114

гуньо

преди 12 години

До 113Е,чак 6%. Не че трябва да се пренебрегват тези хора , но като процент е 0,6.

113

ломски сиганин

преди 12 години

Ама Фидоске, кой ще ремонтира читалището дето буторяса трибуната и зейна дупка?

112

Анонимен

преди 12 години

Пълен провал на вота. БРАВО! Страхотни сте! Следващия път направо си ги пребройте, ние хората, защо да идваме да гласуваме. Измислете си резултат и ГОТОВО! И от Азърбейджан ще ви поздравят!

111

Анонимен

преди 12 години

А на Фидосова (въздържам се от епитети) известно ли е, че 12 000 човека представляват не по-малко от 6% процента от избирателите (просто никой не може да ти каже колко избиратели има в България, при все че си правихме преброяване)?

110

Анонимен

преди 12 години

ПП ГЕРБПълен Провал - ГЕРБМафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия Мафия ...

109

Анонимен

преди 12 години

И от Радио Ереван изказали задоволството си от изборите в България.

108

дедо

преди 12 години

а, тотю, и той голем капацитет, кво шъ кажете, ей от каде ги сабраха тиа у кабинето, немоем повече

107

Анонимен

преди 12 години

Всички си ходете шитняци Волен президент БГ президентска република да ви *** на изборите.

106

1111

преди 12 години

DO.87AKO KOMUNISTITE VLYAZAT V ZATVORA VAZ GIRBAVITE KOY STE HRANI BE PEDERASI TIKIVA,MNOGO JALKA NATSIYA STE,I BOYKO BESE KOMUNIS SEGA SE SCITA ZA DEMOKRAT,A FIDOSKA SVINYATA DA PASE V KOMUNISTICESKATA LIVADA.

105

до 105

преди 12 години

Да пишеш името Станишев с малка буква, не ти прави чест.

104

mhm

преди 12 години

станишев е виновен

103

Ха-ха

преди 12 години

Сега остана и нубийската делегация да ни се възхити и да вземат да пратят някой друг милиард като награда,че нещо се поизпразни държавната хазница.Успех Цецке

102

123

преди 12 години

ФИДОСОВА ЗАЕДНО С БОРИСОВ ВЬРВЕТЕ НА МАЙНАТА СИ

101

до 96

преди 12 години

Как ще допуснат гласуване онлайн?Нали тогава мат'ряла ще е друго качество?За изборите в чужбина например подадените онлайн заявления за разкриване на секция в места без дипломатическо представителство незнайно защо трябваше да бъдат обезателно в ПДФ формат..После се оказа че почетните консулства не са дипломатически представителства...На нашите политици не им е необходим гласа на можещи и знаещи хора,те не се продават за 20-30 лева.

100

Анонимен

преди 12 години

"делегацията от Нигерия е била впечатлена и окуражена от цялостното мирно водене на изборите" - хахахаха и от остров Тамбукту са възхитени. Цецке, цецкееее"Защото данните в списъците били нанесени още през 2007 година по време на правителството на тройната коалиция" - така е. Каквото е направено за последно е било по времето на тройната коалиция. От там нататък - пълен хаос. Д-р Хаос!!!

99

NERON

преди 12 години

TOZI SHOPAR FIDOSOVA DA VARVI NA MAINATA SI ,SELSKA PARCALANA OT MONTANA , GOLEMI KAPACITETI SE IZVUDIXA TEZI GERB LI SA KVI SA . 4ENGETATA NA CECO DA ME GEPAT ZA KY..RA PI6A OT 4YJBINA .KATO GLEDAM KVO STAVA V BG DA SE SMEA LI DA PLA4A LI SE 4YDIA . S TAKIVA POMIARI KATO FIDOSOFA MAIKA I JALNA NA BG

98

Молитва Св. Ефрем

преди 12 години

Господи и Владико на моя живот,не ми давай дух на безделие, униние, властолюбие и празнословие.Но дух на целомъдрие, смиреномъдрие, търпение и любов дарувай на мене,Твоя раб. ПоклонЕй, Господи Царю!дарувай ми да виждам моите прегрешенияи да не осъждам моя брат,защото си благословен во веки веков.Амин. Поклон

97

pipi

преди 12 години

Защо до сега управляващите не направиха нещо розумно ?За всичко се инатят и се доверяват на "капацитети" като Фидосова,Дянков,Тотю и т.н.Конкретно за изборите даржаха да са 2 в 1 че ще се спестят пари ,че така било в Европа,а се оказа,че нищо не е обмислено като хората и резуртатът е вече налице.Защо не проиграха този вариант и веднага щеше да стане ясно,че това е невъзможно,Фидосова да поеме отговорност аз хаоса и ЦИК да си влеез в ролята,а не да изпълнява политически поръчки на управляващите.

96

!?!?!

преди 12 години

Прав е "дедо" - къде отиде законовия срок??????А управниците ми дрънкат глупотевини за "електронно" правителство.Никога няма да го направят! Представяте ли си - да гласуваме он-лайн?! Ами тогава няма чували за влачене от милосърдни гербери - нали така?Ех, Е-стония, Е-стония! :( Два пъти гледах филмчето - нулева корупция, граждански контрол над институциите, он-лайн плащане на такси, он-лайн гласуване и още! А и те са страна на "прехода", но с поритици с чиста съвест и политическа воля!

95

Европеец

преди 12 години

Наблюдателите от Нигерия са били доволни? Само от тази ли държава намериха от ГЕРБ да се съгласят с начина на провеждане на избори?