30

Лекар

преди 12 години

До 30 ----"нормално родени хора, които имат различно ДНК в различните органи в тялото" - Това твърдение просто не е вярно! Разлика в ДНК в един организъм се наблюдава рядко (при някои тумори) но не и в нормалните тъкани. ДНК идентификацията е строго индивидуална и затова се използва като достоверен метод в криминалистиката

29

Анонимен

преди 12 години

относно ДНК-то, и сега съществуват нормално родени хора, които имат различно ДНК в различните органи в тялото си. За физиката на тялото това не е проблем. За душата - незнам ама едва ли :) ДНК имат и други животни, към чиито органи се заглеждаме като заместители, а с някой има и успех :) интересно какво смесване на души се случава тогава :) Душата е у главътъ, виж ако присадят мозък ще ми е много интересно какво ще стане ... мастер ресет или някакво късо ...

28

UFO

преди 12 години

Един мармот....

27

Анонимен

преди 12 години

аз пък от така оцветената история бих отделил специално внимание на Черил Котъл ... и двамата и мъже да се самоубият по един и същи начин ...

26

Без коментар

преди 12 години

Изключително "достоверна информация"Източник: "Интересная газета. Невероятное" 13, 2011 г.

25

PD

преди 12 години

"Съвременната наука работи с факти". На база на тези факти изгражда теории, с които се опитва да обясни всички наблюдавани явления. Интересно е колко рядко подлага на съмнение теориите които не успяват да обяснят определени факти, и колко често отрича фактите или се бори с нови теории. За тази и закостенялост става дума.Но това е характерен човешки недостатък. Да не забравяме златната реплика на шопа като видял жирафа. "е такова животно нема" :-)

24

СвойИзбор-Мартина

преди 12 години

"Съзнанието казват те се формира от всяка жива клетка на тялото" - е с това не съм съгласна :0) Съзнанието си съществува и без тяло. По скоро съзнанието се въплъщава във сяка жива клетка на тялото. А това, което притежава тялото е клетъчен разум и клетъчна памет.

23

Анонимен

преди 12 години

Абе хардуера е различен от софтуера.:)))

22

Анонимен

преди 12 години

Аз мисля, че теорията за ДНК е най-правдоподобна! ДНК е код, които ние все още не сме изучили, поради огромния обем информация закодиран в него. Именно ДНК ни прави такива каквито сме - отделни личностти, с различни характери, навици и т.н.

21

Пиперко

преди 12 години

Ако присажданият орган е мозък, със сигурност :))

20

1

преди 12 години

Не трябва да се разсъждава по този начин - щом нещо не се вижда, не може да се пипне или регистрира, значи не съществува. Колко явления са били необясними преди да се намери начин да се установят с подходяща техника? Например аурата на тялото, биополето, радиацията, земното магнитно поле и още безброй явления за които човек няма органи за възприемане.

19

някой

преди 12 години

Как да обясня така че някой тук да ме разбере???Още пещерните хора са открили огъня. Като търкат едно дърво в друго, разбират че започва да излиза пушек и след още малко пламъче, което прераства в огън. Така са се научили да се топлят, да пекат месо. Научили са се, че дивите зверове ги е страх от огъня и бягат.Така са разбрали, че огънят е полезно нещо. Нещо добро за тях.Може да са вярвали, че някакъв Бог проявява духа си чрез огъня, че техните души се стоплят, но това са вярвания.

18

някой

преди 12 години

До: номер 14Извинявай много, ама съвременната наука работи с факти.Медицината не се занимава с "енерго-информационната съставляваща в нашите тела", просто защото нито са я видяли, нито имат представа какво може да е това чудо! Каквото и да съществува извън научните познания то не се отрича, но не може да се използва.Как да ти го обясня??? Все едно утре аз да кажа, че на Марс има малки зелени човечета и че се опитвам да установя контакти с тях. Не че съм ги видял, а просто така си мисля!!!

17

g.n.Dinkov

преди 12 години

Izumitelno!Dva pti katastrofa s kolelo idesetki litra chujda krv.Vzmojno e niakakvo vlianie,no az si ostavam chovekolubec i prirodozashtitnik i blaga hristianska dusha.

16

някой-12

преди 12 години

Бе вие всички тук луди ли сте???Нищо чудно, че гласувате за БСП и ГЕРБ.Това е друга тема, не искам да намесвам политика, но тази тема сега сигурно ще отприщи религиозни дебати за душата, после за Рая и Ада, за Страшния Съд, за грешниците, за Содом и Гомор и прочие. Хора, живеем в 21 век!

15

Анонимен

преди 12 години

mnogo me zaintriguva va6ata statiq

14

някой-12

преди 12 години

До: номер 7 (някой)Аз съм другия някой - съвпадение на име.Изказах точно противоположно на твоето мнение.Всички тия приказки за сърцето са литературни алегории, поетични и прочие метафори за които нямам нищо против. Сърцето регулира обмяната на кръв при различни обстоятелства. Например при силно вълнение или страх се вдига адреналина. Това ускорява работата на сърцето - оттам и обяснението. Не виждам тук проблеми с любовта - досега не е създадена машина която да се влюбва.

13

PD

преди 12 години

В закостенелите медицински среди енерго-информационната съставляваща в нашите тела е изключвана и отричана. Това води до съвременната касапско химическо схващане за лечение, което наподобява ремонт на автомобил :-). И естествено идеята за резервни части не закъснява.За жалост непознаването и отричането на тази съставляваща, води до създаване на сериозни проблеми в здравето и качеството на живот на индивида и човечеството като цяло.

12

jasemi

преди 12 години

Любопитно!!!

11

някой

преди 12 години

Както се казва: "Дрън-дрън, та пляс!".Не знам как иначе да го коментирам.Или с други думи, Слави Трифонов би казал, че това са го открили учени от Магаданския Научноизследователски Институт.А истината е, че сърцето е една помпа. Само средновековните хора са вярвали, че в сърцето се намира душата, даже са си мислели че и разума на човека е там.Питам аз, след като вече се произвеждат изкуствени механични сърца, значи ли това че тези хора са без душа или нещо като роботи???