185

Бойчо

преди 12 години

Послушник на бабити? Какъв президент ще става? Коя ли болна глава ще гласува за него?

184

bobo

преди 12 години

Izligete im guza pak na rusnazite, 150 godini go lizaqhte oshte ne vi e dostatuchno, sviknaliste s mirizmata...

183

Анонимен

преди 12 години

Единственият читав кандидат - Светослав Витков.Който се чувства наведен винаги готов да го *** престъпници - политически *** и прислужници - може да гласува за който и да е от другите - все тая.

182

гласоподавател

преди 12 години

Тази новина ми беше достатъчна, за да се откажа да гласувам за Плевнелиев!

181

Анонимен

преди 12 години

Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ.Песента се казва "Ново 20" и може да се намери в Utube

180

Увяхнал гербер

преди 12 години

"Няма да ви спъвам проектите, но гаранции не давам". Ха, те за един сушоар от 10 лева дават гаранция, тоя па!!! Ааааааа, сменям магазина! Благодаря, че ме убеди тотално!

179

Анонимен

преди 12 години

Фондация Отворено общество на милиардера Джордж Сорос, с участието на местни олигарси, грижливо подготви и постави Бойко Борисов на власт!

178

Анонимен

преди 12 години

от нашите продажни политици вече ме се повръща

177

Васил

преди 12 години

В НЮЗ БГ изнесоха информация за Плевнев как е откраднал 3 милиона евро от столична община с помоща на Борисов и Цветанов . Тия хубавци имат общо бизнес-криминално минало.

176

СърФист

преди 12 години

Плевнелиев отново избягва да дебатира с основните си опоненти Кунева и Калфин. Като е толкова несигурен да се изправи срещу тях, откъде самочувствие да става Президент и да отстоява националните ни интереси срещу "стари кучета" като Путин и Меркел. Плахото пърхане с мигли и мънкане са единствената президентска позиция, която Росен практикува.

175

Васо

преди 12 години

Този кандидат най-сетне се усети, че в България има и русофили останали, та малко да ги погъделичка. Доста тромаво мислене, но би могло да има и още развитие. Например да каже, че няма нищо против турците, щото я колко добре се сработил с турските фирми по строителството работещи в България. Сигурни, сигурни в победата , ама го спича и малко страх.

174

Димитър

преди 12 години

"Фаворитът в президентската надпревара в България кандидатът на управляващите Росен Плевнелиев" - що почвате поредната т.нар."статия" или чиста проба агитация с поредното набиване в главите ни кое е правилното решение...Правилният избор е Светльо Витков, този човек още преди 10 години доказа, че има "визия в бъдещето" - изпя "Бате Гойко"!!!

173

няма да пречи

преди 12 години

Това е анонс за продължаване на преговорите,но друзята да се позамислят за процента,щото явно е малък,така че надежда има!:))

172

Анонимен

преди 12 години

Единственият читав кандидат сред всичките политически прислужници и *** - Светослав Витков. Който се чувства постоянно наведен винаги готов, може да гласува за който си иска от другите - изборът като че ли е голям, но все е тая.

171

putin

преди 12 години

Roska, spoko moito momche, slagai karucata pred konia, neka parvo da te izberat pak togava puskai i spavai proekti.

170

Анонимен

преди 12 години

Може да е бил пич, но с това кандидат-президентство се самоуби.

169

алоуу

преди 12 години

Плевня,ти каза ли ги на Меркел тия приказки ?

168

ох елате ми

преди 12 години

На 23 този месец ще видите един Голям Шлем ( Член ),корумпета мръсни ! ГЕРБ са проект на БКП/ДС !!!

167

До Стефан

преди 12 години

Стефане Плевнев не е пич , а ПИЧКА.

166

Увяхнал гербер

преди 12 години

Стефчо, ти да не си гейбер?