35

Анонимен

преди 12 години

От парното по-хубаво няма, пък вие ако щете не климатици, а ТЕЦове заковете по фасадите на сградите. Климатикът е ОСНОВНИЯТ причинител на вирусни инфекции на работното място според СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ. Защото филтрите не се почистват, вентилационните системи не се почистват всяка седмица, както трябва, а в най-добрият случай веднъж годишно, а и в общи линии климатиците в България са пълни ***. егати инволюцията... хората са измислили парното преди хиляди години, а климатикът е изобретен за да може да се охлаждат небостъргачите, които по цял ден са изложени на слънце и да може да се работи в тях. На вилата имам климатик, уж икономичен, не го спирам през зимата, когато съм там и за 1 седмица, а сметката за ток заедно с топлата вода е над 100 лева...И парното е скъпо, но във всички случаи е по-добрият вариант, не изсушава въздуха, както климатика, безвредно е.

34

ii

преди 12 години

С климатика или ел.печка освен че топля апартамента, топля и сградата.При мен е 30 градуса, на къде отива топлината, от мен към сградата или обратно.

33

ANTI-BOKO

преди 12 години

дреме ми на фарааз съм на гaз !!

32

спокоен

преди 12 години

Пука ми ,на дърва съм си. Когато искам паля ,кагато си искам спирам.Печката бумти,ракийка със салатка пийвам.Да Ви е топло и на Вас.

31

Анонимен

преди 12 години

Под "не ползвам" имам предвид, че 1 месец зимата не ползвам апартамента. Защо плащам питам?!? И предпочитам климатика да ми харчи повече, но да не плащам за сградна, ясно?!?

30

Анонимен

преди 12 години

И аз съм на климатик, ама рекет сградна инсталация и щрангове си ми начисляват. Безусловно. Не ми харесва, не ползвам, ама си ми начисляват------------------ Как да не ползваш, нали инсталацията топли сградата, в която живееш. Ако изключат парното, климатика ти ще консумира повече ток.

29

аре нема нужда

преди 12 години

сори, че ще ви го кажа, ама където са директно на газ яко смърди, то не просто смърди, ами и у съседите смърди, топлофикация са си най-добре, то и те са на газ, ама поне не ми го вентилират през абсорбатора

28

Анонимен

преди 12 години

finaly

27

Анонимен

преди 12 години

Аз па въобще не се отоплявам. Бичим си на студ и тва е. Първите неколко години е кофти *** после се свиква..

26

oho

преди 12 години

На сайтовете за време в САЩ пише, че смислена прогноза може да се дава до 3-4 дни. Според мен как нашите синоптици не познават дори времето за утре, а знаят редовно какво ще е след месец трябва да стане задача на прокуратурата.

25

Анонимен

преди 12 години

Имам си една мечта: да пусне някой друг хеликоптер буренце с *** над всички БГ топлофикации в страната.

24

Анонимен

преди 12 години

Някой от вас има ли какъвто и да е договор с Топлофикация????

23

anonimen

преди 12 години

v koq darjava tazi novina e nomer 1 ,samo v mafiotska darjava kadeto o4akvat tazi godina da smaknat pove4e ot kojata na potarpev6iq

22

doc. N. Kaloyanov

преди 12 години

Само не мога да разбера защо Топлофикация пуска парното от днес след като до края на седмицата ще е топло, а за после никой нормален човек не може да даде прогноза?! Явно "маститите академици" са решили да припечепят нещо и от Топлофикация, за сметка на хората ! Да им е честито !

21

до 20

преди 12 години

Когато 86-та сме си купували жилището, сметката за парно е била 10 лева и целия апартамент 24-25 градуса. Сега на макс да отворя вентилите повече от 20 градуса в студено време не може да стане. И при това положение за двустаен апартамент плащах 100 кинта. Да ме извинят тези рекетьори от Топлофикация,но не стига че услугата им е каплава...не е като едно време и изравнителните сметки ми идват в повече. не може за едва стоплени радиатори 100 кинта за 2 радиатора.м Чист монополен рекет.

20

AZ

преди 12 години

Оле оле оле..Добре че нямаме парно във входа! оле оле оле... Всички на климатици и радиатори! ПО топло и по евтино!

19

За Витков!

преди 12 години

Като всяка година пускат го и то веднага става топло и те бичат ли бичат и топлят софийския въздух!

18

Анонимен

преди 12 години

И аз съм на климатик, ама рекет сградна инсталация и щрангове си ми начисляват. Безусловно. Не ми харесва, не ползвам, ама си ми начисляват, няма измъкване. В кой век живеем? Пак казвам не ми е изгодно да си продам апартамента, а 98 година като съм го купувал с парно, не съм знаел какви ще са сметките 2011 г. и, че няма да са ми изгодни и че още ще сме като роби или като гостоприемници на някакъв ***. Няма измъкване. Какво чудо доживях в 21 век?!?

17

Анонимен

преди 12 години

или по-иначе казано - ДРЕМЕ МИ НА КЛИМАТИКА!!!!!

16

;)

преди 12 години

дреме ми на фарааз съм на климатик