14

до 8

преди 12 години

Кавал си ти чети горе ве чипик не виждаш ли ко пише амсалак я сега отвори и гугъл и виж аман от ***.

13

муню

преди 12 години

до 7че защо да не протестираме срещу ДДС бре???

12

Анонимен

преди 12 години

"хактивистите " towa ne6to haker aktivist li e ili imate *** w redakciqta :D

11

Анонимен

преди 12 години

Господ не ни е помогнал вече хиляди години, може би пък ДЯВОЛА да е нашия човек? Я си спомнете - кой се застъпи за хората и вместо да ги остави в невидение им отвори очите за забранения плод - знанието? Това, че църквата оприличава това на грях е само защото знанието за нас е проблем за религията, за която е много по-лесно да експлоатира ***... Сума ти и сатанисти са пускали предупреждения за 11 Септ, години преди да се случи, просто никой не обърна внимание на ЗНАЦИТЕ, "дявола" е с нас!

10

Анонимен

преди 12 години

Гай ФоУкс!

9

Анонимен

преди 12 години

Във "В като вендета" онзи символизираше дявола.Та тези, ако протестират с тези маски са ***.Но си мисля, че медиите пак изопачават нещата.Нито един филм, книга и произведение на съвременното псевдоизкуство не дава отговор на това защо протестират хората.Напротив, съвременните "творци" се опитват да замаскират нещата.Същото се отнася и за "журналистите" и "политиците".Светът стана изкуствен.Някак неусетно се връща комунизма.

8

Do 6

преди 12 години

"Маската"се ползва много отдавна в една друго място което няма да спомена. Кавал...

7

Анонимен

преди 12 години

Протеста на хората, които не са били в час по история. Все едно да протестираме срещу ДДС.

6

Анонимен

преди 12 години

Маската я въведоха хакерите anonymous и те стоят зад протестите. Има не едно не лошо рапче в тубата много е ако we are anonymousWe are legion.We do not forget.We do not forgive.Expect us !

5

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че ще е много по ефектно ако вместо да използват маската на персонажа на Алън Мур използват маска на САМИЯТ Алън Мур - който не го знае как изглежда - да види в google - alan moore :)

4

Тъпчовци

преди 12 години

Филмът не се превежда "В като Вендета", а "V като Вендета". Усещате ли тънката разлика? Сигурно не, все пак използвате сивото за *** жълти статии и политически PR...

3

Не го пише в ...

преди 12 години

Лека непълнота в инфото!Освен изброеното маската изобразява лицето класическата карта "Вале"!Цялостната визия на главния герой от филма В като Вендета е като едно оживяло вале ...може би пика!

2

sn0wflake

преди 12 години

Е като превеждате статии от BBC, поне казвайте, че са от там :)

1

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че някой е недоразбрал. Горното е правилно но реално в момента маската е символ и на Anonymous. Смешно е когато хората не искат да виждат и мислят извън кутията. Анон е идеята - без правила, без лидери, без лица, без имена. Легион.