151

Анонимен

преди 12 години

"...Зимата не ни изненада, а рано дойде - отсече министърката.."Това може да се преведе като.. Тя (министърката) не е ***, тя просто не е умна!!!

150

Анонимен

преди 12 години

Ясно, сега и листата са им виновни на тези, утре сигурно и морето ще налагат с пръчка, че им е потопило гемиите!

149

Браво

преди 12 години

Шапка свалям на подобно умение на бялото да кажеш черно. Поредната Калинка излезе на сцената. Рано бил паднал снега. Тази ................ за метеорологични прогнози май не е чувала.

148

Една_от_БГ

преди 12 години

Да, вчера слушах това проницателно мнение по БНР. Дамата определено не беше съгласна с устройството на флората в България - дърветата имали листа! Все още имали листа, които от силния вятър се били съборили на земята! Ама-ха. Тиквата едно време гонеше снежинките, сега колко му е да сменят ДНК-то на дърветата.

147

Анонимен

преди 12 години

Е, как може това да е министър на регионалното развитие, като не познава времето?

146

Разочарован

преди 12 години

Най-страшното е, че такива като тази министърка- нереализирани комунисти са в цялото герберско управление - и тя, и ЦеКА, и Цецко и т.н. Може всичко да е , но поне в БСП си подготвят кадрите. А не слагат такива недоразумения.

145

Интелектуалец

преди 12 години

Лилянка напомня на Чилова, чийто любим композитор като министър на културата при НДСВ бе Златю Бояджиев

144

Вотаджия

преди 12 години

Такава ще е ситуацията, като на няколко месеца сменят шефа на АПИ. Това се казва далновидна кадрова политика

143

Анонимен

преди 12 години

Лилянке, не знам дали си Калинка и каква ти е дипломата. Но прякора "Талпата" си го спечели честно с непосилен за един мислещ човек труд. Честито!

142

Ivan Grozni

преди 12 години

Да припмним коя е Пвалова, че журналисите е ясно къде лижат... таПвалова каот видна ГЕРБерка е от комунистическа фамилия... докторантурата й е супер истинска - гарантирано от баща й - зам. ректор в униветрситета, който й я е издал... започнала е от нулата - като всяко комунситеческо недоразумение - като менажер по европейски проекти.... ЧЕСТИТО.... а колко акъл има виждате то едно нейно изречение...

141

146:

преди 12 години

И ти си същия комунист като герберите.ппКомунист - човек който има за крайна цел да се внедри в т.нар номенклатура по пътя на изкореняването на всякакво лично мнение у себе си; нагаждач, подмазвач и золумаджия едновременно.

140

Отчаян

преди 12 години

Не мислех, че ще дойде някой по-зле от Емел Етем. Тази може да се конкурира само с Делян Пеевски

139

Анонимен

преди 12 години

Предишните са виновни! Хайде гербери:))) Давайте!

138

Гюро Михайлов

преди 12 години

Листа зелени, пък сняг вали, диви се Павлова. Да е юли, да се дивиш, ама е октомври!

137

Do 133

преди 12 години

За Варна вече го констатираха:Община Варна: Правителството на Станишев носи вина за последиците от бурятаИма такава статия в Морето.нет от вчера

136

Перко

преди 12 години

Браво Лиляна, браво Павлова. А вие, драги сънародници, да знаете - зимата идва след като окапят листата на дърветата ... Министър ви го казва, а не лукова глава. Безспорно бурите са виновни, и снега също - ранния. Инак министерството и АПИ са готови за средния и късния ... Мдаа ... С това подобие на министър и пудра захар да завали пак ще се озовем в криза. Особено и ако задуха ...

135

Анонимен

преди 12 години

Зимата изобщо не е дошла, дойде фронт, за който метеоролозите знаеха. Такива неща могат да се предвидят със 95% вероятност няколко дни преди да се случат. Просто тази царува, а не управлява.

134

асд

преди 12 години

Тази жена все едно да разказва "Изнасилвача не ме изненада, той просто ми мина отзад и не го видях". Начина по който някой или нещо ни изненадва, няма връзка с това, че го прави. Еднъче и тези като онези, все неподготвени, все ни изтъкват някакви причини за (не)изненадата си, а на народа му е все тая. Хората си бедстват. А тези на които им се плаща за да действат превантивно само се оправдават, те дори не могат да проумеят, че тяхната работа е да предотвратяват инцидентите.

133

до 135

преди 12 години

Мерси че ме подсети за изборите, ще гласувам за Хиподил и за пънк рока.

132

xaxa

преди 12 години

до 136А ти си заври дърветата отзад. Явно ти се отдава. :D