475

НОВО 20

преди 12 години

На вниманито на нощната смяна ПЛЮВАЧИ от всички партии.Докараха ни нови глупомери ама са в ограничено количество, гледам вече сте счупили няколко.По полека с използването им , че са дефицитни и даже в китай не ги правят.Светльо ПРЕЗИДЕНТ!!! на първи тур.На който не му харесва да чупи глупомера от раз.

474

Анонимен

преди 12 години

Светльо Хиподилакандидат за президентмайко мила и този ли *** ще става президентпо-добре Митьо пищовада се пъчи ухилен всеки път с мацка нова!

473

Анонимен

преди 12 години

Доган ага има лоша миризмаот потурите му лъха воняно това не му пречида си разиграва конязашо народа ни великоще търпи тоз ***!

472

До 486

преди 12 години

Ами аз казвам това, което Хиподила постоянно го говори в ефир и пее вулгарните си песни, нищо повече. Така че май друг е простия!

471

До 475

преди 12 години

Светльо Хиподилов със сигурност няма да стане президент още на първия тур, но със сигурност на първия тур ще му дадат останалата половина от договорената сума между него и Доган Ага, целта е на първия тур да удари едно рамо на пишман кандидатите на БСП, които изгубиха още на дебатите, а втори тур за тая карикатура със сигурност няма да има!

470

???

преди 12 години

Имаме напредък.Този път сте изтрили само първото изречение на поста ми,от което пък останалото изглежда тъпо и безмислено.Абе чудя се що ли ви посещавам все още измисления сайт,че си чупя пръстите и коментари да ви пиша.Ами пишете си ги сами,така няма да се налага да триете.

469

Хипоминдил

преди 12 години

Хиподила е известен с творбата си надървени въглища която е увековечил в диск, изобщо той е много начетен човек, а една от най-хубавите му песни от тоя диск е Боли ме ***, много ме боли *** този рефрен се повтаря във всеки стих. Днес в един от коментарите го имаше целия текст- умопомрачителна простотия и за това сега червените функционери и Доган ага го спонсорират този титан на простотиите с едничката цел да дръпне гласове от ГЕРБ и най-вече от отрицателния вот срещу политиците. тая дъвка

468

Анонимен

преди 12 години

480, 482, нощна смяна ли застъпи?))) Пак ли ще въртите непрекъснато 3-4 еднакви коментара?

467

Анонимен

преди 12 години

Гласувайте за Хиподилатой ще ви пее за Крокодилаа за награда Соколаще си обърше сополаи нищо че малко смърдище ви го подариБратя българи мислетеи не се лъжетеда гласувате за платени ***!

466

Анонимен

преди 12 години

На 23 гласуваме с N:20Пием бира с водка за победатСлушаме ХиподилЯСЕН!!!!

465

Анонимен

преди 12 години

Който гласува за Светльо Витков значи гласува за БСП защото такива като него уж независими си правят кампанията с пари на БСП, нейната цел е дърпане на гласове от ГЕРБ и евентуален балотаж. Не случайно в този червен сайт ежедневно десетки пъти агитират за него. Между другото този в едно ТВ предаване каза Яжте ми *** и явно на някои партийни функционери много им е харесало това изказване и сега хоп кандидат президент, но с какви пари, като знаем че е гол като пушка така, че мислете и не се връзвайте на червената пропаганда!

464

???

преди 12 години

Задето написах,че държавата ни е пълен ***? Ами Светльо като стане президент как ще му публикувате речите?

463

Искрен

преди 12 години

И както е казал ВазовЛудите, лудите те да са живи

462

Искрен

преди 12 години

На нашата мила родина и трябва президент патриот и родолюбец, в лицето на С.Витков виждам точно този кандидат за президент и чаках най-накрая да се появи човек с такива възгледи, а не мижитурки които да се кланят на евродепутати или поклоници на руската идея. Трябва ни човек който да защитава нашата държава от чужди интереси и да гони българските интереси.20

461

Анонимен

преди 12 години

На вниманието на всички платени ПЛЮВАЧИ от всички партии.Свършиха глупомерите изпоначупихте ги всичките, съобразяваите се малко КРИЗА е.И СТИГА СТЕ НИ КРАЛИ ОТ ГЛАСОВЕТЕ за El Presidente !!!Светльо - ПРЕЗИДЕНТ !!! още на първи тур.Подкрепям напълно!

460

НОВО 20

преди 12 години

На вниманието на всички платени ПЛЮВАЧИ от всички партии.Свършиха глупомерите изпоначупихте ги всичките, съобразяваите се малко КРИЗА е.И СТИГА СТЕ НИ КРАЛИ ОТ ГЛАСОВЕТЕ за El Presidente !!!Светльо - ПРЕЗИДЕНТ !!! още на първи тур.

459

fuck off

преди 12 години

Без съмнение най-доброто интервю с политик, което съм чел някога!Ще получи моята подкрепа на 23-ти.

458

Анонимен

преди 12 години

Светльо - президент !!!

457

Крокохип

преди 12 години

Светльо може да се прави на луд, но е по интелегентен от всички останали кандидати. Съжалявам, че няма да стане Президент на РБ но се надявам народа някога да изтрезнее и да спре да гласува за партийни кандидати. Който е издигнат от партия не може да е независим. Ще видите колко жалък ще е Плевнелиев като Президент. А беше сравнително добър министър. Язък за потенциала му. Само не разбрах, защо му е на Б.Б. Президентството? После с кой ще се оправдава???

456

pita6t

преди 12 години

TOQ LENTQI CBELU OT KOI BOKLUZI E?I TOI E PARZIT I TO NAI-AROGANTNIQ.KAK CTANA KANDIDAT PREZIDENT-C PODCTAVENI LIZA,A POCLE 6TE DELQT LAPA4KATA I MAZKITE I 6TE VAZPQAT IZBIRATELITE KOLKO CA GLYPAVI.E,TOVA GO MOGAT.