28

бургазлия

преди 12 години

много глупави съграждани имам,не разбирам как може да да има толкова много заблудени душици в БГ,голямо реване го чака българина!

27

valeri

преди 12 години

Честито на Бургас за готиният кмет. Явно е много свестен човекът щом е избран такъв с голям процент. Дано да има повече такива кметове и в другите градове.

26

?! До сари

преди 12 години

И ти ще си от тия дето ще плащат, но сега още си в еуфория. Нищо, ще ти мине и то много по-бързо отколкото предполагаш.

25

Анонимен

преди 12 години

sinqta zona she se razshirqva oshte prez sledvashtite 4 godini

24

1

преди 12 години

Димитър Николов е страшно добър кмет. Не гласувах за него, но въпреки всичко съм доволен, че печели. Нека продължава в същия дух! Бургас - най-красивия български град.

23

младежки герб

преди 12 години

ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ РАЗОРАНАТА ЦЕЛИНА В БУРГАС ,ЧЕСТИТО

22

сари

преди 12 години

До Б-с:Няма смисъл вече да повтаряте тия глупости и лъжи, не видяхте ли че никой не ви вярва, това са 71% одобрение за кмета. Опитайте пак след 4 години, макар че, само да ви светна - хората вече не искат негативни кампании.

21

Б-с

преди 12 години

А някой знае ли колко кредити са теглени, за да се направи и как ще бъдат връщани. Данъците в Б-с са едни от най- високите в страната, а кмета иска от ОС да гласува още кредити за другите му проекти. Хората са ужасно наивни, но ще се плаща и от децата им тази глупост. Радват се на главни улици, градинки, палми, лампи, а няма нито едно ново предприятие, няма нови работни места, таксите скочиха в пъти, навсякъде е синя зона, но *** народ лесно се лъже. Ха честито на печелившите.

20

мутренски БУРГАС

преди 12 години

БРАВООО за сините зони на паяците браво на о6щинска полиция оществен ред на джандари, полицаи ,безработицата 4ЕСТИТОО НА БУРГАЗЛИИИИ

19

до 14

преди 12 години

Ела да видиш.Има още за правене,но се прави.

18

Бургазлия

преди 12 години

Печели европроекти,инвестира ги в Бургас,Прави улици,градинки,паркове,отпушва движението в центъра,подмяна на осветления,дограми на градини и училища и т.н.

17

sari

преди 12 години

Няма да стигне мястото да се изброи всичко което е направил Николов:)Направи десетки пъти повече отколкото е правено за последните 20 години. Дано и все така да продължава, сега след като има пълно мнозинство и в ОС. Браво кмете, и не се отпускай!

16

Анонимен

преди 12 години

Това определено е вот за, което е много положително за България, защото до сега политиците печелеха главно с наказателен вот срещу предишните управляващи!

15

Ели

преди 12 години

Браво на Бургас! Градът е чисто нов! Браво, кмете!За съжаление, във Варна не се изпълниха надеждите на хората ГЕРБ да издигнат достоен кандидат, за да се разкара Киро *** най-накрая. ГЕРБ- наистина разчитахме на вас, но явно споразумението с *** е било по-важно. Жалко е!

14

Анонимен

преди 12 години

Някой от Бургас може ли да изброи какво е направено през последните 4 години! Скоро не съм бил там и ми е много интересно защо е станал толкова популярен бургаския кмет...

13

Анонимен

преди 12 години

Това не е победа, а размазваща победа! Ако 1990-та година толкова категорично бяхме отхвърлили БСП сега щяхме да сме на друго положение...

12

Анонимен

преди 12 години

Няма по-подходящ за кмет на Бургас от Димитър Николов. Сигурен съм, че това е правилният избор за града! Дано обновяването на града продължи със същите темпове!

11

бургас

преди 12 години

Честито бургазлии,правилен избор.В последните години Бургас стана изключително красив и привлекателен град,за което се радвам,дано тази тенденция продължи.

10

И

преди 12 години

Това е нашият кмет !

9

застъпник

преди 12 години

Ние кметовете ги сменяме като си вземат всички мандати. Да им е "гадно"!