217

Българан

преди 12 години

Миналата седмица Дянков пусна пушилката че може би "ЩЕ" да има 13 та пенсия тази година. В неделя минаха изборите и айде отложих ме увеличението "може би" до 2013 година, таман за тогавашните избори! Ама явно има бая балъци да вЕрват!

216

Св. Магистралний

преди 12 години

Пенсии... Едни без увеличение...Други без таван...Да не мислите, че им е лесно. Поне се говориза някакъв "скок" през 2013-2014. А за "таван", ни дума, ни вопъл, ни стон... А да не говорим за тези, които няма да дочакат пенсия, а ще си умрат в Парламента на една депутатска заплата...Мъка, но поне е за всички. Лека нощ, защото слагам буркани с асфалт. Зима иде, а трябва да се яде.

215

bobi

преди 12 години

TOTIO ,TOTIO MAIKATI I BA6TATI DA GIVEIAT S TEZI PENSIIKI PAK I TI POSLE .MRASNI *** POLITITCI GADNI IZMRETE VSI4KI DO 9 KOLIANO

214

osata

преди 12 години

Обърках се. Преди 3 - 4 дена ББ каза /прочетох го в интервю на ББ в друг сайт/, че всяка година има увеличение на пенсиите. Преди 2 дена г-н Дянков каза, че ще има увеличение на пенсиите, макар и несъществено.Днес г-н Младенов пояснява, че няма да има увеличение за по-дълъг период - до 2013 година.Няма да се учудя, ако утре съобщят, че ще има намалеление на пенсиите.

213

kk до Охранител

преди 12 години

Ти си ***!Аз не живея в БГ!Нямам родители!Починаха от "хубаво"!Нямам право на ГЛАСУВАНЕ,защото не разрешиха на повече от милион българи да гласуват електронно по света!Но това не им попречи да ни водят на българските адреси,но "негласували"!Познай за кого отидоха гласовете ни?!И не ме наричай "***",защото ако не сме ние"ИНВЕСТИТОРИТЕ"които се бъхтим навън ,и това няма да имате!А защо съм напуснал БГ,не съм длъжен да се обяснявам!Вас наричат "лош мат,риял",и ви сравняват с кучета,не нас!

212

Анонимен

преди 12 години

Евала на гърците. Няма стар, няма млад всички са единни. Сега ще се отърват от виртуалния европейски съюз и ще си заживеят нормално. Видяха, че искат да ги смачкат с измислена демокрация и да ги превърнат в хора чудещи се как да оцеляват и всички скочиха на площадите, а и правителствата им не се мазни на някакви чужди хора и даде правото на глас на народа с референдум.

211

Тимур

преди 12 години

Като гледам какво *** е този т.нар.министър - жална ни майка!То и Председателят му е същата трагикомедия!!!Е,па,така гласувахте,мамка ви загубена...Сега чакайте 2114 година - да ви вдигнат паметници - надгробни!!!

210

Охранител

преди 12 години

До кк: На какво се радваш, ти къде живееш бе...??? Родители, пенсионери нямаш ли...??? Радвал се бил...или не е важно аз да съм добре, добре е на Вуте да му е зле...ей заради тази психология си патиме и заради това не сме единни... и заради това все го ядем...гърчав...!!! Какво за по-хубав от тотку младенов ли се имаш...или за по-хубав от пенсионерите бе...мършоляк?!?!?!

209

kk

преди 12 години

Сега да се гърчат всички българи,защото позволиха *** да им избират управниците!Мноого се радвам!На *** човек и сто тояги са малко!Не народ,а ***!

208

Анонимен

преди 12 години

Дано да се гърчат в страшни мъки тия гадове. Как не ги е срам да се гаврят така с пенсионерите. Защо не си намалят техните заплати за да има за тези беззащитни и болни хора. Дано Господ се погрижи за наглостта им.

207

Анонимен

преди 12 години

Дано да се гърчат в страшни мъки тия гадове. Как не ги е срам да се гаврят така с пенсионерите. Защо не си намалят техните заплати за да има за тези беззащитни и болни хора. Дано Господ се погрижи за наглостта им.

206

ен

преди 12 години

ТОТЮ ОТИ НЕ СИ ФАНЕШ ГЕГАТА И ДА СИ ОДИШ НА СЕЛО ДА СИ ПАСЕШ ОВЦЕТЕ БЕ ТОТЮ. ТО И ИМЕТОТИ СЕЛСКО КАТО ТЕБЕ ТОТЮ. ЗНАЕШЛИ КАК СЕ ЖИВЕЕ СЪС 60 ЕВРА СЪС 100 И 200 ЕВРА НА МЕСЕЦ БЕ МАРКО ТОТЕВ? ИЛИ СИ ВИКАШ ДРЕМЕМИ НА ДЕДОВИЯТ ЧЕ ВИЕ НЯМАТЕ ПАРИ. АЗ НАЛИ СЪМ НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА. УРЕДИЛСЪМ СИ ЦЯЛАТА РОДА НА НА ТАЗИ ЯСЛА КАКВО МЕ БОЛИ КУ.А ЧЕ ВИЕ УМИРАТЕ ОТ ГЛАД? ТОЧНО ТАКАЕ ТОТЕВ ПРАВСИ. ЗАЩО ДА ТЕ БОЛИ КУ.А ЗА ХОРАТА КОИТО ИЗГРАДИХА БЪЛГАРИЯ. ПО ЛЕСНОЕ ДА Я УНИЩОЖАВАШ.НЕ ДА ГРАДИШ.... МАМАВИ СКАПАНА.

205

Мина

преди 12 години

Както се казва всяка заповед е предпоследна. Това правителство е най-непостоянното, днес каже едно, утре друго. Точно ден преди изборите обищаха, но обещаването не е като даването, лъжат като дърти ***. ГЕРБ работи против България, работят за чужди интереси. И ето стигнахме до там че ще продават и земи, срам и позор, та това нашата свещена земя, за която са се борили нашите деди, а те с лека ръка ще я продават. Кой им дава право, земята е държавна а държавата е всички ние, кой ни пита нас.

204

Охранител

преди 12 години

Вижте го само как изглежда!!! Този със заплатата си на министър не може за себе си да се погрижи, Бойко го направи социален министър, че и продължава да го търпи...пенсионери на по 80-85 години със 125 лв. пенсия се грижат по-добре за външния си вид. Ако бях премиер само за неугледен външен вид не бих го търпял...!!!

203

Габи

преди 12 години

Скок на пенсиите най-рано през 2013 г., рече Тотю Младенов. как да разбираме, мин.Младенов, че тогава свършва управлението на кабинета Борисов? Напълно сте прав!

202

лъжци

преди 12 години

Е нали преди изборите щяхте да вдигате пенсиите бе?Как сега само 4 дена след тях ги отлагате за 2014г,че тва са си 3 години бе.

201

прозорливият

преди 12 години

Не ви ли е ясно,защо ще има повишение на пенсиите през 2013 година?Не се ли сещате,че тогава ще има парламентарни избори и това е един от инструментите за печелене на гласове и евентуално осигуряване на втори мандат на ГЕРБ.Бъдете живи и здрави и гласувайте както ви повелява съвестта!

200

Анонимен

преди 12 години

Добре дошли в ГЕРБАРИЯ!

199

Анонимен

преди 12 години

егати ФОТОСА

198

Анонимен

преди 12 години

Тотю е толкова кахърен заради пенсиите, та не се е бръснал поне месец. Същинска мутра!