156

Анонимен

преди 12 години

Флота лодки ли ще праща да помагат пълна комедия ха ха ха !

155

Анонимен

преди 12 години

Как ли го "борят" това огромно паднало дърво? Да не е баобаб или секвоя?

154

Тодор

преди 12 години

Започна тежкият сезон и веднага пробойните в системата на управлението ни се отвориха ! Бойко вземи си смени министрите и кметовете или просто се махни и не ни забатачвай още повече !

153

коментар 151

преди 12 години

Едва ли знаеш, къде е Странджа? Къде е Варна, къде е Бургас? "То не ми било, агънце, най- ми било, багънце.....!"

152

az do 149

преди 12 години

ето това не мога да разбера... Как някой би подкрепил партия, която издига кметове като Кирчо, Лечков, Цонко ... Какво те кара да мислиш, че издигнатия им кандидат ще е по-различен от тях ?Значи за кметове могат да издигат доказани мошенници, повтарям доказани и осъдени, а за президент ще е по-различно ?!? Ако бях Гербер от Варна , само заради това, че подкрепят лъже-кмета Йорданов бих си сменил политическата принадлежност. ПОВТАРЯМ : ГРОБ ИЗДИГАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА КМЕТОВЕ !

151

Софка, как го пее...

преди 12 години

Ти си бурята в сърцето ми......:)))

150

до 146

преди 12 години

ххах то ептен развален телефон стана - то не били хора ами кучета, то не било около Варна ами в Странджа, т.е. Бургаско .... за справка напиши тричане в гугъл :DDD

149

Анонимен

преди 12 години

Градът е разположен върху 7 тераси - при всяко по-ниско ниво се задържа вода- няма почистени отводнителни шахти. Най- лошо е положението в района на пристанището... Дъждът - над 120 л/кв.м! Поне вятърът вече е по-слаб от 86 км/ч! Дано бурята премине бързо...

148

Анонимен

преди 12 години

Пиша този коментар с уговорката,че гласувах за ГЕРБ и евентално пак ще гласувам за тях за президент,но специално за Варна...нека на всички е ясно,че ако Киро Ментата спечели отново кметското място във Варна,то това ще е знак,че изборните резултати са фалшифицирани!Никой,нито един нормален човек не подкрепя това ***,бандит и мошеник Кирил Йорданов!Това си личи всъщност по коментарите под темата и плюсчетата!

147

osata

преди 12 години

до 144 - умен, подлезите са страшно наводнени, затова там има ЗАКЪСАЛИ коли! Че я помисли малко! Кой ти говори за ПАРКИРАНИ коли в подлезите? Как можа да измислиш тази глупост?

146

БЧК

преди 12 години

Моля гражданите да подават сигнали за издавени деца по варненските реки. Ще реагираме своевременно!

145

???????????

преди 12 години

За Варна ли пишеше, някъде, къде завързвали хората надолу с главата "тричане ли" вид ритуал ли? Много възмутително, как се прилагат подобни неща, спрямо човешки същества. Венеция е прекалено романтичен град за да им се случи, толкова хубаво нещо.

144

Мутроград - Варна

преди 12 години

Безхаберната управа вече двайсет години лъже варненци, а те овцете вярват защото са преселници от добруджанските села. На тях калта, липсата на тротоари и път не им пречи. Не им пречат и *** в морето летем, даже ги ядат като кебапчета докато плуват.

143

123

преди 12 години

"за извозване на закъсали коли от подлезите"А стига бе, варнеци в подлезите ли паркират? Това е новаторска идея, трябва и в другите градове да я обмислим.

142

Анонимен

преди 12 години

140-ти,Кирчо-разкпит си!Не ти мина ментата!

141

коментар 126

преди 12 години

Ти, така по принцип ли или така си пишеш с чужди никове?

140

:)

преди 12 години

Варна феодални селяни на *** , който и да им е кмет няма да има промяна.

139

Анонимен

преди 12 години

Във Варна обстановката е напълно нормална, няма никаква вода. Не пишете глупости !

138

аз

преди 12 години

Ако изборите не бъдат "манипулирани" няма как кирчо "лампичката" да спечели ...

137

az

преди 12 години

шопе, аре у уево, а ?