98

бойко

преди 12 години

А предизборно ли е че дясната рька на Костов е агент от ДС.Така че май СДС=наБСП

97

до

преди 12 години

Странната нервност, граничеща с истерия, която демонстрира депутатът от БСП Румен Овчаров покрай приватизацията на Булгартабак, намери своето логично обяснение.Сензационни документи хвърлят светлина върху най-голямата корупционна афера на прехода, твърди седмичникът "Уикенд".В рамките на 7 години от Булгартабак са източени 21 милиона долара, които са преведени в банкови сметки, посочени от Румен Овчаров. Най-вероятно парите не са били предназначени единствено за Овчаров, а бившият енергие

96

Патилан

преди 12 години

"Глобализмът е тъждествен на сатанизма". "Етническият мир е гарант за просперитета на България"Превод от юдейски на български:"Искаме *** докрай"

95

Анонимен

преди 12 години

Аман от синя / пребоядисала се червена / *** !!!

94

Анонимен

преди 12 години

абе вие добре ли сте да гласувам за Фидосова и Лъчо Мозъка нещо се не връзва Долу Герб !!!

93

Teodor

преди 12 години

В Косово, войната започна от една свадба между християнин и туркиня. От криминално става много бързо на етническо. В момента има етническа омраза и тя не е преставала от 20 и повече години, защото Правителството я подклажда съвсем умишлено!!! Ето това е истината! Защо, робския български народ не се вдигна срещу мутрите в правителството, като Борисов, Цветанов, Станишев, Иван Костов, Доган, Царя, Милен Велчев, Орешарски...... Изобщо искайте съд за всички престъпници!Фондация Отворено общество на милиардера Джордж Сорос, с участието на местни олигарси, грижливо подготви и постави Бойко Борисов на власт!Войната между ромите на Сорос и *** на Цветелин Кънчев е жестока комбинация - тя е война между стереотипи и война за пари. Заченатите с парите на Джордж Сорос неправителствени организации наричат *** роми. Активистите на Сорос ограмотяват ромите за човешките им права, Кънчев им казва да вземат от всеки кой каквото дава, и да правят кой каквото си знае. Активистите обясняват на ромите, че имат международен съд за човешки права. За активистите на Джордж Сорос ромите са целева група, бенефициенти. За Цветелин Кънчев *** са избиратели. С бройката активистите кандидатстват пред фондове и програми. С бройката Цветелин Кънчев кандидатства пред партии и коалиции. Помага на Герб и Борисов да са на власт, има симбиоза. И в единия, и в другия случай това носи и много пари.

92

хахахаха

преди 12 години

Къде е Боко....мъка,мъка...!!!

91

Анонимен

преди 12 години

Америка иска, конфликт на Балканите, за да направи война в Европа. Америка си търси повод да вкара Турция в Европа и по-този начин да налага демокрация на Балканите, както в Либия и да вкара в конфликт европейците и мюсюлманите. Само с война Америка може да се спаси от Финансовият Фалит.

90

До № 69

преди 12 години

За репченето може и да си прав! Но кой нормален човек би допуснал, че ще бъде прегазен съзнателно, нарочно? И какъв човек е този, който прегазва препречил му пътя друг човек, а?

89

До 85

преди 12 години

Но обратното,може.

88

Анонимен

преди 12 години

нека всички хора им стане ясно,че властта в България не иска и желае да защити обикновените българи от повсеместният *** терор който се упражнява вече близо 22 г. върху българския етнос в градове и села ,продажната власт която е заела наведена позиция пред своите шефове в тел авив и вашингтон изпълнява пъклен план за нашето затриване като нация ,а *** са един от инструментите ,нека се самоорганизираме и отбраняваме срещу *** ,защото държавата никаква я няма

87

Анонимен

преди 12 години

69,Никой не е карал насила момчето да се репчи на ***. Микробуса е спрял преди да потегли и да го прегази, момчето е могло да се отмести и да даде път. Сам си е избрал - нека ме сгазят, но няма да дам път на ***.ти РОБ ли си, *** ли си, ненормален ли си?

86

Мими

преди 12 години

ще спечелят *** вот, но губят моя. и на други като мен. защитиха "тях", а вкараха "нас" в затвора. по бързата процедура.

85

Запознат

преди 12 години

Дим Дуков никога няма да изнасили Фидосова!Гарантирано от ГЕРБ!

84

Анонимен

преди 12 години

Единственият читав кандидат сред всичките политически прислужници и *** - Светослав Витков. Който се чувства постоянно наведен винаги готов, може да гласува за който си иска от другите - изборът като че ли е голям, но все е тая.

83

Анонимен

преди 12 години

до 79, АБСОЛЮТНО ТОЧНО

82

за 70

преди 12 години

"ЗАЩО ЛЪЖЕШ БЕ ***? ДАНО ПУКНЕШ *** ТАКЪВ. МИКРОБУСА НЕ Е СПРЯЛ, УБИЛИ СА ГО ЗАЩОТО Е БИЛ БЪЛГАРИН. ""- Напълно целенасочено внуците на Цар Киро убиха сина ми. Като се зададе бусът, Ангел ми вика: Татко, сигурно пак бият някой от нашите. А онзи, като ни видя, се засили чак от другия край на пътя, мина през затревения остров и ЗАКОВА пред нас. Синът ми се ИЗПРАВИ пред него и вика: Спри се бе, къде отиваш? А оня запали буса и го бутна,"Кака можеше да се предотврати трагедията в Катуница:- ако властта си беша гледала работат и беше взела мерки по рано да се спре напрежението в селото- ако хората в селото бяха по-разумни- ако *** не беше потеглил- ако момчето не беше се ИЗПРАВИЛО пред буса

81

поет

преди 12 години

"Спите ли?"-ни пяха дружно информирани.Когато се събудихме ни казаха ,че сме пияни и дрогирани!

80

cc

преди 12 години

тук има повече олигарси отколкото ***

79

Анонимен

преди 12 години

Изборите в така наречения(свободен западен свят) са пълен фарс ,изборите у нас са също пълен фарс ,само *** може да си мисли ,че с избори може да се промени нещо,единственото решение никой да не гласува и да не плаща данъци на продажната държавна паразитираща администрация и ако е възможно да се въоръжава с незаконно оръжие срещу ционистко- масонската крадлива и извратена ***