166

voodoo

преди 12 години

Цял незаконен боен арсенал откри МВР в къщата на покойния син на Цар Киро Иван Рашков. Притежателят на арсенала го грозят до 8 години затвор.Да ама посмъртно не знам да е съден някой.

165

Somebody

преди 12 години

"както и копия на жалби в полицията, подавани срещу фамилията на Рашков" - Борисов, мутро лелина, още ли твърдиш, че полицията не отстоява интересите на престъпността? А нещо относно *** ? :) Битието определя бюлетината! Мутра мутра не съди.....

164

Червената помия

преди 12 години

Ако във всяка българска къща имаше законно поне половината от това оръжие, много от проблемите ни биха се решили от самосебе си.Още по-страшно от оръжията са обаче копията на жалби, подавани в полицията.Оже по-страшно от това е, ако всички, които са имали достъп до тия копия са все още на работа в системата на МВР.

163

стефан

преди 12 години

Ако не бяха избори ...нищо нямаше да намерят. Знаем ги тия номера!!!

162

Nik-69

преди 12 години

"и ЗАГЛУШИТЕЛИ!!!!!!!!!! това е страшно, това говори много. ЗАГЛУШИТЕЛИ, говори за подготовка и абсолютно преднамерени действия, каквито и да са ТЕ."АБСОЛЮТНО ВЯРНО ПРИЯТЕЛЮ,НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО!

161

akud

преди 12 години

и ЗАГЛУШИТЕЛИ!!!!!!!!!! това е страшно, това говори много. ЗАГЛУШИТЕЛИ, говори за подготовка и абсолютно преднамерени действия, каквито и да са ТЕ.

160

Nik-69

преди 12 години

"ОСЪДЕТЕ ГО СПРАВЕДЛИВО УВАЖАЕМИ СЪДИИ!И СВОБОДА ЗА СЛАВ ЖЕЧЕВ!"

159

Nik-69

преди 12 години

Ако,ги осъдят на смърт и няма кой да ги отстреля, Моля обадете ми се!На мен от полицията не ми дават копия от жалбите!Явно *** е тежкар!(както и копия на жалби в полицията, подавани срещу фамилията на Рашков.)

158

666

преди 12 години

Като прочетох заглавието "арсенал" си представих няколко пирамиди с АК-та , съндъци с патрони , гранати , РПГ-та.. а те 2-3 пистолетчета и 1 узи с което можеш да плашиш гаргите изкарват "арсенал". Но въпроса е как и защо тоя *** се сдобил с това оръжие?

157

teofil1964

преди 12 години

Много ги има такива арсенали. Ако разпитат депутатите за законно и незаконно оръжие ще излезе ,чеможем да въоръжим цяла армия.

156

a

преди 12 години

sledva da bude svurzan s meka vruzka s ulichen stulb, toj i decata mu i decata na decata mu... no za kratko, sledva pulnata krasota na nakazanieto hanged, drawn and quartered.

155

до 158

преди 12 години

Ти ходи мачкаи по улиците ,а после питаи тея що искат да ме линчува и викни на женати да ти подаде узито с 2-3 гранати...

154

до 156

преди 12 години

И ти чел не дочел --голям коментатор....

153

до 158

преди 12 години

Та не си спомням да те обидих,но няма значение,няма как да се обидя от теб,в мрежата ти е лесно,но подобен плъх на вън няма как да го видиш,ПРОТИВАР гнусен,полицията е тази,която трябва да си свърши работата,и срещу палещи и срещу такива като теб,ще ми кажеш,че е едва ли не е законно да обстрелваш тълпа с незаконно оръжие..а извратено *** изчадие...

152

до 157

преди 12 години

...Той/Кирето / е заварено положение ,за него не важат законите и правилата!

151

до Евросъюза..!

преди 12 години

Молим ви ,ние БГ ,не ни мъчете ,от нас нищо не става ,искаме си *** ,искаме си ---*** ?

150

Анонимен

преди 12 години

Това "дете" да си мери приказките. Иначе - в кауша.

149

АТАКИСТ

преди 12 години

ОСЪДИХА ЕДНО ДЕТЕ ЗА 10 МЕСЕЦА ,ЗА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА,А ТОЯ *** РАШКОВ КОЛКО МУ ДАДОХА ?ПЛЮС ТОВА В КЪЩАТА СИ ДЪРЖИ ,ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ КОЕТО Е ЗАБРАНЕНО !ОСЪДЕТЕ ГО СПРАВЕДЛИВО УВАЖАЕМИ СЪДИИ!И СВОБОДА ЗА СЛАВ ЖЕЧЕВ!

148

154

преди 12 години

Браво бе специалиста по разгонване на тълпи. С картечница ще разгонва тълпа ***, че дори и 2 броя картечници му трябват, узито не стигало. Не картечници, не узи, ами с ловдийска пушка да гръмнат в тълпата със сачми за пилци и гледай какво става.

147

Анонимен

преди 12 години

до 153/ Човек , ама аз мислех ,че се шегуваш през цялото време ,но ти си го говориш и си вярваш съвсем на сериозно...само да ти кажа,че при откриване на огън от който и да било,срещу НЕВЪОРЪЖЕН народ(било то и протестиращ),в мирно време,е много сериозно престъпление,а при присъствие на полиция,открилите огън просто ще бъдат пометени,като второ човек с оръжие в ръка срещу тълпа,автоматично минава "извън закона",което означава,че може да бъде застрелян ,без който и да било да носи отговорност