20

qze

преди 12 години

без доган не може, но без дпс да. питам аз турците кого ще припознаят като бащица след доган? проблема е следния - дори доган да каже "този е мой наследник, него слушайте след като се оттегля" , това няма да стане, защото ще има голяма борба за мястото му и хората ще бъдат объркани. освен това за да стане човек водач, освен да има някаква псевдо-харизма, трябва да бъде в точното време на точното място, а точно време отмина преди 20 години.

19

1

преди 12 години

До 5 - "може ли да ползвам тоалетната..."

18

чичо Митко

преди 12 години

Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита :)))

17

!!!!!

преди 12 години

ДПС=чума !!!

16

ztr

преди 12 години

вие тука се майтапите,но на следващите избори тази така наречена "партия" ще казва ' всеки 2ри кмет е избран от дпс; ...а на по-следващите ще казват всеки 1ви...тогава се базикайте из форумите и не излизайте да гласувате мишоци в къща навряни

15

piotr

преди 12 години

Ох муси, муси, като те гледам как си пребледнял, все едно не си се срещал с ББ, а с призрак.

14

НАЛИ!

преди 12 години

ДПС-------ТЕ също са .....''КРАДЦИТЕ"... НА ПРЕХОДА В БГ!

13

АЙДЕЕЕ,ВЪН,....

преди 12 години

ДОГАН ,МЕСТАН ,*** ,ЕТЕМ,ЩЕ МЕТЕМ......,СВЪРШИ И ВАШАТА ...!

12

АНТИ

преди 12 години

МЕСТАНЕ И ВИЕ ВСИЧКИ БАРАБАР С ДОГАНА И КАСИМА СТЕ БИТА КАРТА.АКО ИСКАТЕ ВЛАСТ ТЪРСЕТЕ Я В ТУРЦИЯ.А АКО СЕ СЧИТАТЕ ЗА БЪЛГАРИ - ЗАЛИЧЕТЕ ПАРТИЯТА СИ ОТ РЕГИСТЪРА И ЗАЕДНО С УПРАВЛЯВАЩИТЕ РАБОТЕТЕ.НО НАЛИЧИЕТО НА ПАРТИЯТА ВИ ГОВОРИ ЗА ЕТНИЧЕСКО ДЕЛЕНИЕ.ПРЕМАХНЕТЕ Я .И ТОГАВА ЩЕ БЪДЕМ ЗАЕДНО.И НЕ НАСТОЯВАЙТЕ ЗА ТУРСКИ НОВИНИ И ТУРСКИ УЧИЛИЩА.ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ

11

qwer

преди 12 години

Добре че електоратът ви е *** и не може да взима правилни решения,те умните и интелигентни турци ви напуснаха и си гласуваха по съвест,а вие сега запяхте друга песен типично по ***,едно време разпределяхте уж порциите,сега сте биле необходими. На кого бе ага сте необходими освен на тютюнджиите все още, но и те скоро ще ви наритат гъзовете посрани.

10

ромският Брад Пит

преди 12 години

Ехееее, Мистанеее, умря сиганката, дет въ фалеше, та сам почна. Давай *** по-сромну бе чувек...дажи ниа *** разбрахми, чи и без вас можи.

9

кому ?

преди 12 години

Това е все едно да кажеш ,че глистите и тениите са необходими .

8

Анонимен

преди 12 години

И Дуписе и БСП са абсолютен провал по простата причина , че хората още помнят безчинствата на триглавата ламя , наглоста на джудженцето Дуан и простотиите на тоя мишкаря със заешката устна Станишев и разбира се техните министри пияници и деграданти. ВЛАСТ СКОРО НЯМА ДА ВИДИТЕ !

7

до 5

преди 12 години

Помислил си е "Абе тия откога живеят заедно?" :)

6

Tina

преди 12 години

Не сте необходими, защото не си свършихте работата.Задачата ви беше да опазите сигурността в България от външно-турските набези.Както всяко нещо, което не се справя с работата си и вие ще бъдете изхвърлени.Въпрос на време е да се разбере неспособността ви, а може би и двойната ви игра.Какво е усещането да чувстваш предстоящия удар на съдбата, г-н Местан?

5

Анонимен

преди 12 години

Интересно какво ли си е помислил в първата една секунда, докато е чакал в резиденция Бояна да се покаже Първанов, пък се появил Борисов.

4

Анонимен

преди 12 години

Поредната снимка на поредния агент на ДС. Аман!

3

До 1

преди 12 години

Как може илюзия да благослови някого ?

2

Анонимен

преди 12 години

***

1

Анонимен

преди 12 години

Нека Аллах да богослови всички членове на ДПС и подкрепящи партията