127

малоумен

преди 12 години

Не че съм му фен на БСП-то, ама Кафин беше външен министър в предишното правителство.Какво общо има външния министър със заменките. Нали горите са към Министерство на земеделието и в някаква степен Министерство на околната среда - за природни паркове, защитени зони и т.н.Защо Миро Мазния не каже нещо за Мехмед Дикме, Джевдет Чакъров, Нихат Кабил. Нали ГЕРБ щеше да търси сметка? Тия тримата и г-жа Природно Бедствие - Емел Етем, що нещо окрадоха и о*раха, но никой не ги търси!Ние ще плащамме

126

Ани

преди 12 години

Хахахаха!!! Няма, няма и родят някой бисер, нашите господа управляващи. Само дето от тяхната плодовидост свят ми се зави. Той министъра сега май много го е страх какво ще се случи и хвърля пепел в очите на хората. Само че, дали някой ще му се върже.

125

Финансист

преди 12 години

Знаете ли, че през тази година България губи 500 млн. по програмата за развитие на селсксите райони, а през следващата ще загуби 1 млрд. Това се дългжи на супер доброто управление на герберите и на кадрите им като Калинка и Миро

124

чао

преди 12 години

Чао ГЕРБ, вие сами си се набутахте в дъното...

123

впрочем

преди 12 години

Тук май отново минахме към крадеца вика дръжте крадеца. Впрочем Мирослав Найденов е част от тази мафия, но никой от журналистите, които любезно го интервюират от сутрин до вечер, не го разпита по-подробно за най-голямата афера със забранен внос на месо която избухна преди 4 години у нас. Тогава в България бяха внесени 75 тона 20 годишно канцарогенно ирландско месо, част от което бе преработено и продадено на вътрешния пазар. Друга част бе заловена на митница Кулата, а разследването показа, че е била предназначена за месопреработвателната фирма Булимпекс ЕООД. Един от митническите служители, чужденец, служител на Краун Ейнджънтс, забелязва, че на етикетите на кашоните с месо има щампа 1996г., а в този период вносът от Ирландия е забранен заради лудата крава. Вътрешното разследване показва, че разрешението за вноса идва от факса на Мирослав Найденов, тогава главен секретар на Националната ветеринарно медицинска служба. Найденов тихомълком е освободен от поста си, уволнени са още няколко регионални служители на НВМС. Само заради това Найденов не трябваше да бъде допускан до поста министър, а днешният му патос срещу храните ментета е направо възмутително.

122

До 123

преди 12 години

Към момента България е усвоила за агроекология около 2% от сумата, която е предвидена от ЕС. Защо бе, Миро?!

121

Потресен

преди 12 години

Рискови са и парите за агроекология. Тази мярка е задължителна за прилагане с определения й бюджет, който е една четвърт от общия по земеделската програма, което е 637.4 млн. евро. Ако парите не бъдат усвоени до 2013 г., ще трябва да се върнат.

120

Земеделец

преди 12 години

Защо мерки, на които Брюксел държи, като тези за горите, насърчаване на туристическите дейности, разнообразяване на неземеделските дейности, както и за полупазарни стопанства не се развиват?! Предвижда се до края на годината да се увеличат средствата за залесяване, които се отпускат на общините, но за собствениците на частни гори обаче няма да има промяна.Защо не отговори на тези въпроси Миро?

119

Свидетел

преди 12 години

Понеже се видя , че човекът с нежните раменца Плевнелиев е кръгла нула (0) като президент, и не кукла на конци, а сол т---к на Бойко, и сега вече е вдигната тежката артилерия да громи Калфин. Да, ама народът не е завършил школата в Симеоново. Имат хората мозък за да разберат кой става и кой не. Така че платените драскачи на Бойко и Цецо да посмалят лай--номета малко.

118

ДО 119

преди 12 години

ШУТА ще е в газа на Калфин ! Гледай само !

117

Хайлазин

преди 12 години

Мирославчооооооо, Много си *** мойто пате. Не разбираш ли че Боко те е избрал за бушон и ще изгърмиш след изборите. В Япония те ритаха по глезените а сега те очаква шут в г-зът.

116

Анонимен

преди 12 години

Драскачите на кутев да коментират скандала в Перник как с общински средства се изгражда канализация на общински съветник от бсп.

115

Емо

преди 12 години

Комунистите идват в София от разни села с калните си *** и влизат в къщите на нашите дядовци ! Да се махат *** крадливи !!

114

Анонимен

преди 12 години

една година работи с човек с фалшива диплома и сега дава акъл.Кой я назначи тази ти или аз *** смотан .

113

Анонимен

преди 12 години

И ТОЯ РЕШИ ДА ИЗСЕРЕ НЕЩО АЛА БОЙКО.БАБА ТИ И ТЯ Е ВИНОВНА ,ЧЕ ИСКА ДА СИ ПРОДАВА НИВИТЕ.

112

до 108

преди 12 години

При Станишев корупцията бе толкова чудовищна, че ЕС се отврати от БГ правителство и спря всички фондове ! Не се накрадоха при все че крадоха 45 години !!!

111

До 107

преди 12 години

Каквото и да са получили, защо ако е получено през юли и септември, Миро проговаря седмица преди изборите?! Защо не си признае, че става въпрос за провинения на Земеделското министерство по НЕгово време

110

Миро к'ви ги го

преди 12 години

Нерде Ямбол, нерде Стамбул! К'ъв Калфин ти е виновен за заменките и за санкциите от ЕК, к'ви 5 лева бе, Миро Найденов?! А що вместо да говориш измислици не застана да кажеш к'во направи твойто министерство, за да не ни наложат наказание? Айде стига с тая тройна коалиция, с бившия кмет, с всичко що е бивше. *** нали за т'ва ви избрахме да опраите бакиите.. Нали т'ва обещахте?! Айде стига сте се излагали!!

109

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Калфин ще е виновен и за неуспехите на ГЕРБ в управлението на страната

108

До 105

преди 12 години

Защо не се обърнеш към Миро Стара Планина да го питаш колко е консумацията на Стара планина и колко пари е платил на медии, за да осигури медиен комфорт за кабинета през земеделски европрограми и на колко социологочески агенции от тези 37 е платил също, за да си осигури висок рейтинг в кабинета