14

Гласуващ

преди 12 години

Изберете Калфин, за да не ни е срам в Европа

13

до 11

преди 12 години

Е добре де, има говорен дефект вярно е... ама поне е учил именно за президент, докато Плевнелиев си е за строежи... Кунева пък няма шанс да се противопостави на Бойко...така че единствения, който ще спре бай ганьото е Калфин май...

12

ПАК ГАФ, ЗАЩО

преди 12 години

За подробности прочети във Фрогнюз - Ламбо: Ако Калфин стане президент, напускам Дондуков 2!Огромен гаф на Стефан Данаилов взриви БСП, след като актьорът открито призна пред студентите си в НАТФИЗ, че настоящият президент Георги Първанов е поискал от него да се кандидатира на изборите за държавен глава.Ламбо разкри, че преди година проектантът на тройната коалиция Първанов е кроял планове за кандидатурата му. Скандалът обаче идва точно в момент, в който кандидатът на червените за президент Ивайло Калфин упорито отрича да има нещо общо с отиващия си държавен глава Първанов, камо ли че той е човекът, който определя решенията му. Артистът признава още, че Първанов бил много доволен от кампанията. За капак на всичко Ламбо заявил, че мечтата му не е да стане вицепрезидент. Съгласил се, за да помогне на партията в трудния момент. Столичен ежедневник пък писа, че Данаилов е получил сериозна сума пари, за да направи тази крачка. В щаба на БСП са шокирани от откровенията на Ламбо за истината около президентската двойка, защото именно нещата, които червените се опитваха да прикрият, сега излязоха наяве, и то казани от най-рейтинговия им представител. Близки до Данаилов са категорични, че ако двамата с Калфин бъдат избрани, Ламбо почти сигурно ще се откаже от вицепрезидентския пост. Решението си Данаилов съобщил пред свои студенти по актьорско майсторство, които били притеснени, че техният учител няма да има време за тях. Спокойно, само да мине този цирк и ще се откажа. Не мога без вас и без сцената, а и как ме виждате да съм втори след този ***, успокоил Данаилов учениците си.

11

toni

преди 12 години

do 8 takav maznioch kato kalfin niama men mi se povdiga dobre che oshte 3 dni shte ni zanimava s osobata si a teb kakvo te kefi neznam ta toi neprikazva pravilno sopoli mu techat dokato govori

10

diavolcheto

преди 12 години

Те, принципите, са много хубаво нещо, другарю Калфин! И се следват!А Вие принципи имате ли? И какво следвате?

9

генади

преди 12 години

Когато видиш ръководството на БСП заедно, имаш чувството че си на еврейска сватба! *** юдео-болшевишка ***!

8

Тодор

преди 12 години

В сравнение със смешния Плевнилиев определено избирам Калфин !Освен това той има най-голям шанс срещу бойковата олигархия !Протестен вот за ГЕРБ !!!

7

генади

преди 12 години

Мръсен ***!

6

бг

преди 12 години

*** ГЕРБ да ти дадат един балон га го грьмнеш та да не се самонараниш ,,,,,,,,сигорно у ножка не знаеш кво е ааааааааааааа,,

5

Анонимен

преди 12 години

Абе работи, ама за себе си :)2 000 000 000 - 8 000 0000 000 евро за заменките, който е предлагал и одобрявал тоя *** ще ни осъдят европейския съюзЧестито на хората който ще гласуват за тоя :)

4

Да, прав си!

преди 12 години

Аз ще направя правилния избор и ще избера Г-н Плевнелиев.За "другаря" от снимката да стягат редиците червените бабички.

3

ДРУГАРИ...

преди 12 години

....ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП/БСП, ДА ЗАЧЕРКВАТ БЮЛЕТИНАТА С ЧЕРВЕН ХИМИКАЛ!Нека Партията да знае ,кои и колко членове са гласували за нея!

2

поглед

преди 12 години

В неделя ще изберем Росен Плевнелиев за президент,защото сме мъдри и ще направим правилния избор другарю К,правилно си сханал!

1

boro

преди 12 години

В неделя ми е интересно колко хора няма да гласуват,защото 22год.гледаме едни и същи мутри.