195

Анонимен

преди 12 години

По-малкото ЗЛО е Плевнелиев...))) Гласувайте!

194

голям избор-няма що

преди 12 години

На 23 да сте гласували, при толкова кандидати...сега кое малкото зло. Ами кажете, кое е малкото зло. Мога да кажа само едно, аз гласувах за АТАКА, но сега ще избера Калфин, за мен е малкото зло, защото ще има кантар, Бойко няма толкова да се пъчи и стига да се хваля колко магистрали строи. Какво направи Бойко за условията за живот, за гражданите на България, подобри ли им живота, безработицата постоянно ръсте. София не е България, вижте селата и малките градове, как живеят там, беднотия до шия.

193

skipper

преди 12 години

виц: уж никога не е все тая... защото все тая е само когато бръкнеш в дупето и е все тая... кой пръст ще оближеш... е сега май стана все тая и с изборите... все е ***!

192

беройката

преди 12 години

Айде достатъчно!Не ни ли стига, че ни се налага да гледаме ония с обратната захабка и нищо в гащите как се прави на супермен и искарва, че всичко сам бил направил, че да трябва да гледаме и другите овце от стадото му!!Има едно нещо което българина трябва да каже - ИСКАМ!!!И да отстоява желанията си.Но това няма да стане ако не гласуваме, защото всички които не гласуват в неделя немогат да имат оплаквания и претенции ББ като ограби и останалото в държавата ни!Стига с тия ТОДОРЖИВКОВИ простотии!!

191

nemam nervi

преди 12 години

Избори 2011 краен резултат--" Вся власт советов"-Б.Б

190

Анонимен

преди 12 години

до 192смешко е баща ти че е създал гном като теб!

189

до 186

преди 12 години

***, проагитирал си 23-*** роднини и познати, които и без това, поради вродено слабоумие, гласуват за подобни на себе си.

188

някой

преди 12 години

До: номер 188Абсолютно вярно е това, което казваш за Росен Плевнелиев - отдалече си му личи че е бивш комсомолски секретар! И начинът му на говорене е точно като на комсомолски секретар - убедих се в това като го слушах как се обясняваше на въпросите на журналистката Илиана Беновска от радио К2!

187

Емил Боев

преди 12 години

Емил Георгиев, овча главо слънчасала! Кой те е излъгал че си политолог, ти си просто болшевишка ***, дето трябва да бъде омацана с катран и оваляна с перушина и показвана на червените бабички за да знаят какво ги чака ако пак гласуват за амбреажа Калфин...

186

до 186

преди 12 години

Приятелю, сърби ме дедовия за Плевнелиев и за който и да е друг. В неделя ще си строша краката да гласувам.

185

не

преди 12 години

Никога не съм бил "комунист" и много ми е смешно как едни комунисти казват на други комунисти че са били по големи комунисти от тях.В това се е превърнала България хора ,не го ли разбирате.Просто спрете с тия простотии.Какъв е бил Плевнелие -секретар на ДКМС - сиреч промит мозък още от юношеството си.,готвен за партиен работник още от училище и какво очаквате сега от него - бил по малък комунист от Калфин -смях,смях,смях

184

diavolcheto

преди 12 години

Не ме интересува мнението нито на политолози, нито на социолози, нито на агенции.Нито пък, някои ще ми каже за кого да гласувам или би повлиял на мнението ми.Не желая повече да се " грижат " за бъдещето на България нито БСП, нито ДПС.Ето в това е сигурно цялото ми същество!

183

Анонимен

преди 12 години

До момента от неделя до сега съм агитирал 23 познати и роднини да гласуват за един достоен българин г-н Плевнелиев.Всички направете това и доган и политбюро на бсп ще имат право на избор-заминават за анадола или в затвора.

182

някой

преди 12 години

До: номер 164 (Невена)Ами ще се опитам да позная от първия път какво ще стане: Росен Плевнелиев ще "спечели" балотажа и ще го изберат за президент. Това ще стане, даже никой да не отиде да гласува.Ще гласуват само тези, които са членове на ГЕРБ и пак ще го изберат.

181

Пламен

преди 12 години

до 177мен пък ченгетата вчера мнооого учтиво ми взеха 20 кинта заради това че ми е изтекла книжката.... кво да правиш ако отида да си я оправя трябва да кръшна от работа...

180

Пеци налъма

преди 12 години

Толкова ли са промити мозъците на някои хора, та се вълнуват от избори и ходят да гласуват. Никога, за никой не съм гласувал от 1993 година и не съм умрял. Ако пусна бюлетина ще ме е гнус от себе си.

179

!!!!!

преди 12 години

Не трябва да се гласува в неделя-и двамата са маскари !!!

178

Анонимен

преди 12 години

Dogan e po golqm bulgarin i ot Borisov i ot Plevneliev-za6toto ne izmislq6e razni glupavi standarti s cel-povi6avane na cenite za da ne mogat bednite da si go pozvolqt

177

до 176

преди 12 години

Нещо не те разбирам :кои комунисти няма да видиш вече - Б.Борисов,Цв.Цветанов,Ц.Цачева и т.н. Или виждате ли едните са "комунисти" а другите какви са,моля те да ми обясниш.Или ГЕРБ не са комунисти -а какви са тогава? Просто много ме обърквате и се питам аз в България ли съм живял през това време или нещо съм сънувал.Според мен това с "комунистите" са евтини предизборни номера.

176

невена

преди 12 години

176, ти много знаеш явно,я ми кажи кой е тоя кутев,дето ми плащал,по-добре напиши нещо свястно,кажи какво мислиш,а не веднага да пишеш простотии