120

читател

преди 12 години

на чалга обществото не му трябва ни наука, ни образовани хора. Важното е певачките да са по-голи.Докато дойде земетресението, болестите, заразите, наводнението, Фукушима, и още много други изненади.А умните хора се изнасят навреме - за сега БАН е лидер в това отношение. Който работи там, може да работи навсякъде в Европа, и то не като келнер или бояджия. За разлика от онези с чалгата.

119

Анонимен

преди 12 години

След време ще се срамуваме от такива действия.Резултатите ще се видят след години ,когато Герберите вече не са оставили нищо в Държавата.

118

Анонимен

преди 12 години

На Чалгария не и трябва наука,важното е Боко да не изтърве коня и народа да му играе.Но тя чалгата не е от вчера - Станишев е виновен,Костов и тройната.

117

Анонимен

преди 12 години

браво браво, кранчето напълно да се затвори

116

Анонимен

преди 12 години

ДА идат при ГОЦЕ -той да им даде пари ! Свърше вече държавната хранилка !

115

Анонимен

преди 12 години

"Феодалните търтеи подочуха, че Дянков иска да даде повече пари за образование и култура и те веднага изпълзяха от дупката си. Намеренията за повече пари в образование не са свързани с бастуните в БАН"

114

Анонимен

преди 12 години

след като тв мет, който е частен метеорологичен офис може да се самоиздържа, банаджии, като са умни учЕни да намерят и те начин. а не само да реват и да чакат наготово.

113

Анонимен

преди 12 години

Да идат да плачат на рамото на ГОЦЕ ,нали са комунги ...ама им свърши царуването !!! Адиос БАН !

112

onzi

преди 12 години

Ами да напуснат, щом не им стигат парите. Винаги могат да отидат да берат ягоди в Англия. А после като ни прасне едно яко наводнение, ще разберат дали е имало нужда от тях и защо сега трябва да им дадат малко повече пари..

111

Анонимен

преди 12 години

За милиционерите само, за да ви подлушват може 100 млн. лева, нали? А за образовани не може!

110

Гербер

преди 12 години

Не ни трябва БАН! Пари за подслушване трябват, за да можем да краднем бизнес и да направим малко котрабанда от 10-на милиарда годишно:)

109

Анонимен

преди 12 години

Вие вижда ли ли сте такива тъжни и умислени физиономии като на човека от снимката.Аз ги виждам всеки ден по улицата,хора простили се с половината или с цялата си надница.Кога ще видим такива депутатски физиономии,тях кой да ореже,само избирателя с бюлетина различна от всяка друга която е била във властта последните 20г.Избиратели само вие можете да ги оставите без работа,гласувайте разумно.Изгонете ги както НДСВ.

108

до 107

преди 12 години

Има разни *** дето са цял живот или милиционери а после охранители, който не са допринесли и на 0,000001% за страната от които и да е човек в БАН и пак получват повече от учените в БАН..

107

Анонимен

преди 12 години

Разни дъртаци дет цял живот в БАН на топло !! Сега зор ....и рев ,рев ....е така е !

106

vini

преди 12 години

Намалете си заплатите като всички нас .Нестига че са високи ами ние ви плащаме всички данъци отгоре на това взимате и по големи пенсии от болшенството хора .Срамота.

105

Анонимен

преди 12 години

Едно милционерче вече сложи "минус" на 101..... СМЕШНИ СТЕ, УШЕВ, СМЕШНИ СТЕ!

104

до 96

преди 12 години

А с какви пари и с каква материално-техническа база се развива тази наука в ЕС? А колко % от БВП се дават за наука в ЕС и колко тук? А?

103

Анонимен

преди 12 години

Че за какво ни е БАН като Боцко вече поръчва какво да е времето за другият ден!:)

102

Ширпотреба

преди 12 години

и аз взимам 540лв.... на ден.

101

Анонимен

преди 12 години

Милиционерски търбух - за наука глух! За милиционерите има пари - да не плащат осигуровки, да им се дават по 20 БРУТНИ заплати при пенсия, за 40 дена отпуска, 100 милиона лева само за послушване и следене.... И РЕЗУЛТАТ НИКАКЪВ - увеличаване на процента неразкрити престъпления, масово доказателства отпадат в съда защото не са събрани или съхранявани както е записано в закона, а Ушев реве и за по-високи заплати.... Боко, ще си ходиш... или влизай в пътя (макар и вече да е късно)