42

Анонимен

преди 12 години

Айде разкарвай се смешнико! Магаре от кабата да бяхте хванали, един час преди изборите щеше да вземе повече гласове от това ченге, което пробутахте.

41

Анонимен

преди 12 години

Този наистина е най-голямото недоразумение, което една партия може да си избере за лидер. Ако ще 4 години предварително да си бяхте обявили кандидата, пак щеше да е същото - Плевнелиев кога го обявиха - един месец преди изборите.Оставка за синьото пионерче и разпускане на цялата прецакана партия. Обединение на десните и нови млади лидери.

40

Kолю Барков

преди 12 години

Благодаря на всички взели отношение по пост8.Има БГ-демократи които никога няма да забравим като-д-р Дертлиев,Димов и др.Преди 10 дни в свое интервю след изборите д-р Ж.Желев на въпрос за СДС в медия /ТВ/ се изненада-ама нима те още живи ли са?Та, когато един основател се изкаже по този начин то това значи-край на тази партия и устава и.Може сега да не е в политиката, но д-р Желев знае много неща за СДС които ние в форума не знаем.Изборите показаха един политически мъртъв труп-СДС.Това е факт.

39

Анонимен

преди 12 години

Малтинчо шматката още вярва в дедо Мраз.

38

ФЕН

преди 12 години

НЯМА ДА ВИ ИМА В ДРУГИЯ ПАРЛАМЕНТ .....БАТЕ ВИ БОЙКО ВИ СМАЗА...И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ТАКА СТАНА МАРТИНЧО.....ВСЕ ПАК НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА...НЕ САМО ДА СЕ КРАДЕ

37

Анонимен

преди 12 години

Красавците са в сик,ипон и визаж!Явно са и умни,не само красиви-взеха цялата власт напоследък!

36

Анонимен

преди 12 години

Ами да си знаел на кой му дреме, сега нали знаеш малко късно да се жалваш и ако не знеш на другите избори пак сте с 1%.

35

Анонимен

преди 12 години

Къв е тоя ***?

34

до BIG AL ::)))))

преди 12 години

Ти в кой свят живееш, че още говориш за ляво и дясно?На такива "демократи", като вас само за атаки от ляво и дясно им са в главите. Ама заслужавате един шут в центъра.Черното влечуго всеки ден се моли и пали свещи, България да изпадне в тежка икономическа, финансова и политическа криза, за да се върне на Бял кон.Него не го интересуват хората, за него има значение само властта, която ще упражни с цялата си злоба, алчност, реваншизъм и егоцентризъм.

33

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Не мога да разбера, защо гласоподавателите на Помпиера , се вълнуват за СДС ??ВАшето предстои ..)) Тепърва ще разберете, кой е той , как се правят Трой-шлемове, тичайки по уж десния фланг , ще видите и разберете КАК управляват вече - децата на ДС мутрите,ще си живеете с цените на златевци например , 45-имотни фуражки ще управляват София и т.н..Червените пък да се занимават с Гоце и ГЕЯ- кой ще им е начело :)Мартин е младо момче, допусна грешки - за този кандидат и съюза с осд - го предупредих и аз , за номерата на герб - също ..Има време ..НЕ той съсипа СДС..Съсипаха го други - внедрените ченгета и личностните противоборства , и алчност на някои от тях ..и БЕЗЛИЧИЕТО на някои от лидерите ..Не мислете и за бързата 'смърт" на Синята идея- при власт на милиционери , мутри, вифаджии и сие - ТЯ, идеята , може само нагоре да върви..)) А предвижданията на Цв.от вифа- да си ги сложи някъде-отзад ...)))Шо е живот, все е пред нас ..Масовото затъпяване на цял един народ, едва ли може ПАК да се повтори и да гласува САМО за БКП-БСП , дпс и герб..Няма такава масова ТЪПОТА, все още в България ...)) Все пак , в Европа сме ...)

32

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Когато една държава се "управлява" на принципа - на ИПОН или СИК , или модел Тошо-до 1989 година , ЗАБРАВЕТЕ за изчезването на ДЕМОКРАТИТЕ ...)) или Синята идея ...Когато старата империя иска отново да решава бъдещето на България !!???"Как беше по Марк Твен :"""Слуховете за моята смърт са силно преувеличени. ""..:

31

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Когато една власт, едни нефелници с мътно минало, "управляват" България , тя МОЖЕ , има достатъчно основания - да бъде такувана и от ДЯСНО , и от ляво :))Левите атаки - не ме интересуват- но и те са факт ..СДС ще атакува ОТДЯСНО и това е важното в момента..А когато си десен играч и критикуваш от десни позиции и философия - НЕ си в кюпа с БКП-БСП -не си комунист , както искат да ни "убедят" от герб..Смешно звучи, ченгетата от ГЕРБ - да ни обвиняват в "комунизъм" ..) ТЕ- червените мутри ..На тази елементарна плоскост , ще се крепи цялата им пропаганда , философия и "тези" в борбата им за следващ мандат ..Елементарна пропаганда , на елементарни хора , милиционери :

30

ZAX

преди 12 години

Защо медиите дават гласност на партийки, които не минаха и 2 %.Дайте думата на Стефан Солаков. Човека събра повече гласове от "демократите".А аз чак на изборите разбрах за неговата кандидатура.Ще ги видим "сините", когато не влязат в парламента и останат без субсидии. :)Или дотогава ще се съберат със всякаква ***, за да останат в играта, както го направиха в Каварна. Там направиха мощен съюз с комунисти, атакисти, депесари и т.н. ....

29

Анонимен

преди 12 години

Малтинчоооо , свали си розовите очилца и виж с какъв електорат разполагаш ти и Костов - мавъра ,съсипахте СДС с вашите лични амбиции за власт , разцепихте и унищожихте една синя партия която бе на върха , а сега е в тинята благодарение на вас

28

grezdii

преди 12 години

ZA TAKIVA NARODA E KAZAL CELIA DA GO UDIALAS EDIN *** NE MO JESH DA ISKARAS TOI ISKA 10 PROCENTA PODKREPA HAI SEKTIR

27

Мина

преди 12 години

Какво иска да каже Мартин Димитров, че Вотът е бил като конкурс за красота, ами да така е, защото и при конкурса за красота избора познайте как става, дали ги избират по красота, колко пъти сме казвали, ЗАЩО НЕЯ, ДРУГАТА БЕШЕ ПО-ХУБАВА и т.н.т. Но и нашата политика е такава, който плаща печели. ,защо няма повторно преброяване на бюлетините...а тези които камерата е заснела с подмяна на бюлитини и това ли не е вярно. Много лесно става, когато човек е доверчив или глупав.

26

Възмутен

преди 12 години

Жалко КОМСОМОЛЧЕ! Писна ми от МЕНТОРСКИЯ ти тон.И от глупостите, които ръсиш. Нито си умен, нито красив,НО ПОМОГНА МНОГО ЗА СЪСИПВАНЕТО НА СДС.Съжалявам за всеки път, когато съм гласувал за вас."Лидер"-партия, "лидер"-партия...това направихте от синия електорат.И го съсипахте. Айде махайте се! Писна ми от теб, Костов и другите "тъмно сини".

25

синьо сърце

преди 12 години

Ех, тъпчо! И на красота не го докарвате, а за ум и перспектива за развитие на СДС няма да говоря! Такова нещо за теб е непонятно! На следващия вот ще гоним 10%", убеден е Мартин Димитров.Ако продължавате да гласувате с *** и ДПС ще постигнете невиждани висоти на изборите! Обаче си се объркал! Не 10, а 01%!Запомни го!Зарежете ДСБ, влезте в диалог с ГЕРБ, а ти не си подавай оставката а направо се оттегли като лидер и предложи някой читав като Гяуров например!Ако си ти, аз не съм за СДС!

24

мбуахаха

преди 12 години

Ето какъв бил номера - не да си изпълняваш старите обещания, а непрекъснато да правиш нови, та хората да забравят неизпълнените стари и да живеят с новите. Гениално!

23

е тва е

преди 12 години

е затова си на последно място Мартинчо в конкурса по красота