14

Съвет

преди 12 години

Най-доброто което би могъл да направи този младеж е да инвестира парите в икономическо образование и след това да стартира собствен бизнес.

13

Анонимен

преди 12 години

Принципно хейтърите са прави, че това е начин за намиране на нови "клиенти" за игра на живо и онлайн. Но не печелят само казината и онлайн залите, а и доста сериозно подготвени хора, които са си отдали време и усилия да се усъвършенстват и станат добри. Успокояващото за един начинаещ играч обаче е, че въпросните добри играчи не си губят времето на ниски нива и всеки може да се забавлява според джоба си, без да си залага бизнес, имот, жена и подобни глупости, които си говорят бабите по пейките...

12

Анонимен

преди 12 години

Добър ПР за покер сайтовете, но не забравяйте, че в покера не се създава стойност! Това са парите на хилядите загубили на покер! Единственият сигурен печеливш в тази игра са организаторите!Хубавото все пак е, че за покера се изисква много акъл и тактика и не печелят съвсем случайни хора, като при тотото!

11

Реалист!

преди 12 години

Имам чувството, че всички тези статии се пускат за реклама, за да може всякакви балъци да играят в покер сайтовете с надеждата, че ще спечелят...P.S. Нека си харчи парите със здраве младежа, но да отдели 15-20 долара и да се подстриже...Едва ли идеята му е да има идиотска прическа като Доналд Тръмп, така че малко грижа за външният вид няма да му е излишна.

10

Анонимен

преди 12 години

"чеха Сташко, останал със само $5,43 млн."не знам за вас, аз бих се гръмнал на негово място..

9

до ева

преди 12 години

Не забравяй, че той е немец, а те са финансово дисциплинирана нация.

8

ева

преди 12 години

Много е трудно,когато си толкова млад, да разполагаш с милиони. И ако и семейството ти няма необходимата култура да управлява финанси - нещата стават още по-зле. Повече сълзи са проляти за сбъднатите, отколкото за несбъднатите мечти. Историята познава много такива щастливци, които след няколко години ровят в кофите за *** и нямат дори и цент. Пожелавам на това момче да се справи и да организира харченето на спечеленото по добър и разумен начин.

7

Az

преди 12 години

Bravo pi4 ! ;)

6

:)

преди 12 години

bravo na mom4eta sus zdrave da si gi har4i!!!

5

Анонимен

преди 12 години

sega e red na priqtelqt mi da specheli

4

Покерист

преди 12 години

Не им вярвайте. Това си е чисто зарибяване.

3

Анонимен

преди 12 години

"Горкият" чех.....:)

2

.

преди 12 години

***, сега можеше да си плати таксата в най-добрите университети и да си завърши като пич, той щял да купува подаръци:) Едно време така Майк Тайсън беше накупил на всичките си роднини по един Мерцедес и накрая фалира:)))

1

брадваро

преди 12 години

12 милиарда плюс 1 милион на ден