53

Анонимен

преди 12 години

Тоя на снимката зад него що си крие усмивката с ръка.Май му се присмива на съкътлъка.

52

38

преди 12 години

Бербатов може и да е водил хора от къде ли не,но тези хора не инвестират държавните пари събирани от нашите данъци,такси,налози и акцизи схващате ли разликата?Бих се радвала ако повече хора с възможности подкрепят спортните клубове и школи,но не се знае как ще изкараме зимата,вече нямаме и резерв почти,а да се отпускат помощи на 2 клуба как точно се избраха тези два клуба и знаете ли,че всъщност в тяхното състояние са поне още 20 в страната?Да дари от неговите-няма ни жена ни дете, ни коте

51

Copy And Paste

преди 12 години

Не се ядосвайте напразно. НИЕ ще изпращаме ESM-си за да спасим някое детенце, нуждаещо се от лечение в чужбина, а той ще задава парите от нашите данъци.

50

Лисан

преди 12 години

Видяхте ли къде Тиквата пилее парите ни?

49

Келешчо

преди 12 години

Държавните помощи са забранени в цяла Европа, но за Боко общовалидните правила не важат. Той се е издигнал над "дребните човешки страсти и емоции" и щедро раздава държавни пари на частни клубове. Боко се е самозабравил и единственият начин да му се противопоставим легитимно е на 23.10 да отсвирим ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 12 години

Само едно не мога да разбера, как така с нашите пари ББ "радва", а отчет на хората платили данъци не се дава? Почитания към футболните клубове в БГ, но все пак те са дружества и ако са затънали в дългове едва ли е виновна като цяло държавата, а да не говорим, че много българи нямат пари какво да сложат на масата, за да си нахранят семействата и аз не мисля, че сега е момента точно за финансови инжекции на футболните клубове (особено пред избори)

47

AAAAA

преди 12 години

Оставете Боко и погледнете какво става с Лудогорец и Домус бей !

46

Анонимен

преди 12 години

Значи за болниците пари няма -- да фалират ако трябва, а за фурболните "вучковчета" винаги ще се намират. Така си раздава държавна пара на частни фирми.

45

111

преди 12 години

"ще бъдат зарадвани с финансова помощ от държавата" с тази финансова помощ на колко болни деца може да се помогне??? или може би футбола е по важен от човешкия живот...

44

Уркото

преди 12 години

Бре, абе тя като жива кокошка в краката му тая топка бе!

43

Анонимен

преди 12 години

Точно така, Баце, разпускай по стадионите, цалятя работа си я "свършил", в България си живеем като "швейцарци"!

42

надзирател

преди 12 години

Другарю член на БКП Борисов, бъди учтив и любезен с всички, когато играеш футбол. Защото ще срещнеш същите хора, когато след няколко месеца те свалим и ти ще влезеш в панделата. И бъди спокоен - при нас в кауша винаги има едно запазено топло място за теб.

41

Въпрос на манталитет

преди 12 години

Бойко неможе да надскочи селския си манталитет - мачлета, белот и чалга. Но защо с нашите пари? Не трябва ли прокуратурата да се самосезира? Та това си е престъпление по служба...

40

бай Курти

преди 12 години

Ех мама му стара до кога ще раздават парите ни за глупости.. в България футбол няма, но помощи им трябвали. За болници и училища няма пари, а има за всякакви глупости.. все едно ни е зор, че футболистите нямат пари да харчат по дискотеките..

39

Кратун

преди 12 години

БЕСЕН СЪМ!!! Пари за болници няма, но за третодивизионни селски отбори се намират. Държавните пари да не са бащиния на Борисов и цялата *** около него? Като гласувате, мислете с главите си, а не с гъзовете!!!

38

Анонимен

преди 12 години

Момчета, спортният интернат все пак е училище, там тренират всички деца от Благоевград и е в доста окаяно състояние сградата. Ако си спомняте и Бербатов беше докарал хора от Тотнъм да инвестират в него. В интерната не се тренира само футбол, а абсолютно всички видове спорт, без плуване, защото няма пари за басеин. Не е като да е дал парите на ФК Пирин, а за да може всички ученици от Благоевград да спортуват в нерушаща се сграда.

37

Бойко е за затвора

преди 12 години

Дори великия Бай Тошо беше разследван, съден, но неосъден за това, че е предоставял (вярно - за разлика от Бойко срещу заплащане) държавни коли и апартаменти на актьори, писатели, певци и олимпийци! А Бойко подкрепял спорта - пълни глупости! Налива пари в клуб, в който всеки футболист харчи по една пенсия на вечер в чалгатеките. Ако толкова обича спорта да направи с тези пари две детски спортни площадки, или да помогне на нуждаещи се семейства!

36

Бръчков

преди 12 години

До СтранжатаГолемо си Саше еййййййййййХахахаха

35

Анонимен

преди 12 години

Kak така се дават държавни пари -т.е. от парите на всички данъкоплатци, пък е тайна?Не е лошо да се помага на спорта , но тва не са личните пари на боко , а наши - общи...

34

танкист

преди 12 години

най ме изкефи вчера бойко по повод кацнлите на терена делтапланеристи: " всички в тая държава на мене чакат да им помогна нещо". Не тикво аз не чакам на тебе искам тебе да те няма както и тъпата ти партия, омръзна ми от еготот ти, от глупостите ти, от постоянните обвинения към другите без да се гледа, че ваште хора са най голямата ***, омръзна ми да се чувствам благодарен ,че ви има, изядохте парите изкрадохте де що има , ще продадете и последното останало, когато си тръгнете Б-я ще е ***.