52

Анонимен

преди 12 години

Не става, соца свърши. С тия лозунги никого няма да убедите. Кой където иска там ще отиде. А който ще да си стои тука и да "гради" България, като едно време преди 89-та. Под надзора на Политбюро и нахъсани "патриоти". Сори, ама соца свърши, хората искат пазарна икономика и добър стандарт, не искат мутри, ченгета и шуробаджанаци.

51

за 49

преди 12 години

Абе то хубаво че го искаш, ама не става. Мизерия е тука, какво да се лъжем? Мутри, маймунджулъци, измамници, беззаконие.

50

advukat tomov

преди 12 години

sha ustanat samu *** i pulitici ,koi sha gihrani ni znam

49

$

преди 12 години

Аз искам ТУК да работя и ТУК да си харча парите. За какво насила да ставаме гастарбйтери. За какво ни са такива управляващи, щом не могат да създадат условия за работа в България, а ни разсипват по цяла Европа?

48

Анонимен

преди 12 години

43ti, е то това е проблема на България бе пич - Вестникарчета като теб!

47

espania

преди 12 години

до 43 само теп чакат в англиа *** мръсен

46

Ганчо от село Мечка

преди 12 години

То ЕС. нека си зове аз ще им покажа среден Пръст

45

krass

преди 12 години

Do 39 - UKТи, които се изписваш UK,си страхлив комуноиден мутант. Треперят ви гащите на червените,а ? Сега другата седмица, като изберем Плевнелиев,ще трябва да бягате имигранти или в затвора.Ама на никoй не му трябват ктадси.Дори и в Китай не става.Там направо ги стрелят в тила. Та да се върна на темата. Пускат ни в Европа,защото се видя,че изритваме и последният комунист на власт - Гоце. Превръщаме се в Европейци - заповядайте в Европа. Никoй не може да се сродява с Европа,ако има на власт комунисти.Ето това е посланието.

44

BILGIN

преди 12 години

GOLYAM GLUPAK SI PIK TI.....

43

Helzo

преди 12 години

Всичко е по - добре от живот в България в момента. Просто с такова правителство, с тези ***, с тея *** престъпни деяния..... предпочитам да продавам вестници на тротоар в Лондон, отколкото тук да се гърбя за по - малко пари.

42

Анонимен

преди 12 години

Е да де, те Англичани и сяква *** се кандидатират тук за кметове по Търново и какво ли не, а ние пляскаме и простите студенти ходят да им берът ягодите за стотинки ...И после се хвалят колко е яко...*** народ без самочувствие...Далеч не стига..

41

Анонимен

преди 12 години

жалки *** !С голямо нетърпение чакам да отворят границите , че да се изринете от тука заедно с ромите , че да започне БГ да се оправя !

40

бивш

преди 12 години

Отиде коня в ракята.Електората на Тиквата ша са разбяга по Европата.Ми то само да та държат на каиш изкъсо и да та управят и управляват с помощи от на майната Му, ***-за по-напредналите-да се вгледат в Пицко-то - то и асфалта от магистралите Му няма да стигне.Затуй ся ша отварят базара, ама Шенгеня Тиквата и мекератата му, ша го гледат през сапунен балон.Щото кой ша остане да целува на Началника ръката,освен *** и Марга.А дано, ама на Дали!

39

UK

преди 12 години

Ще мия чинии,ще лъскам ***. Всичко ще правя,само не искам да съм проста герберска *** да бъда *** от мутри и нещастният глиган с малкият,Борисов.НЕ НА ГЕРБ. НЕ НА НОМЕНКЛАТУРАТА. НЕ НА ХУНТАТА!

38

Анонимен

преди 12 години

Те хубаво ще го отворят пазара си за българи, ама трябва да искат удостоверение, че до 9-то коляно кандидастващия за работа не е членувал и няма роднински връзки с комунистически ***!Ще вкарат тези турски комунситчерски предатели в сърцето на Европа!

37

ТАНКИСТ

преди 12 години

Не е ли по добре тука да ги вземаме тез пари ?

36

UK

преди 12 години

Извинявам се-това е за месец,нали?

35

До Танкист

преди 12 години

Аз работя в чужбина взимам 1 400 euro на месец и живея щастлив живот.Пък и да миеш чиний не е срамна работа,г-н Танкист.

34

UK

преди 12 години

Танкисте,просто необразовано селянче, син на неграмотен полицай. Не разбра ли че чиниите и тоалетните са по -чисти и от тебе който се къпе веднъж в седмицата?Хайде бягай да бъхтеш за нещастни 500 лева на седмица.

33

Анонимен

преди 12 години

Танкиста ще остане тука да гради България на милиционерите, като я изгради може да дойдем на почивка, ако няма по-добри оферти.