91

до 77

преди 12 години

Ама хайде де ***! Откога те чакам! Ама аз си знам , че си едно мишле, лаещо тук по форумите.

90

???

преди 12 години

Държавата дава на треньора на националния отбор по футбол 30 000 евро месечно заплата!Резултатът-последно място в групата,и пълни унижения за нас като българи!А на лекарите-заплати по 500-600 лева в Спешна помощ,това не е ли брутална гавра?Константинов,това защо не го каза при Цолова и Николаев тази сутрин?Защо не защити колегите си?

89

....?

преди 12 години

Колко посредници /***/ има ,между пациент и болница ?

88

+

преди 12 години

*** в БГ имат и положителна страна ,...ТЕ поддържат ДИСЦИПЛИНАТА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ,...ОПЛАКВАТ СЕ ВЕДНАГА ,СЛЕД ОТКАЗ ЗА ЛЕЧЕНИЕ !

87

мангустан

преди 12 години

И още нещо, споменахте за изключително скъпи лечения. Бих искал да ги публикувате! Да видим всички кого лекувате изключително скъпо! Защото за брат ми едно ЯМР нямаше безплатно, да не говорим за изследвания! Само да не се окаже, че пак на тоя или на оня, ама видите ли той бил от наще!

86

мангустан

преди 12 години

Съгласен съм с министъра, хареса ми изказването, но не ми харесва отношението му. Аз самият съм опирал до здравното министерство и те горките ни лук яли, ни ...И оше нещо г-н министър, здравеопазване се прави с пари! Вие подчертахте размера на здравните осигуровки, а бихте ли отговорили защо дохода ни е такъв? Не е ли раздут щата на държавната администрация? Не изхранваме ли над милион ***? Вместо ***, може да гледаме нашите родители и да даваме за здравеопазване!

85

мечо пух

преди 12 години

Ама това Константинов го беше споделил и преди три месеца...

84

Анонимен

преди 12 години

То и правителството ти е отживелица...

83

До №57 чичо Митко

преди 12 години

Не знам дали си ми чичко ама си много нагъл лъжец! Не били виновни управниците ли? И ти си *** преразпределящо средства на своя полза! Нали ни е най-голям процент в световен мащаб бюджетната сфера, най-много лекари, учители, полицай, прокурори, съдии, нали?! Само за *** си прав, че трябва да ни се изравнят правата, на българите, с тези на ***!

82

Анонимен

преди 12 години

Константинов е отживелица

81

до чичо митко

преди 12 години

Имаш една ракия от мен. За анализа.

80

82

преди 12 години

Поправка -- До 79

79

Лабрадор

преди 12 години

Докато не сменят системата със закон , който да раздели държавното от частното здравеопазване така ще бъде. Ела ми в частния кабинет да те прегледам , а от там в клиниката в която работя да те лекувам и после пак в частния кабинет да те наблюдавам. Някой да е получил документ за платен преглед при доцент или професор ? Иначе кокошарите дето продават семки без разрешително или регистрация за неплатени такси могат да ги съдят . Това се случва със всичко във жалката ни Чалгария. Жалко Боце !!!!

78

Анонимен

преди 12 години

До 76 - какъвто енарода такива са и лекарите му

77

!!!!!

преди 12 години

То и здравеопазването е като клиничните пътеки !!!

76

този не се осигурява

преди 12 години

Ивайло Московски и Трайко Трайков са другите с големи празнини в здравното си осигуряване.Транспортният министър има дупка от 6 месеца през 2000 и 9 месеца през 2001 година. тогава той е бил председател на борда на директорите на Монтана АД. Една година и 8 месеца без осигуровки е и Трайчо Трайков 3 месеца от 2004-та, цялата 2005-а и 5 месеца от 2006-а година. Тогава финансистът е работил за компанията Roland Berger.

75

до 76

преди 12 години

Каквито лекарите - такъв и министъра им....

74

ММ

преди 12 години

Дай, Боже винаги да си здрав и да не ти се налага да се лекуваш в болница! Ако се наложи да си платиш такова лечение, друго ще говориш! А иначе, по принцип ние плащаме за лечението на няколкото стотин хиляди ***, които са "социално слаби" и не им пука за собственото здраве и това на чаветата, не внасят и една стотинка, но са най-кресливи пред лекарските кабинети!

73

до 70

преди 12 години

Недей ми вика "дрисък", щото ти ще си човека, който после ще си купува памперси.....

72

Лекар

преди 12 години

Аз пък не си спомням свестен здравен министър през последните 35 години