242

Кало

преди 12 години

Интересно, тоя ***, ако пак загуби изборите на кой ще се жалва!?БСП е бандитска партия!Шумкарите признават избори само когато печелят!Подривна ***!

241

Станишефф е прав .

преди 12 години

За последните 20 години БСП забогатяваше , но за последните 2 години - не .

240

Анонимен

преди 12 години

Ей-й-й, няма да мирясат тия гнусове,бе! Тая кратуна станишев не спира! Непрекъснато получава указания да прави простотии и да пречи!

239

Голямата измама

преди 12 години

БСП изтъргува тези избори. Ако Стефан Данаилов беше кандидат-президнет БСП печелеше президентския пост.Каква е причината да не го направят само те си знаят ....Това бяха най-фалшифицираните, най-манипулираните и най-нечестни избори в цялата уж демократична история на България.В крайна сметка думите на Станишев дават най-точният коментар за тези измамни избори:"НЕ Е СРАМНО ДА ЗАГУБИШ, СРАМНО Е ДА СПЕЧЕЛИШ ПО ТОЗИ НАЧИН !"

238

akud

преди 12 години

бсп и станишеф добре осъзнават ВЕЧЕ, че ако не се чува нещо за тях в следващите две години. те ще бъдат напълно забравени от гласоподавателите, но също така искат и друго нещо да постигнат да накарат ГЕРБ ЕВЕНТУАЛНО да поискат от ДПС подкрепа за вота който смятат да внесат за президентските избори и после да пропагандират. ВИЖДАТЕ ЛИ ГЕРБ И ТЕ ПРАВЯТ к00лиция с дпс, естественно това е добре пресметнато с самата дпс

237

Мими

преди 12 години

БСП още не е платила на застъпниците си. Днес успокоих една жена която се ядосваше, че още не си е получила парите с факта, че първо трбява да съберат парите на Баш Стефчо артиста и тогава, но както ги изхвърлиха от властта скоро ни този ни онези ще видят пари.Тоз мишок с кви пари ще води съдебни дела?Жизнено важно е да се включат във водопровода щото ще има глад майка глад-вие ми се свят хахахаха.

236

Анонимен

преди 12 години

ДО ЛЪВИЦАТА: С МИША ОПАШКА.ТИ НЕ СИ ЛЪВИЦА А ПОПИКАНА БЕДНА МИШКА.ПРОДАЖНА ТВАР.ЗАЩО СИ ГЛАСУВАЛА ЗА ТАКА НАЗОВАВАЩИЯТ СЕ РОСЕН?ТОЗИ НЕЩАСТЕН *** ТУРЧИН.НЯМАШ ЛИ КАПКА ДОСТОЙНСТВО? МОЖЕ БИ И ТИ СИ ОТ ТОЗИ СОРТ.НЕ ЕВРОПА,А СВЕТЪТ ВИ СЛЕДИ И ВИ СЕ СМЕЕИ ЧУДИ НА РОБСКОТО ТЪРПЕНИЕ НЕЩАСТНИ МАЗОХИСТИ!

235

поля до 243

преди 12 години

Ако не е официално, не го споменавай. Че Ай Пи то тва онова..

234

Анонимен

преди 12 години

242Не знам защо продължавате с лъжите. Ако погледнеш в сайта на НСИ, средните работни заплати по иконом.сектори от 2008 до сега, непрекъснато се увеличават. Моята заплата за последните 2 години е скочила с около 15%.

233

Крис

преди 12 години

Незнам какъв трябва да си за да продължаваш да вярваш , че това правителство е кадърно. Мисля, че тези които плюят предишното управление, го прават просто на инат... Една проста снимка , по времето на тройната коалиция вземахме запати от по 700-800 лв и нагоре , никой не искаше а работи за 300 лв, хляба беше 45-60 стотинки. Сега заплатите са по 400 лв, хората се натискат и на 250-300 да работят, а хлябът вече е левче... Е това е красноречиво, и стига оправдания с кризата...

232

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА СЕ КАСИРА ВОТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ТОЗИ ЛЬОЛЬО,ТОЗИ *** УЗЪБЕН НА ВСИЧКИ СНИМКИ,ТОЗИ РАСИМ-***,ТИТУЛОВАЩ СЕ НА ПРЕЗИДЕНТ,ТРЯБВА ДА Е АУТ!ИНАЧЕ Е СРАМ И ГОЛЯМ ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ.

231

post-industrial-mind

преди 12 години

Когато мишлето имаше шанс да даде 'глътка въздух' не го направи е , 22 години мизерия и лъжи . Българите в Кипър те поздравяват сърдечно със загубата на Избори 2011. Бюрото по труда е зад ъгъла. Побързай местата са ограничени.

230

поля

преди 12 години

Спокойно де, няма да умрем. Надеждата е че един ден ще се случи гражданско общество от анорексици. Ще протестираме хиляди скелети по улиците и ще искаме права и ще бъде внушително. Ообаче като се има предвид средното телесно тегло на българина и средно виртуалното му желание за живот, имаме сили да изхраним още 17 тройни коалиции и да изтърпим още 24 Дянкови бюджета. Дотогава мр Станишев сте обречен на безработица и нечуваемост. Ние мое мноо да търпим и носим

229

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм, че ДСБ и СДС тайно стискат палци на БСП :))

228

Анонимен

преди 12 години

Аз съ чудех къде избягаха гейберистите днеска и ги няма ниъде да псуват ... те били тука и треперливо и в страх обяснявали колко убаво ни управляват десните комунисти....Най-убаво се управлява енъ държава и съ окрадва както требе при политичеса нестабилност и беззаконие. Та ако беха спечелили БСП-ту пък герберите щеха да овикат света и да искат касиране на вота.Циркът си е цирк...*** не е смешно

227

fennn

преди 12 години

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕДИХ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС ГОСПОДА КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ ***

226

Анонимен

преди 12 години

Тоя анти българин, СърГей СтаниКенефШев единствено може да прави саботажи на България...Цялата негова партя в това са се специализирали, саботажи, убииства и бъркотия. Нали девиза им е "ако не сме ние, и вие няма да сте". Тази не-градивна практика, дестабилизира инвестициите и европейското бъдеще на България. Тоя е за затвора!!!!!!!

225

Анонимен

преди 12 години

Видяхте ли как Ламбо на пресконференцията на вечерта на изборите на края се изсули пръв без да продума дума-беснеещ

224

Анонимен

преди 12 години

смърт за комунистите?????.....какви кумонисти бе ***??? а това че никой от вас тука не разбира от проста икономика е ясно...не съм фенка на социалистите,но ми харесва това че все пак някой ще постави под въпрос достоверността на тези *** избори.....или по-добре да се съгласим като овце на всичко което ни се поднася???

223

Анонимен

преди 12 години

рандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборитеГрандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите. Както в. Всеки ден" съобщи преди месец, Ламбо се е пазарил за солидна сума, за да се кандидатира за вице на Калфин, както и за да компенсира финансовите загуби, които ще претърпи, ако спре да се снима в продукцията Стъклен дом", пише vsekiden.Освен това той отказа участие в два хитови италиански сериала за мафията. Сумата обаче беше толкова космическа, че от Позитано" се колебаеха дълго дали да удовлетворят финансовите му претенции. Накрая обаче склониха, защото в крайна сметка беше ясно, че Калфин не може да събере сам и половината от гласовете, които взе заради Данаилов.Офертата към Ламбо в крайна сметка била 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Допълнителните споразумения към това били актьорът да се включи на по-късен етап в кампанията, когато приключат снимките на новия сезон на Стъклен дом", който започна вчера. Източници от Позитано" твърдят още, че на Ламбо били обещани и самостоятелни предизборни обиколки, за да не бъде в сянката на мухльото", както актьорът нарича Калфин. Най-важното от споразумението между Ламбо и БСП е, че ако спечелят изборите, Данаилов ще напусне вицепрезидентския си пост, за да може да се занимава с доста по-доходоносната професия на актьор от своята категория.Още в понеделник след изборите Ламбо поискал от Станишев да си уредят сметките, но за негова изненада лидерът на социалистите му съобщил, че в момента не разполагат с тази сума, тъй като обръчът от фирми около БСП рязко се е оттеглил заради липсата на кметове на червените и слабото им присъствие в общинските съвети.Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на Позитано" и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа. След 20-минутната кавга всичко утихнало, което означава, че или Ламбо е получил уверение, че парите ще се намерят, или просто е приел факта, че родната му партия го е извозила, за да използва авторитета му само срещу неизпълнени обещания.