До: номер 65Хайде стига си я пушил тая марихуана!Не ми давай за пример атомните бомби. Не си гледал японски пропагандни филми отпреди 1945 година нали?Аз съм гледал как обучават децата в училище да си сложат по една противотанкова мина в чантата вместо учебници, да се пъхнат под танка и да дръпнат шнура!Е тогава можем да си говорим за атомни бомби.СССР имат много агресии. Полша, Чехия, Унгария, Афганистан ... не че не се пробваха и с Китай, ама китайците не им се дадоха.

65

gogo

преди 12 години

Ами тежки ще бъдат последиците я .Това не е Ирак,Иран имат армия ,а и ако нещо стане Русия и Китай 100 % скачат зад Иран .Е кво ще прави САЩ , ще пият една топла урина от Израел .

64

до някой

преди 12 години

само прочети новата статия за твоите американски идолиАмерикански войник осъден за убийства на цивилни в Афганистан11.11.2011 10:510Гибс призна, че е отрязал пръсти от труповете и е извадил зъб на жертва

63

до някой

преди 12 години

НЕ ми сравнявай СССР , който го няма от 20 години със САЩ! Колко агресии има от страна на СССР и колко от стран на САЩ? Кой метна атомните бомби? Кой срина Дрезден, Берлин и редица други градове, кой бомбардира Белград.....кой ликвидира Кадафи???

62

някой

преди 12 години

До: номер 49За Афганистан съм чел една почти документална книга: "Ловецът на хвърчила" се казва. Авторът е афганистанец и си разказва историята на неговия живот.Интересно, защо ли е решил да емигрира при лошите американци, а е бягал като дявол от тамян от "добричките" руснаци??? Спомням си конкретно за една случка, когато пиян руснак се опитва да изнасили афганистанско момиче. Иначе са много добрички, така си е.

61

до петьо-евреи

преди 12 години

Четеш избирателно. както ти твърдиш че ислямът проповядва джихад, така и аз мога да твърдя че талмуда проповядва избиване на всички гои. Фанатични *** има и при мюсюлманите, и при евреите, и при християните.

60

някой

преди 12 години

До: номер 49В грешка си - в Иран живеят персийци, не са араби.Става въпрос за исляма като държавна политика. Нямям нищо против религиите.А когато даваш примери за военна намеса на САЩ в други държави, вземи цитирай малко и СССР, не са американците най-големия дявол. За положението в Афганистан вина основно има бившия СССР, той затова се и разпадна. Не казвам че и американците са цвете - първо те са въоръжили талибаните.

59

Анонимен

преди 12 години

САЩ са дърти милитаристи, но обичат да разправят че изнасят демокрация и са единствената армия в света, която инструктира войниците си ако може да не убиват врага, понеже не изглежда добре по телевизията, така че те не биха започнали трета световна война. Само три държави в света, в момента могат да започнат трета световна и това са Израел, Русия и Северна Корея.

58

някой

преди 12 години

До: номер 54"Легализираите марихуаната и стига с тия бомби + българия ще спечели много от данаци за марихуана !! България - Холандия на бълканите :Р!! Приятен ден на всички! "Ха ха ха, ей сега чак ми просветна защо пишат такива безумия тук които не мога да ги разбера изобщо! А то какво било - напушили се тийнейджърите с марихуана и пишат идиотщини!!!

57

Панчо Санса

преди 12 години

до Петьо-ЕврейА кои са САЩ и Израхел ,че да казват на суверенни държави как ще живеят? Щом са решили да карат според Шериата нека си живеят така техен си избор, мен не ме бърка. Видяхме, че изкуствено наложената демокрация не вирее

56

OTAN

преди 12 години

Няма какво да го бомбардирате, прадете Боко да ги управлява.

55

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се възхищавам на персите. Решиха да построят 20 GW ядрени мощности за 70 млрд. $ и показаха среден пръст на долните мераци на янки и на ***, колкото и да им се пенят и да дрънкат с оръжие. Не са като нас, дето като последни пу.ки сами си затворихме работещи блокове от АЕЦ.

54

Петьо-Евреи

преди 12 години

Е да ама вие тук как си представята това нещо че иран ще има атомна бомба!!!? тогава точно ще стане трета световна защото иран е исламска държава офицялно живеят по законите на шариата а по тяхните закони докато не се останови апсолютен халифат тоест всички хора да бъдат исламизирани воината против "неверниците" джихадът трябва да продължава е в това е целият проблем които не вярва да прочете малко ислямски книжки там чено по бяло е написано

53

vanvan

преди 12 години

Ахмадинеджад е голям човек нищо че е мюсолманин. Не съм мюсли нито арабин православен съм ама му се възхищавам как се опълчи на американската напаст евала !!има в тубето негови речи когато е бил във Вашингтон ДС със субтитри прочетете да видите колко верни работи говори човека. Него определяйте само по това каква религия изповядва...Легализираите марихуаната и стига с тия бомби + българия ще спечели много от данаци за марихуана !! България - Холандия на бълканите :Р!! Приятен ден на всички!

52

Анонимен

преди 12 години

Ако се нанесат ядрени удари върху обектите в Иран, не виждам как ще се оправят след 3 г.!Има разработени оръжия, които проникват и в дълбочина под земята!Не го препоръчвам, но ако Иран се сдобие с ядрено оръжие, дали аятоласите ще разсъждават толкова преди да го употребят срещу Израел, а защо не и срещу Европа или САЩ!?!?!

51

Анонимен

преди 12 години

Играете си с огъня ,да не се опарите, да стреляш срещу камъни е героиство .Правете каквото искате и без това ви се измъкна власта от ръцете вече.

50

до 46

преди 12 години

В момента Израел избира да нанесе превантивен удар вьрху неядрен Иран или после да рискува с ядрен Иран ---а удара вьрху централите ще го видиш сьвсем скоро и изобщо няма да е фискален.