58

Анонимен

преди 12 години

И 3GHz процесор да имаш - неможе ли ОС-а да ти го управлява коректно все едно имаш 150MHz. За тестовете - много ясно, че щом не то отърва - всичко е фейк, а да сравняваш тестове на хардуер с тестове на софтуер .... добре е!

57

htc user

преди 12 години

Най вероятно , понеже айфона излиза сега, би трябвало да е най бърз като производителност, поне спрямо сенсейшъна и галаксито , който излязоха преди повече от 4 месеца.

56

до 52

преди 12 години

Ама разбира се, 800 Mhz са много по-добре от 1.5 Ghz двуядрен процесор. Защо ли ми беше... :)

55

HTC

преди 12 години

50ти,Гледам че се хващаш за думите. Не издребнявай, брато. Имал съм предвид под Елсиди- екран . А амолед ли бил - лайнолед ли бил. За мен се вижда шарено и *** - лисва стил. Експлозия от цветове, ама пресолена манджа....

54

До 43

преди 12 години

Големината на дисплея за теб може да е предимство, но за друг - недостатък, заради по-големите размери и на телефона като цяло. За iPhone също всичко е абсолютно безплатно стига да си го направиш. Графичния интерфейс на iOS според мен е в пъти по-красив от този на Andro (може би заради това че по цял ден се занимавам с прототипи на различни фирми и всички са с Андроид, поомръзнал ми е така да се каже).

53

Анонимен

преди 12 години

Тестовете за производителност са най-големия фейк. Те обикновено са създадени с помощта на някаква платформа от която се поддържат и най-добре. Помня тестовете на HTML5 с един аквариум с рибки на страницата на Майкрософт. Хром и Опера едва подкарваха 20-30 рибки, Мозила беше сравнително добре и разбира се - големия победител Интернет Експлорър. Тея тестове не ни ги ФАЛИ ;)

52

Инкогнито

преди 12 години

До 48: В пъти по-бърз от 4S? Приятелю, прочети повече за Mali 400-MP и PowerVR SGX543MP2 и после се изказвай неподготвен. ;)

51

htc user

преди 12 години

Самсунг определено прекаляват с цветовете. Айфона чесно казано ми е по приятен на очите от самсунга. Основното преймущество на Ифона е това, че всичко му е на мястото. Чесно казано обаче Сенсейшъна ми е 4 инча, което за мен е лееко преймущество пред 3.3 са аифоните.

50

Анонимен

преди 12 години

"Точно както очаквахме, iPhone 4S е най-производителният смартфон, създаван досега. Въпреки че процесорът на A5 чипа, използван и в iPad, е ъндърклокнат до 800MHz, iPhone 4S се представя по-добре в онлайн тестовете за производителност от всички Android смартфони и освен това е с 75% по-бърз от iPhone 4." Когато фактите говоря и Бойко Борисов мълчи!

49

Apple фен

преди 12 години

Не съм като повечето Apple фенове да си мислят, че тяхното е най-добро. Например много ме дразнят ограниченията на файловата система, но специално iPhone 4 мисля, че превъзхожда S2 точно в дисплея и качеството на изработка (S2 ми създава впечатление за спечелен от зрънчо). За бързина е спорно да се говори, защото са 2 тотално различни OS. Всеки да си прецени кое повече му допада и да не напада конкурентната марка, защото винаги има предимства и недостатъци :)

48

до htc

преди 12 години

Ахахаха :) Самсунг не е с LCD дисплей..

47

Инкогнито

преди 12 години

До 43: Всъщност имам Iphone 4, ама не това е важното. :)Вярно е, че ако се загледаш мноооооого внимателно и мнооооого отблизо в дисплея на S2, можеш да забележиш пикселите с просто око, но да твърдиш, че е бледа и назъбена картинката, е меко казано нереално. Kонтрастът на AMOLED-а е много, много по-висок от този при LCD дисплеите поради самата специфика на технологията (няма лампа - пикселът или свети, или не), така че директно изключваме момента с бледата картинка. С назъбената част пак не съм съгласен. Клкото до качеството на изображението и цветовете - дам, все още IPS е най-доброто в това отношение.

46

do 43

преди 12 години

Аргументите ми са много прости. Преди седмица получих възможност да си избера телефон по желание. Прочетох поне 100 страници коментари на истински специалисти, и се спрях на Самсунг, и то не само заради по-добрия дисплей. Самсунгът е в пъти по-бърз от 4S, по-лек е, а е с доста по-голям дисплей. Камерите им са еднакви, но самсунгът има сензори, с които айфона не разполага (linear accelleration, rotation vector), достъпът до приложения извън маркета, безплатната музика и по-добрата ОС също са факт

45

htc

преди 12 години

Аз съм с HTC sensation. Ползвал съм и Галакси 2 ама да си кажа право диспея му е прекалено ярък и пъстър и чесно казано е неприятен очите. Спред мен Елсиди-то на Галаксито не е кой знае какво преимущество- дразнеща цветна дъвка.

44

Spacer

преди 12 години

Браво браво...УМНИК!

43

1

преди 12 години

iсиктиррр

42

до 28

преди 12 години

Така е,но също така се продава отключен и без договор в магазините на Ейпъл за 650 долара.Няма и 900лв. Сравни това с 1500лв у нас. Освен това хората там взимат 400 долара седмично(минимум),а тука... дали се връзват по 50-60? Смешна работа е в БГ някакъв обикновен смартфон да се има за нечувана газърия,а там всеки тинейджър може да си го позволи.

41

До 41

преди 12 години

Значи лесно е да се приказва как не съм бил прав, но не ти виждам аргументите ? Или аргументите са ти, че имаш Galaxy S2 и е невъзможно да съм прав ? :D

40

botox

преди 12 години

Тоя Стив е голяма работа. Приживе ги лумпенизираше с обаянието си и елементарните продукти на компанията. Постмортем ще продава дори повече... и всичко това "In memoriam". Друг е въпроса, че след като няма кой да им набива канчетата на директорите и разработчиците в Епъл ще започнат да произвеждат техника, която верно върши работа и това ще погребе ябълката. Колкото повече нещата се променят, толкова повече остават същите. Едно време се редяха за хладилници, сега - за детски градини и ...iPhone.

39

Инкогнито

преди 12 години

До 39: Май не си виждал нито S2, нито Iphone 4 на живо (:Не казвам, че Super AMOLED-ът на Самсунг е по-добрия дисплей, просто изказването ти е много далече от реалността. ;)