34

Анонимен

преди 12 години

за 32"Ето един от тях се показа. Психически увреден и мозъчно обременен. За него (г-н ГЕРБера) всичко живо е червено. Само той радетела за демокрация ( и то каква) знае истината, защото е по умен от всички."Аз досега гербер,радетел за демокрация,не съм срещнал.Напротив,тайно повечето си харесват полудиктаторските методи.

33

Aнонимен

преди 12 години

Към НК да се създаде класификатор на професиите, там да се опише подробно всеки риск...Не честно докога ще търпим тези зрелища???

32

за 31

преди 12 години

Ето един от тях се показа. Психически увреден и мозъчно обременен. За него (г-н ГЕРБера) всичко живо е червено. Само той радетела за демокрация ( и то каква) знае истината, защото е по умен от всички.

31

До 27

преди 12 години

*** си ти .Червена ***

30

Анонимен

преди 12 години

Лекарската мафия е най-гадната Сега тази мафия иска да си създаде закон, според който никога, и при никакви обстоятелства да не са виновни, въпреки, че всички знаем за множеството измами/ с деца и за органи, които се извършват от лекари и за престъпното им пренебрежение и безхаберие, което повечето лекари проявяват при уж най-хуманнатоа професия. Срамота, утре

29

Анонимен

преди 12 години

До 25Юристите от ГЕРБ отново доказаха абсолютната си некомпетентност. От къде Юлияна Колева е решила, че лекарите са длъжностни лица е непонятно за мен.Определението за длъжностно лице в чл. 93 от НК включва лице, изпълняващо служба в държавно учреждение; ръководна работа или работа във връзка с пазене или управление на чуждо имущество в държавно предприятие, кооперация, обществена организация, юридическо лице или едноличен търговец, както и дейността на нотариус и помощник-нотариус.

28

Анонимен

преди 12 години

ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА трябва на БЪЛГАРИЯ

27

Анонимен

преди 12 години

Браво Боко изгони и останалите в България лекари. Пък какво ти пука, че те се грижат за здравето на хората. После се оправдавайте как от България емигрирали образовани хора.Важното е да задържиш контрола над *** (електората ти)

26

Анонимен

преди 12 години

До 23Прост си ти. Машинистите са с полувисше. По твоята логика означава, че всеки камионджия с основно има право да избива повече от един лекар с висше? Значи ли, че *** без образование, както и такива като теб трябва да убиват най-много?:)))

25

Анонимен

преди 12 години

Юристите от ГЕРБ отново доказаха абсолютната си некомпетентност. От къде Юлияна Колева е решила, че лекарите са длъжностни лица е непонятно за мен.

24

странник

преди 12 години

Вместо да правят поредни глупави предложения за промени е по-добре да огледат НК и да извадят от специалната категория частните съд.изпълнители!Там има огромни нарушения от тези законни бандити и докторите, и те мерак за същото!Ами да вкарат проститутките и амбулантните търговци-и при тях има рискове и са особена категория,особено първите-хем бой,хем искат пари по норма,хем и третото!А докторите искат да имат защита за мръсните си корупционни практики-дай пари,иначе нищо няма да правя!

23

Анонимен

преди 12 години

Ако един машинист блъсне влака в друг влак колко хора ще загинат? Един лекар трябва да работи сигурно 1 година, за да убие толкова хора. Нека не се сравняват с машинистите. Лъчо Иванов да каже как е давал медицински консултации на фирма, занимаваща се с охрана, при условие, че той е гинеколог, а във фирмата работят само мъже! И всичко това за едни има-няма 200 хил. лв. Аман от такива "лекари"! .....................Много точно казано.Ама машинистите са прости,а лекарите занаятчии с вишо.

22

до 1

преди 12 години

"Всички юристи без право на лекарска помощ.Аферим."Всички юристи,лекари и други професии без право на храна.Аферим.От Съюза на зърнопроизводителите,земеделците и месопроизводителите(СЗЗМ)(искаме специална закрила,с оглед специфичните им задачи, отговорността и сезонния риск(ухапвания от диви животни),който поемат при изпълнение на задълженията си. При неблагопиятни климатични условия за реколтата,всеки бг гражданин да заплаща такса "избор на етикет" при ползване на хранителни продукти.

21

Анонимен

преди 12 години

Докторчетата искат да си прокарат спецялни "застраховки" още в закона заради многото лекарски грешки и липсата на отговорност когато има смъртни случай. Това е гангстерско и арогантно поведение. Поведение което не е правилно, защото тази логика произлиза от страхливци и криминално проявени а не от здравомислещи хора, желаещи справедливостта да е равна!

20

Анонимен

преди 12 години

Като знам на ГРОБ какви са им юристите (Фидоската) и лекарите (Лъчо Мозъка) ми е ясно защо са спечелили юристите - в различни категории са:)

19

Анонимен

преди 12 години

докторите са по долна *** ДАЖЕ и от полицаите

18

БКП

преди 12 години

, , За все по-пълно задоволяване и самозадоволаване нарастващите потребности на населението, чрез прилагане на научно-техническия подход в науката и практиката, използване челния опит на СССР и другите братски социалистически страни. Българската инженерно-техническа интелигенция и днес е на едно от първите места в света в постиженията на науката и техниката и смело ги внедрява в практиката, постигайки по този начин резултати на които могат да завиждат класовите врагове на социалистическа България. Внедрява се и светлия комунистически принцип-От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите-до пълна и окончателна победа на комутнизма!"

17

Анонимен

преди 12 години

"Ако един машинист блъсне влака в друг влак колко хора ще загинат? Един лекар трябва да работи сигурно 1 година, за да убие толкова хора."В тази страна гениите никога няма да свършат!:))))) А ако машинистът блъсне празен влак?

16

God

преди 12 години

Ако един машинист блъсне влака в друг влак колко хора ще загинат? Един лекар трябва да работи сигурно 1 година, за да убие толкова хора. Нека не се сравняват с машинистите. Лъчо Иванов да каже как е давал медицински консултации на фирма, занимаваща се с охрана, при условие, че той е гинеколог, а във фирмата работят само мъже! И всичко това за едни има-няма 200 хил. лв. Аман от такива "лекари"!

15

Анонимен

преди 12 години

До 13Прав си! Медицината в такъв вид не е нужна никому.