69

мравка

преди 12 години

Пет пати не струва този съд отменил наказанието на ***.

68

)))))

преди 12 години

Ето още един път Цар Киро показа как е изиграл Българската администрация. Купил на обичаното си внуче диплом за основно образование, знаейки че дори не е необходимо то да посети родното школо поне един път в живота си. Продължават *** да бъдат неграмотни и да не чувстват необходимост да се образоват, те са на най ниското стъпало в образователната стълбица и затова е виновна държавата начело с управляващите до този момент, никога няма да се решат тези проблеми без радикални решения !!!

67

анонимен

преди 12 години

наближава ли най после краят на ерата Рашкови? Дано да е така!!

66

надзирател

преди 12 години

Ама какъв "цар" бе господа?Цял ден седи и се вайка като бабичка.Нали го гледам тук от месец : само сополи и хленч!Нищо мъжко няма в него!КИРТАК ,а не цар!

65

Анонимен

преди 12 години

Какво пак са направили тоя мазен *** и гнусната му фамилия? Ако бяхме нормална държава от кога трябваше да са в затвора и то цялото котило, не само тоя *** на снимката.

64

Анонимен

преди 12 години

izbirate bsp i vijdate samo mafia

63

Анонимен

преди 12 години

vijdate li dokade ni dokaraha bsp sergei

62

Анонимен

преди 12 години

59, продажни българи е имало от край време. За пример този, който вкарва в клопка Аспарух, убит на изток от Онгъла, двамата, които отварят едната порта на царевата крепост при цар Шишман... четника, застрелял Ботев, политика, позволил на американците да издигнат паметник на убитите летци от американската армия, бомбандирали България...

61

....?

преди 12 години

ПО-*** ПОСТЪПИХА ТЕЗИ ,КОИТО СЕ ПРОДАДОХА НА -----*** ,....КИРИЛ РАШКОВ !ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И ОСЪДЕНИ ---БЪЛГАРСКИТЕ --ПРОДАЖНИЦИ !

60

ДО 58

преди 12 години

Аз мисля ,че по-голямата вина е на ---ПРОДАЛИТЕ се българи и институции ,....ЗА ПАРИ има някой виновен ,.............................КОИ СА ? "ФЪФ'',БГ ,трябва да се отървем от тези ,които се продават ,.....НА ВСИЧКИ НИВА ---ТОВА Е ПО-ОПАСНОТО ,а не да ни замазват очите с цар-Кировци ....!

59

Анонимен

преди 12 години

Когато бсп е на власт раздава дипломи и книжки на "електората" за благодарност.

58

Анонимен

преди 12 години

В катуница в "махалата" има само 2 момчета със основно образование,но те нямат шоф.книжки,останалите 51 имат книжки но нямат и втори клас,така е в цялата страна,корупцията за шоф.книжки е голяма,по-точно огромна.

57

НОВ ЗАКОН ...!

преди 12 години

Нека има нов закон за :"Смърт за българин ,който се е продал на *** "!Най опасният враг е ---вътрешният враг !При турците действа този закон ,макар и негласен ----ПИТАЙТЕ ГИ?

56

Анонимен

преди 12 години

Тоя и...т най-много да се отрепе с колата! А Калинката? Тя затри цялото земеделие с некадърността и фалшивата си диплома. Нека бъдем справедливи мястото и на двамата е в затвора, като тя дори трябва да е с по-дълга присъда, че е нанесла много повече вреди от тоя ***!

55

Лулу

преди 12 години

Леле каква наглост - да се разправят и унижават Ангел - внукът на Цар Киро!!

54

до 45

преди 12 години

В този момент имам едно единствено желание,да те прегърна по братски както си зная...само веднаж,повече няма да е нужно мили братко...

53

буби

преди 12 години

Кажете сега *** не е ли *** вариго печиго Цианина си отава ***,ако ще милиони да има пак си *** и оправия с *** *** няма да има ,защото просто си е ***.

52

анонимен

преди 12 години

До 45 Явно по цял ден седиш в *** махала приклекнал до своите събратя - бездомните кучета, и от време на време пролайваш като тях по българите. Знаем колко сте добросърцати когато берете реколта/ тоест си изкарвате прехраната/ в чуждите дворове или когато берете желязо. Да, ние Българите сме лоши, озлобени и за жалост и глупави/щом вас ви има в тоя ви вид/. Надявам се да поумнеем, и да ви оставим да живеете с това което заслужавате.

51

Анонимен

преди 12 години

Пак го титуловаха "цар" тоя мазен ***. Докога? Спрете се вече, не цар на никого това ***!

50

Homer

преди 12 години

"...и нека Тангра над духа ми бди..."Българио събуди се!!!Докога ще се гаврят националното ни самосъзнание?Изедници,дявола не е в ада,дяволът е тук сред нас!Всичко се връща господа уж работещи за българския народ,Апостолите почиват,но Заветът им е жив!!!!!!!