22

Имало едно време,

преди 12 години

в България,разумна избирателна система.Някога,в царство България,право на глас е имал само онзи,който е имал собственост - макар само една нивичка или малка къща /но законна,а не бордей в незаконно гето/! Който не е кадърен да придобие поне толкова,е бил считан за неспособен да решава съдбините на държавата.Избирателни права на жените отначало били давани само в случай,че вече са станали майки - родни или осиновителки.С други думи,гласувал е само онзи,който е доказал,че може да носи отговорност

21

Анонимен

преди 12 години

Еми като се знае да се забрани на тая партия да участва повече.

20

Анонимен

преди 12 години

Още 2ч. си мотайте там и ще свърши всичко!

19

Анонимен

преди 12 години

в *** държава като нашата *** отново ще определят кой да ни стриже занапред!въпреки,че който и да е добро няма да види българския народ и занапред!

18

Столипиново

преди 12 години

Днес и аз гласувах в Столипиново,не бях го правил от 10 години,не заради друго а от гнусотията и миризмата наоколо,този път реших да подкрепя България.Аз,майка ми и още 1 мъж,бяхме белите,който гласувахме бързо,а братовчедите бяха стотици.Чаках ме 1 и 30 мин.Интересното е ,че *** тук не гласуват за ДПС,а напротив,имаше гласували за ВМРО-НИЕ,но те работя във Чистота.

17

Анонимен

преди 12 години

Решението е просто- Анулиране на резултатите в тези училища.

16

Безобразие!

преди 12 години

След като се знае, че там гласовете се купуват, тогава къде дремят врастите?! Изборните резултати на такива места трябва да се анулират! Стига вече нагли простотии!!!

15

БОТЕВ ПЛОВДИВ

преди 12 години

Kупуването и продаването на овце не е подсъдимо.*** си хвърлят децата пред луксозни коли за пари,а какво значи някакви избори.Тази *** трябва да се изсели в Индия.

14

Анонимен

преди 12 години

Според мен трябва да се направи така нямаш ли основно образование нямаш право да гласуваш! Така ще отпаднат ромите и неуките които си продават гласа а и как може човек без основно да гласува като той не може да прочете какво пише на бюлетината

13

Анонимен

преди 12 години

Прокуратурата в Карлово проверява информация за организиран вот.Неееее, тези *** на снимката вкупом са решили по едно и също време да гласуват и то незнаейки за кого.Какви още доказателства ви трябват бе, *** прокурорски, че да повярвате в този отвратителен продажен фарс с *** гласове?***!

12

357mag

преди 12 години

Ако някой ми обещае на следващите парламентарни избори,че ще прокара поправки в изборния кодекс,които да забраняват гласуването на неграмотни *** аз ще гласувам а него

11

Анонимен

преди 12 години

*** наистина гласува срещу пари но това е една милионна част .И толкова като казавте ,че *** решават вота вижте как е гласувало Столипиново преди години.Герб 70% бсп 15% дпс 5% .

10

357mag

преди 12 години

Решението на проблема е едно-забрана за гласуване на лица,които не са данъкоплатци и нямат завършено средно образование.Тогава няма да има пазаруване на избиратели ,а и властите ще бъдат много по нетолерантни към *** изстъпления

9

Кирилов

преди 12 години

След изборите прокуратурата да се самосезира и провери бюлетините от секциите в *** махали и ще се разбере кой е купувал гласове.Но всичко трябва да се извърши под наблюдението на чужденци.

8

Анонимен

преди 12 години

Това новина ли е изобщо? Публична тайна е че всяко правителство е въздигнато от Столипиново и десетки други гета на *** и полумаймуни, а ние сме народ от цели маймуни че не се вдигаме им таковаме п...та лелина!

7

ku4eto

преди 12 години

Стани, стани, юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Че сълзи кървави проливавъв робство милий наш народ;високо той ръце простирада го избави вишний бог!И тъй ний много претърпяхме,но стига толкоз да търпим,да бъдем пак, каквито бяхме,ил' всинца да се ***.Докога, братя, да се губим?Защо да се не съберем?Така ли вечно ще се трудими в робство всинца да измрем?Я вижте, братя, погледнетена ближните нам племена!От тях добър пример вземетекак си прославят имен

6

BG

преди 12 години

To4no poradi tozi o4akvan platen vot na *** dnes sled 16 godini na neglasuvane otidohme i glasuvahme i ne samo tova ostanah istinski vpe4atlena ,4e izbiratelnata sekciq be6e prepulnena s bulgari (istinski)i glasuvahme za edna istinska,4ista BULGARSKA strana,durjava i Prezident!.

5

toni

преди 12 години

cico Mitko ti si *** ot takiva kato teb plujeci mi se draifa

4

UFO

преди 12 години

Нещо не схванах защо ми изтрихте коментара. ?

3

...

преди 12 години

Искате *** да решават нашето бъдеще ли не стойте в къщи да си пиета ракията а отидете да гласувате !