159

някой

преди 12 години

До: номер 172Извинявай много, ама ще кажа каквото мисля директно. Мисля, че глупакът си ти! Или ако не си ***, тогава си агент-провокатор.Кой ни води 20 години за носа, би ли уточнил? Защото ако говорим за СДС - колко време бяха на власт СДС през всичките тия 20 години? Първото правителство на Филип Димитров не можа да изкара и един мандат, даже не помня дали половината го изкара. После имаше още едно правителство и това беше! Ако смееш - отречи че не е така! За всичко си има документи!

158

някой

преди 12 години

Крайно време беше! Ако българинът не се осъзнае, че няма бъдеще с бивши комунистически партии като БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака, НДСВ и прочие производни на бившата Държавна Сигурност, ще продължаваме да газим по дъното на блатото не само докато сме живи, но и следващите поколения след нас!!! И ще обвиняваме за това САЩ, Европейския Съюз, четирите годишни времена и Космоса.

157

eee

преди 12 години

Тия са много смешни!!!

156

Анонимен

преди 12 години

Ооо я виж ти и мистър Бийн е долетял да снима в България, абе тоя *** сценаристите на прехода постоянно го бутат във властта - явно, че е от старо ченге яре!

155

!

преди 12 години

И тоя го знаем, сега търчи по срещи с избирателите, а преди време ходеше заобиколен с охрана и хвърчаха с бясна скорост по улиците!

154

boko

преди 12 години

Възродил се е двойника на mr.Been!

153

Анонимен

преди 12 години

След тежко и продължително боледуване , почина - Синята Идея Тези които бяха дали гласовете си на изборите за сините,а ще получат за спомен ...червени прашки ,дълбоки шалвари , някоя и друга флашка от Трактора и едно голямо и от сърце АБВГЗОпелото ще се извърши на 23.10.2011Моля всички които я познаваха да присъстват.

152

до 176

преди 12 години

може да е мими но не е гоце или боко или цецо или ....предател доносник или от дс.само прошко прошков.а вас всички от котилото на бкп като се почне от бсп та се свърши с герб долуууууууууууууу.народа не ви иска

151

Анонимен

преди 12 години

Тоя Мими мъж ли е? Да не си боядисва тиквата.

150

:)

преди 12 години

***

149

бг

преди 12 години

жив и здрав да си мими,,,,,,,,ако сте десни даваите с герб и ги разбиите *** от бсп,,,,,,,,,иначе сте забравениииииииииииии

148

Анонимен

преди 12 години

171, Ха ха ха ха. Как пък ли не. За слугата на мутрата.

147

Анонимен

преди 12 години

Ха, ха, ха ... възродил се?!?Че има ли още такива *** като нас, дето им вервахме та 20 г да ни водят за носа, докато ни доведат до дупката, в която се намираме?Ще се види на изборите какво се е възродило....А до тогава, ако имаше справедливвост, към групата лапачи мераклии за изборите, трябва да се възроди интереса на съда и прокуратурата.... и Софиянски и Този и другия има за какво да си беседват с тях

146

десен

преди 12 години

Това на снимката е един ***. Ти му го плюеш, то си мисли, че дъждец го ръси. Ако има мярка за наглост, крадливост и безочие, то това е *** от ръководството на СДС (комунисти). Една групичка от 10-15 души политически трупове от ръководството на СДС, която живее в свой собствен измислен свят и вече развива тежка параноя, че изчезна от политическия живот на България завинаги. Членовете на СДС са против т.нар. ръководство на СДС, и ще гласуват за Росен Плевнелиев.

145

167

преди 12 години

Всеки прави грешки...*)))

144

Бургас

преди 12 години

И що си мислиш ,че като си в Хага простотията ти е останала в БГ!? Това ,батце далеч не е така ...тя си ходи с чиляка и това ти личи особено много!

143

от Хага,12градуса

преди 12 години

155 на свестните вика че са -не се изненадваме,нито трепваме даже..нормално е!сега се връщам от фитнес и зярнах какво си изтропал,хехе!намери пак трески за дялане и на Хага-студ било,и на мен-за треви,ножици и т.н.!Има отлична трева,да,както всичко друго-не е като в оакана България,сорри-факт!Кой ти оака и оаква БГ-то-аз ли,холандците ли,или таквизи като тебя,а?:-)Много сорри също,ама удрям няколко хилки евро заплатка-така че няма как за стригане да я дават.бай бай от Хага!

142

до 163

преди 12 години

Анониме, и аз уважавам Костов. Неговата грешка беше, че направи от СДС една партия - десните не са еднакви хора, не са изравнена маса. Освен това, хора които изобщо не се бяха занимавали с политика, успяха да израстнат за 7-8 години и дори в низовите местни организации успяваха да се справят с провокатори и пребоядисани лицемери. Може Костов до го е направил за добро, но аз съм свидетел - щом станахме една партия, в местните организации нахлуха някогашните ОФ-лелки и всичко отиде по дяволите.

141

rumen221

преди 12 години

Приятели,Човешкия прогрес, чрез своя връх - Великата Френска революция, наложи на целия свят основния принцип за човешко развитие: СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО!!!НОИндустриалните общества тръгнаха по три различни пътя:1. Абсолютизацията на БРАТСТВОТО, породи Комунизма, при който Всичко се взема от всички, а благата се ползват по равно, по братски - Днес знаем, че това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!2. Абсолютизацията на СВОБОДАТА, породи Либерализма - в основата на който е заложена Анархията и Бездържавието, Дивата алчност, при която - По-силния силово, икономически или финансово винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещата му страна Кризите Днес знаем, че И това е ПЪТ ЗА НИКЪДЕ!!!3. РАВЕНСТВОТО, допълнено балансирано от свобода и братство, породи Демокрацията - принципа за Единството на Права и Задължения - с регламентирани икономическа и политическа свободи и обществена солидарност.- Демократична Европа доказа, че това е Панацеята за постигане на МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСЯКА НАЦИЯ!!!България ли??? Ние сме си ние- Ще изядем солта, ще отнесем тоягите и накрая ще си платим - ТАКА И ПРАВИМ:- Пробвахме Комунизма, ама ревностно, сега пробваме Либерализма, ама още по-ревностно, а като поумнеем, ще тръгнем в правия път на Демокрацията!!!- За сега, обаче, ДАНО ДА Е ВРЕМЕННО, изпаднахме в интелектуална пауза и следваме пътя на МУТРОКРАЦИЯТА!!! Властва Мафията, чрез различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, пак няма да имаме Демокрация, Свобода, и Братство, а икономиката и нацията ни ще продължават мъчително да загиват.

140

до 162

преди 12 години

И аз помня това време. Само много елементарни хора могат да хвалят онова време. За днешния ни хал и за тежкия преход е виновна не демокрацията, а онези, които ни заробиха с външен дълг, а после създадоха в страната бъркотия, като дадоха амнистия и на рецидивистите, а от спортистите направиха мутри! Знае се кой натвори това.