37

:)

преди 12 години

Ай стига с тоя Стив Жобс бе. Баси работата. На 12-ти Октомври почина Денис Ричи който е изобретил C и UNIX. Защо не поговорите за него малко ами само с тоя цървъл ни занимавате и шарените му играчки. Аз имам Nokia на 5 години и скоро няма да я сменя. Поклонниците му да отидат да му оближат засъхналите фитили на студения му ***. Аман от ***.

36

Анонимен

преди 12 години

Епъл ще се *** да продават недовършени проекти на гениалния Стив. Това вече сме го гледали с Леонардо. На всеки 2-3 години ще намират някое мазе със самотни скици на Стив Джобс, в които той е изобразил бъдещето. Накрая ще се окаже, че понеже беше пич последния му завет - айфоун5 ще е тефтер с календарче, рождени дни и телефонни номера и молив HB, а на първа страница ще пише с големи букви "...и не забравяйте да общувате!"

35

Темерут

преди 12 години

Само, че хора, като Стив Джобс, правят пари и след смъртта си, а ние си пишем по форумите :))) Оставете го Гейтс, той беше имитатор, Джобс наистина беше иноватор, и колкото и хора да го плюят не могат да засенчат гения му, дори и след смъртта му! Не ползвам продукти на Apple, но винаги съм се прекланял пред гения на Стив Джобс, който просто няма равен до момента в съвременната история.

34

до 34

преди 12 години

Да, Джобс убеждаваше хората, че имат нужда от продуктите му, докато Гейтс правеше неща, от които хората имаха нужда!

33

alex

преди 12 години

Който болест прави, от болест умира ...

32

Темерут

преди 12 години

Е, то покойният Джобс беше известен с таланта си да убеждава, как именно от неговите продукти хората имат най-голяма нужда... Дори и да става да речем въпрос за клечка за зъби примерно.

31

Анонимен

преди 12 години

Последния му голям проект е виртуална анална броеница.

30

Machiavelli

преди 12 години

Значи iPhone 6 ще е истината.

29

до 26

преди 12 години

Типичният пример, за това че маркетинговите специалисти на Епъл си заслужават заплатите, могат да ти продадат и мъглата в планината. Приятелю, продължавай и за напред да си ги купуваш айфоните!

28

Анонимен

преди 12 години

Алчността на тия няма граници. Разбраха, че има хора, които са склонни да си вземат S4 просто защото смятят, че е последният модел, дело на Стив Джобс... и естествено побързаха да заявят, че той се е трудил над 5-цата основно, просто за да са сигурни, че ще се харчи добре. Защо да не си градят маркетингова стратегия на гърба на мъртвец? Колко хора се облажиха покрай М. Джексън.

27

Apple Forever

преди 12 години

Купувам си от всеки модел на iPhone по три броя като излязат, един за мен, един за жената и един за тъщата. Много сме доволни и по цял ден си говорим от тях и си бъцкаме приложенийца. Мечтата ми е да мога да си купувам още повече модели, за да ги подарявам и на приятели. Дали може да ми помогнете с малко кеш?

26

KKK

преди 12 години

Не съм си купил нито един, и съм супер доволен от това :)

25

Blake

преди 12 години

Айде сектантите, отсега отивайте да спите пред Църквата на нахапаната ябълка, щото догодина ще пуснат Модела Пипнат Лично от Пастора Джобс! Първите 3-***, които си го купят, печелят по килограм нахапани ябълки!

24

Фоню

преди 12 години

От първия до последния модел си ги купувам и съм много доволен от това.

23

Анонимен

преди 12 години

Пичове, айде без определения от типа - "IPhone е за неинтелигентни хора"... В тоя живот всеки има право на избор, така че такива изказвания показват всъщност кой е неинтелигентния ;) Все едно сте акционери в Самсунг и HTC, та толкова яростно ги промотирате...

22

Нео

преди 12 години

годината е 2047, излизания новия iPhone 231, заплатата ми още е 700 лв и все още ме боли целия шпек за новия ултра мега гига дупер мупер тупер тънък жиесем с 35346 милиарда цвята, който ако го взема сега на мега добрата цена ще го изплащам 5 години! Както пеят Ъпсурт - Да ви е**а майката...

21

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е да се ограничат всички тези "екстри" и най-вече излъчването а и отчуждаването на хората.Считам за неприлично хора да разговарят с часове като луди и да се изолират от околните. Не е прилично да се плчмпа в автобус, влак и др. подобни (изключвам 30 сек разговор по необходимост). Иначе големите открития са си i-ran u i-siktir!

20

?

преди 12 години

до 13 е ти какво искаш? няма производител на смартфони, компютри или телевизори които да залага само на собствени разработки всеки използва неща на други компаниимизерниците от Samsung защо предлагат в UK Nexus S със Super AMOLED дисплей а в България със Super TFT без разлика в цената? значи ние получаваме по ниско качество на същата цена...

19

До 20

преди 12 години

Интересно ми е, какво би станало в планината като се загубиш с това чудо за 1500 лв в джоба и не му работи батерията ? Или се скапе ? Вярно, че с тия джаджи забарвихме да мислим с главите си.

18

до 16

преди 12 години

навремето за ориентиране в планина се използваше компас и карта сега с тиа интернети гпс и всичко друго просто не ползваме мозъка си за нишо