13

Анна

преди 12 години

Ха,ха,ха ! По-смешна статия не бях чела ! От къде я изкопахте ? В САЩ всички деца до 4-5 години имат задължително по 2 ваксинаций за варицела.Ако нямаш застраховка и не може да си позволиш да отидеш на лекар има държавна програма за безплатно ваксиниране на децата до 18 годишна възраст.Кой ще плаща по 50 $ за рискови продукти ? Те американците,на които им е толкова обработено съзнанието,не купуват нищо,което е съмнително,неодобрено от техните комисий по качеството,идващо от Европа и т.нат !

12

Анонимен

преди 12 години

Изкарах я на 15 и си спомням многото мехури по главата и цялото тяло и най-вече в косата.. Пукаха се непрестанно и навсякъде около мен се носеше сладникав мирис, ама иначе не беше чак толкова зле, просто малко почивка.

11

Анонимен

преди 12 години

като карах варицела една докторка от кварталната поликлиника дойде в нас, каза ми да не излизам. попитах можел ли съм да се ваксинирам, а тя ми каза, че за варицела ваксина няма!

10

исис

преди 12 години

болестта се предава по въздушно-капков път а близалката явно не е капков път (то е ясно че не е въздушен). Здначи да си сложиш в устата слюнката на заразен човек не се счита капов път.

9

негър гей

преди 12 години

Заразявам срещу 500$ всеки желаещ със СПИН. Спринцовката със заразата ми е 25 санта, тъй че ще ви е и приятно. За членове на БСП предлагам по-ниска цена, защото и те са гейове като мен.

8

Gen

преди 12 години

Нормално, съседите ми наскоро правиха Варицела парти за децата си.

7

loves2drive

преди 12 години

За варицела в Щатите почти не се чува, щото децата ги ваксинират на 1 годинка (след това втора ваксина на 4). В Бг процедурата си е от преди 1000 години: водиш си лапето при някое болно, че да я "изкара".

6

до Nobody от Педро

преди 12 години

защото на една народна мъдрост с падат по сто народни глупости !

5

Анонимен

преди 12 години

ха ха ха "Жената е предупредена от прокурор да преустанови дейността си, тъй като разпространението на вируси е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ." - аз пък си мислех че американците за престъпление направо ги съдят ... може би предупреждението е издадено от български съд?

4

Nobody

преди 12 години

Интересно как е възможно по-малко от 5 процента от световното население да ражда повече от 95 процента от дивотиите.

3

Анонимен

преди 12 години

Бъркаш са

2

ШампионЪТ

преди 12 години

Най-после и аз да съм Първи !

1

А малеййййй

преди 12 години

Б?ати откачалките...