145

PENE

преди 12 години

Тия ПАЛЯЧОВЦИ ГЕРБ , на маймуни ли искат да ни правят ???Били "орязали" бюджетът на Цецо Шлиферът , видите ли с ЦЯЛ ПОЛОВИН ПРОЦЕНТ ! ! ????Нещо май се опитват на *** да ни правят !???Уважаеми колеги , за първи път в животът си гласувах за червените - но когато чета подобни НАГЛИ СТАТИЙКИ , ми се струва , че НЕ СЪМ СБЪРКАЛ ! ! !Тия трябва да бъдат изметени от властта час по-скоро ! ! !

144

Румънеца до 144

преди 12 години

Мдаа ... като се събудиш е малко гадничко, че е било само сън, но довечера пак ще си докарваш по 3 000 лева. В съня си, разбира се :-)

143

Анонимен

преди 12 години

Какво означава два пъти по голяма полиция от армия?Това означава че правителството се страхува повече от собствения си народ отколкото от външна намеса.

142

Фен на Дянков !

преди 12 години

Слабо Дянков ! Няма нито една смислена причина бюджета на МВР да е повече от 500 милиона.

141

Мунчо

преди 12 години

Пред децата е Бойко Борисов. Разказва за пожарникарския живот. Накрая пита: - Деца, имате ли въпроси? Иванчо вдига ръка: - Имам три въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? ... ... 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? ББ се изпотява, но точно в този момент звънва звънеца и децата се втурват навън. След междучасието ББ отново пита децата имат ли въпроси. Петърчо вдига ръка: - Имам пет въпроса: 1) Защо хората в страната са толкова бедни? 2) Защо храната и бензина у нас непрекъснато поскъпват? 3) Защо се нарушават правата на човека? 4) Защо звънеца би 20 минути по-рано? 5) И къде е Иванчо?!

140

Обратно в реалността

преди 12 години

Да видим, аз съм от Радомир, имам завършен бакалавър, нямам връзки, баща ми е безработен, а майка ми на половин работен ден. Аз работя онлайн маркетинг и реклама и си докарвам по 2500-3000лв месечно. Дали държавата ми е виновна? Дали държавата ми дава тези пари? От всеки то вас си зависи колко ще изкарва и какъв живот ще има. Не ви е виновен Дянков, Борисов, Костов или Станишев. Който учи и се труди може да изкарва добри пари в България, който не го прави не може, това са фактите. Приятен ден.:)

139

Анонимен

преди 12 години

Аз съм държавен служител със заплата 440 лева.

138

ТАКА ЛИ ?

преди 12 години

Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 495 бандити за мандата на Първаноглу, значи Помака Алексей и Стоян Сумото ще бъдат помилвани ВИЖ в Гугъл : "Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници

137

до 112

преди 12 години

Ще ти дам аналогичен пример.Заплатите на съдиите не са никак малки.Отказват ли подкуп? Само ако е твърде малък.Един съсед спечели дело Срещу подкуп от 1000 лв.

136

Анонимен

преди 12 години

Малко световна статистика :) Минималната работна заплата от 01.01.2011г. в Босна и Херцеговина е 162 евро, в Салвадор 192 долара, в Еквадор 264 долара, в Габон 123 евро, в Хондурас около 300 долара, в Албания около 134 евро, в Словакия около 317 евро, в Чехия 330 евро, в Естония 278 евро ........... Вие преценете накъде сме тръгнали

135

138

преди 12 години

На Цуци бюджета за 2010 му го повишиха с 40% спрямо 2009та.... извинете за грешката!

134

Анонимен

преди 12 години

На Цуци му повишиха бюджета за 2010 с почти 40% спрямо 2010, сега щели да му го намалят, вместо млрд. и 40 млн. бюджет сега Цуци ще има само 999 млн Въпреки това нямаше да има проблем, ако ченгетата си вършеха работата, но когато на фона на такива бюджети няма никакви резултати (осъдени едри риби), за капак и служителите на МВР се оплакват от лоша материална база и ниски заплати- излиза че тези пари отиват на вятъра! И нека не се оправдават със съда и законите - 2 год не са никак малко време

133

до поля - 109

преди 12 години

Ами върху работещите физически лица пада тежестта и това е огромния проблем. Точно защото фирмите и едрите предприемачи укриват доходите си, а ти няма как да укриеш ДОД и здравните и социални осигуровки, когато ти се удържат директно от заплатката. За това говоря - че държавниците са отговорни пред работещите, защото ни стрижат като овце, а в замяна - изхранват ненужен и некадърен административен апарат, професионалните "безработни", а каквото остане - за пенсионерите.

132

за 135

преди 12 години

като знаеш че попипват, защо даваш такива идеи? Явно не става така, както предлагаш

131

до 130

преди 12 години

В моята фирма,взимат по 500лв на седмица,малко са им и знам ,че попипват,но не е с "голямата лъжица" поне...добре зная,че колегите им от развитите страни взимат тройно повече,но това са възможностите ми....

130

vwv

преди 12 години

Проблемът на икономиката е, че средната и дребна класа е на изчезване, а едрите земевладелци и собственици се занимават само с укриване на данъци и далавери. При това положение икномиката няма как да проработи. Защо спряха проверките с хеликоптери, какво стана с проверките за незаконно забогатели през последните 5 г. НИЩО и какво да очакваме... едно голямо нищо. В малките градове и населени места се избират местни велможи ! ! ! ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА. каквито и бюджети да се правят тва не е пътя !

129

Анонимен

преди 12 години

Провинция? Това е област във франция. Прованс. *** софийски да не се правят на много интересни. Най европейския град е бил Русе. Не съм от там.

128

мен до 86

преди 12 години

права си не разбирам защо толкова хора са ти сложили минуси. държавата ни е в партер и дянков разтваря бузки широко и както той обича - без смазка. да живее пърдянков.

127

за 129

преди 12 години

Комунист е Бойко!

126

ЗА 128

преди 12 години

Добре бе, направи го в твоята фирма, щом смяташ че работи този вариант. Иначе звучи все едно ти раотиш в данъчното и искаш 3 хилки заплата.