70

до 53

преди 12 години

Приемственост между комунистически милиционери и полицаи няма как да има! Милиционера е свикнал само да казва "Този е виновен" и съдът само да определя колко да лежи... И именно за това слушаме как на калпавите милиционери все съдът им е виновен. А че актовете за нарушения или протоколите от разпит или обиск са с правописни грешки - дума не обелват! И то не смотани старшинки правят правописните грешки - а офицери!

69

Do 62

преди 12 години

Не госпожо, точно на тази възраст не искате да признаете че вече не сте млади, и точно на тази възраст гледате на по-младите с най-голямо пренебрежение!

68

ФАШИСТ

преди 12 години

до Turkey - Аркадаш , за моя жалост си прав ! Нищо не остана от България , само *** и мръсотия- подминах възрастта за "разплод" а младите се "модернизираха":)))и се превъплащават на холивудски звезди с що годе основно образование . Не се сърди на българският народ , не той ви изгони а Тодор Живков и БКП- и сега са във властта тези които проведоха "възродителният процес". Бъди здрав !

67

Анонимен

преди 12 години

полицаите да напълнат устата на гея Дянков със ***.

66

Пламен

преди 12 години

Нали искахте ГЕРПъ и Тиквата.Е сега им кусайте попарата.Не на 63 г. а на 75 да направят пенсионирането.Всеки народ си заслужава управниците.А сега им търпете идиотщините и блъскайте докато тръгнете с папмерси или вземете да си пикате по бомбетата на обущата.Да са ви честити.

65

Анонимен

преди 12 години

До 53: Какви професиналисти са комунистическите копои бе?

64

Анонимен

преди 12 години

Как ще протестирате бе хора? Слава на ББ толкова хубаво се живее сега в БГ.Вижте нещастните и фалирали гърци как харчат и финансово стабилните българи как пестят, така че никви стачки.

63

Анонимен

преди 12 години

Problema e 4e sled pensioniraneto si pak 6te ba4kat i 6te zaemat rabotni mesta. Taka 6te lapat pensiq i zaplata, a ima hora koito ne vzemat nito ednoto nito drugoto,

62

55

преди 12 години

Nqma kakvo da se dobavi na 55 komentar

61

до 55

преди 12 години

А ти на колко си години? Точно в тази възраст 45/50 сме много жизнени, работоспособни и мислим по оптимистично.*** и баща ти на колко са години?Аз съм на 45, а съпругът ми на 48./той е пожарникар/ и много добре изглежда.

60

Nobody

преди 12 години

Де тоя късмет...

59

Анонимен

преди 12 години

каква ли полза от полицаи, рантутници и полза никаква !

58

бг

преди 12 години

да се измитат старите муцуни,,,верно е че влизат в договорки и унижават млади и кадьрни кадри като умишлено им пишат слаби оценки за да си запазят топлите местенца,,,така на аирогара СОФИЯ няма кои да им поеме смените а всички избягаха ,,,,ЗАЩО ,,,

57

Анонимен

преди 12 години

Буфалото е голям *** и *** комунист. Сам си пише коментарите и сега ще ми сложи бан

56

Анонимен

преди 12 години

Таро е ***

55

Анонимен

преди 12 години

А бе те всичките ни полицаи са бременни,я вижте какви кореми са отпрали!Какво пенсиониране,те са направо за бащинство!

54

полЮцай

преди 12 години

Абе какви отливи, имам колеги на по 52 години се чудят къде да се наврът на топло по цял ден и не мислят да се махат, защото са свикнали от комунизма нищо да не правят а да вземат пари. От сержант до баш началниците на ОД-та и РПУ-та - от 45 нагоре всичко е не за пенсиониране, а за уволнение! Има много млади и кадърни момчета които могат и имат желание, но дъртите началници ги спират с простотия, наглост и заплахи от уволнение, това е проблема на МВР - годинките от 45 нагоре всичко е за брак!

53

taro

преди 12 години

Брей голема загуба за държавата. И ще им платим по 20 заплати и осигуровките. После ще платим на останалите да гонят нови 7000 бандити и т.н. Луда държава.до:15Ква е разликата. Нали едните са производно на другите. На много неще сме се нагледали от тях, че рекламата ти не ни е нужна....................................

52

Анонимен

преди 12 години

През 1990-91г. първата работа на адвокатите от СДС ( ДС) беше да разбият полицията и съда. Изгониха професионалистите уж по политически причини, а всъщност по чисто икономически. Да си крадат безпрепятствено. Разбитата система едва ли ще се оправи някога. Няма приемственост , няма традиции, всички са се озъбили за пари.

51

Дядо Йоцо

преди 12 години

Освен това гледам, че тука разни привърженици на "дайте да дадеме" или по- точно "дайте да изметете полицията" в същото време се крият зад анонимността си. Що така, бе, драги?! Нали сте граждани, нали искате добри неща, що се криете?! Гледам и че доста ги подкрепяте, това добре, но защо само тука, а не пред НС, а? И аз искам да няма полиция, така анонимните бързо ще изчезнат, но не в затворите...