362

!!!!!

преди 12 години

370,еми то са си едни и същи хора през последните 65г.-само им сменяват цветовете през последните 22 !!!

361

Анонимен

преди 12 години

тоя на снимката само като го видя и знам че нещо пак ще лъже !

360

Анонимен

преди 12 години

БСП води черна кампания с пълно отричане и насаждане в хората на страх и недоверие. Явно черпят идеи от Хитлер и Гьобес защото нашите социалисти са си неофашисти.

359

Анонимен

преди 12 години

Хайде сега, краденето при виденов и луканов беше наистина рекорд които скоро няма да бъде надминат.

358

айде бе

преди 12 години

И преди са ни крали, но такова нещо не е било досега! Всеки средно интелигентен човек може да види това! Кога някой управляващ си е позволявал да обижда избирателите си и да ги прави на луди с приемане и отхвърляне на закони и с рязане на ленти на обекти, които вече са били построени, а той просто е освежил!Не виждате ли, че просто ни замазва очите! Събудете се де!

357

Запален

преди 12 години

Къде е бюджетът за 2012 наистина ?! Защо го крият от нас ?! Ние да не сме *** ?! От нас зависи кой ще ни управлява, а в момента Борисов прави така, че народът да бъде под абсолютен контрол и да не може да се противопостави по никакъв начин. Опитваме се да протестираме, но веднага милицията ни отрязва ! Това нормално ли е кажете ми ?!

356

Анонимен

преди 12 години

партийката БСП предчувства изборната катастрофа

355

До 363

преди 12 години

Остави го сидеров да си "търка ушите" на Б.Б. в парламента,защото не става за друго !

354

Анонимен

преди 12 години

ДЕ ДА БЕШЕ САМО ТОВА - СТАНИШЕВ НЯМАШ ПРЕДСТАВА ЗА КАКВО СЕ УПОТРЕБЯВАТ В МОМЕНТА - КОМБИНАЦИЯТА - ПРОКУРАТУРА-НАП.ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОИТЕ ТВЪРДЕНИЯ ТУК ИМА И ДОКАЗАТЕЛСТВА.НАИСТИНА МИЛИЦИОНЕРЩИНАТА Е ТОТАЛНА И ТО ПО БРУТАЛЕН ПРОСТАШКИ НАЧИН - ГЕРБ НАДМИНАХА БКП - ПОВЯРВАЙТЕ ...

353

Илиян

преди 12 години

Няма нито една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е потресаващо. За когото и да гласувам знам, че ще сбъркам.

352

Анонимен

преди 12 години

Досега ДПС избираше президента, но сега президента от ГЕРБ ще го изберат ***.

351

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

350

КЪРДЖАЛИ

преди 12 години

Тази мишка докато я показват , БСП ще губи щях да гласувам за тях , но този пудел ме отвръщава

349

Стар седесар

преди 12 години

До всички ***,мутри,простититки и котараци/353/,Уважаеми *** и вся *** от ГЕРБ.Не зная защо, след като се обърна с някакво обръщение в форума и има думите *** и мутри,котараци след това се роят защитаващите ПП-ГЕРБ.Затова оттук -нататък много моля,тези които не са от ГЕРБ да не се притесняват и пишат свободно.Все пак сме демократично мислещи,а не попикани гербери.Нека 23.10. е хубав ден за БГ-демокрация и гласуваме против ПП ГЕРБ.Нека се обединим против всички тикви и зелници.

348

Димитър

преди 12 години

колкото и да не харесвам Станишев, този път е напълно прав...непрекъснато чувам за заплашвани хора, а и след като Киро *** отпадна сега не знам откъде ще си вземат мнозинството освен чрез купуване...

347

......!

преди 12 години

Еми те са ваши ученици бе Станишка .....!

346

Анонимен

преди 12 години

Уважаени г-н Станишев, вие съвсем се побъркахте май. Съжалявам за душевното ви състояние, потърсете медицинска помощ. Може ли такива отчаяни клевети преди избори ... много отчаян ход от ваша страна. А не разбрахте ли, че с лъжи не става ... А тъмните стаички не са салони за красота, какви лакове ... простотиите ви нямат край.

345

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е новото БКП. Хич не се и съмнявам в думите на Станишев.

344

1504

преди 12 години

тези дето подкрепят ГЕРБ са малолетни *** които не знаят как се изкарват 5 леваако имат някакъв бизнез и тези *** управляващи го затрият ще ги питам каква песен ще запеят

343

котарак

преди 12 години

Тия не са се променили от 9 септември - винаги лъжат, ама този път май Мишока е напълнил гащите от страх. Не , че харесвам другите ама ако искаме да сме нормална Европейска държава с тия трябва окончетелно да приключимт. Някой да е виждал и чувал синчетата на соц.елита да управлява и дава акъл за щяло и нищяло в Полша, Унгария, Чехия и т.н А?