65

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ thaddeus 64:Разликите между MacBook и wintel laptop са повече от една:- в индустриалния дизайн. Дизайнът на MacBook Pro и MacBook Air от моно-алуминий е ненадминат, макар, че напоследък има опити да се копира. Външният вид на много нови wintel laptop-и започва да прилича много на MBP и MBA, да не споменавам "ultrabooks"- качеството на изработка и баланса на Apple laptop-ите- Mac OSX! Много си наивен, като допускаш, че като инсталираш Mac OSX на wintel laptop ще получиш MacBook!

64

НаблюдателЕE

преди 12 години

@ thaddeus:Ако поне малко разбираш от мобилни процесори и памети или си направиш труда да се ограмотиш, ще знаеш, че:- процесор Apple A5 с означение 339S0130 съдържа два кристала LPDDR2 по 2Gb на Samsung- процесор Apple A5 с означение 339S0137 съдържа два кристала LPDDR2 по 2Gb на Elpida

63

thaddeus

преди 12 години

AMANДа разбирам ли, че Core i7 и Radeon HD 6750M са по различни от тези в лаптопа избери си марка.Нека т обясня някой неща. На МАК си качваш win7 и на PC си качваш ОС Х само трябва да се направят няколко упражнения с биоса на PC. Къде тогава е разликата?

62

АМАН

преди 12 години

Ами много просто, приятелю.Това, че два процесора примерно имат еднаква тактова честота не значи, че имат еднакви технически параметри нали:)? Разбира се функционалността е производна и на софтуера, НО ПРИ ЕДНАКВИ КОЛИЧЕСТВЕНИ измерения на параметрите,охарактеризиращи даден хардуер МАК дава по добри стойности :)Добър ден!

61

Анонимен

преди 12 години

57-ми, много фантастика гледаш. В живота и реалността нещата неса както да гледаш в Интернет брошурите на "даджите", "доковете"....А и ми е ясно колко пътуваш..И каква динамика имаш..Тия ги разправяй на хора които незнаят какво е блутоот и подобни..За тях може би ще си много напред в нещата..Там откъдето ти минаваш, някои отдавна са утъпкали :)

60

thaddeus

преди 12 години

АМАНЯ ми разясни какви са ТЕХНИЧЕСКИТЕ характеристики на МАК и с какво те са по-различни като хардуер от един лаптоп избери си марката ти. :)))

59

АМАН

преди 12 години

Чета и не вервам на ушите си! Явно нито сте имали 4ката нито сте имали комп на Епъл! И технически характеристики и визия и удобство са с поколения пред всички останали! От както има телефони винаги съм бил с Нокия и то върховите модели, същото и с лап-топа. Откакто съм с МАК и с 4 ката просто разбрах, защо тази компания е на такива височини!

58

Анонимен

преди 12 години

"Apple счупи рекорда"Последния "Ин Мемориал" напън на сектата в чест на "Месията":-)ЦИРК:-)

57

thaddeus

преди 12 години

Инкогнито,Клипчето съм го гледал и двете части...ананд правят синтетични тестове на двата телефона, като под внимание вземат версия на ОС която е не особенно подходяща (андроид 2.3 все пак е на година) Ако беше прочел внимателно ревюто, щеше да ти направи впечатление че Ананда си го казва, че обективно след излизане на андроид 4.0 голямата разлика ще се запълни и самите тестове ще са по-обективни.Guru3D е моят сайт, за съжаление не правят тестове на телефони.

56

Mickey

преди 12 години

До 55Какво "управление на телефона с една ръка докато шофираш", бе? В кой век живееш. ?:-)Първо- това е забранено и рисковяно. Второ - сега хората влизайки в кола си ги слагат в докове и си ги управляват с едно докосване а и джобните уреди изместиха Джи-Пи-Есите.Ти може и да си живееш още в ерата н 3.5" слушалки, скоро никой няма си купува само телефон и да си пълни джобовете с 3-4 джаджи. ЕДНА Е ДОСТАТЪЧНА

55

Анонимен

преди 12 години

55Когато iBozata мога да я управлявам само с iK*ра си, тогава ще си я взема. Удобството преди всичко!

54

Анонимен

преди 12 години

Та относно управлението на телефон с едната ръка докато шофираш примерно, лично замен е много важно. Другото което е, консумациата на енергия много зависи от ОС-а и от приложениата, както и от програмиста ! В програмирането при телефоните, нещата са доста по-различни, защото консумацията при дадено цикъл, операции и т.н. е ПЪРВОСТЕПЕННО !Та, затова все още Нокиите държат първо място! Поне натзои етап рпедпочитам удобството и комфорта. п.с.йХХХХ съм ги дал на жена ми и детето.

53

Инкогнито

преди 12 години

До 51: Това е едно от малкото клипчета, които наистина сравняват двата телефона. Обаче... Ти изгледа ли го? :)))Супер субективни "тестове", които изобщо не сравняват производителността на телефоните. Кое отваря Gmail приложението по-бързо? Настройките? Контаките? Сериозно? :))) Кой от двата телефона зарежда клип, разположен нейде из нета (без да има каквото и да било инфо за клипчето)? Ама сериозно? :)))Я сега отвори anandtech и погледни "как го правят" големите момчета :)))

52

Анонимен

преди 12 години

Това което ми е направило впечатление е, че най-големите защитници и фанатици на йХХХХХ в 99% от случаите са хора некомпетентни в областта на телекомуникациите, хардуеъра и ИТ.Само едно ще кажа, че единственият телефон който може да се ползва с ЕДНА ръка е Нокиа. Да фирмата изостана последните години, но те толкова бяха дръпнали в повечето неща че още е трудно да ги достигнат, и то откъм УДОБСТВО и пестене на енергия! Програмирането за телефони не е като уеб или ПС програмирането!

51

БМБ

преди 12 години

Пак започнахме да си мерим ... "телефоните" (:Ь- Нотбук - 12000 USD- Фотоапарат - 11000 USD- Мобилен - 210 USD - ... НО батерийката държи 7 (седем) дена и хваща там, където "Шареното" даже не може и да си помисли!!!!!Ще си купя "Шарено" (iPhone, HTC, Samsung или др.), когато започнат и да перат, и да гладят!!!

50

thaddeus

преди 12 години

youtube/watch?feature=player_embedded&v=pp0HlX1ySGgГледай и дерзай, и ДАТА НА КЛИПЧЕТО Е правилната...

49

LoL

преди 12 години

Да пуснат бяла плочка с фейса на Стив Джобс и роман в 12 тома за славния му живот плюс мега приноса му за възникването на термина "патентен ***". Ще се продава повече...

48

Инкогнито

преди 12 години

До 47: 1) Изобщо не си запознат. Самсунг и Елпида наистина произвеждат паметта за 4S като целта на Епъл е постепенно да се премине (почти) изцяло към памети от Елпида. В момента само се чака да повишат "добивите" си. (:2) Прегледай внимателно клипчетата в "тубата" и обърни внимание на датите, когато са качвани. ;)3) Приложението Siri в Iphone 4 не е като Siri в 4S. Едно "поколение" по-назад е (ако мога така да се изразя).А да сравнваш Iphone 4S със SGS2 на база опит с Iphone 4 е... Без коментар :)))

47

gluposto

преди 12 години

nishto ne se prodali ubitacite tova e Pr kampaniq da podvedat stadoto che horata si go kupuvat da otidai i te da si go kupqt 100%

46

thaddeus

преди 12 години

Докажете ми че 4S по-добър от SGS2 с андроид 2.3.7 - а утре моят SGS2 ще е с андроид 4.0. Само да отбележа... иама iPhone 4 имам и СГС2 и много добре мога да направя коментари и за двата телефона и много добре знам къде се намита ябълката в момента. Тубата е пълна с клипове рамо до рамо на 4S и SGS2 и няма кака да са премаркиране драги ми смехурковци...СИРИ??? я нямаше в 4-ката Наблюдателен - елпида??? ти шегуваш ли се или това го каза ей така за спорта.