85

Българин

преди 12 години

Ами ти бе, мишок, де се криеше две години? Изпълняваше службата на *** при Боко Кратуната, нали?Сам ти имаш своята заслуга за ескалирането на мангалският проблем, защото докато ГРОБ защитаваха мръсномургавите бандити, ти ги крепеше на власт !!!

84

Анонимен

преди 12 години

по добре от Атака.

83

Анонимен

преди 12 години

Как си представяте Вътрешната Македонска РЕВОЛИЦИОННА Организация в Европейския парламент , аз не си я представям

82

Мирослава

преди 12 години

Не обвинявайте Сидеров за състоянието на държавата. Той се държа достойно в подкрепата си за правителството, въпреки че беше хулен и провокиран, но именно той предотврати връщането на БСП и ДПС във властта. Само Сидеров има куража да каже публично истината, затова и хората ще го изберат за президент на България!

81

Анонимен

преди 12 години

Само Каракачана .... какъв е тоз пишман националист Сидеров мекерето.

80

Анонимен

преди 12 години

Тоест, всеки от вас е готов, когато изгуби работата и дома си или по някаква друга причина се провали, да бъде изгонен и да отиде в Зли Дол? :) Сидеров едвали може да попадне в това положение.

79

БоСимеонов

преди 12 години

Добре де, Сидеров...След като "Илия Илиев беше уличен в канал за продажба на хора и накрая стана общински съветник в София от управляващата партия ГЕРБ" и ти го знаеш това, защо подкрепяхте ГЕРБ толкова време? И ти и ГЕРБ се окъкахте. Ама така здраво се омазахте, че повече няма накъде. И ти и Борисов разчитате на фанатичните си последователи на тези избори. ***!

78

333

преди 12 години

Кардарашите - бароните на Костинброд. ВИЖТЕ В ИНТЕРНЕТ ЗА ДРОМА ИЛИЯ ИЛИЕВ

77

Анонимен

преди 12 години

До 80. Добре и аз нямам нищо против културното многообразие , но глобализацията така или иначе няма да може да се избегне , защото това е естествения ход на циливизацията и до края на века , не ние а може би и децата ни но внуците ни със сигурност ще живеят в глобален сват и нашата планета , ако няма катаклизми ще е твърде тясна ,тогава държава или регион ще са от много малко значение , та вижте интернета какво направи за едно десетилетие а след 5 или 10 десетилетия

76

Палазов

преди 12 години

До 78:Мисленето ми не е "интересно", а съвсем нормално! Не е случайно съществуването на различни етноси и нации. Не е случайно и културното им различие. Ние се стремим точно към това, да не се превърне всичко в сива маса, а да остане уникално, както му е заложено по природа. Мислиш, че имам нещо против англичаните ли? Или против които и да било? Не, напротив, аз искам всичко и всеки да си знае мястото и да живее според него, а не според дяволските принципи на глобализма.

75

обективен

преди 12 години

Заблужденията, съдържащи в себе си известна част истина, са най-опасни!Сидеров заблуждава съвсем съзнателно и няма представа как ще реши проблемите. Ще превърне *** отново в катунари и катуните им ще бъдат още по-близко до нас. Няма как да ги прати на Сатурн. Днешната съдба на *** е бъдещето на много българи. Просвещение е нужно и за ***, и за българите...

74

Анонимен

преди 12 години

До 74 много интересно мислене за гражданин на ЕС , явно не сме дорасли още , те така или иначе ни приеха по геополитически съображения ,трябват много години за да се промени съзнанието ни за да разбереме че Англия е нашата западна покрайнина а ние нейната източна такава , какви ти балкани

73

драскач

преди 12 години

Вън лудия Болен от парламента !

72

valeri

преди 12 години

До 70 - Колкото текстове е внесъл толкова са отхвърлили, какво друго да направи с 20 депутата. Със същият ефект и ние с теб можем да внесем всякакви текстове, ще ги приеме ли някой?

71

Анонимен

преди 12 години

НЕ МОЖЕ ХЕМ ДА СИ С ГЕРБ ,ХЕМ ДА СИ ПРОТИВ ТЯХ-ЗАТОВА ХОРАТА СА КАЗАЛИ НЕМОЖЕ ХЕМ Х.Я В П.....А,ХЕМ ДУШАТА В РАЯ ,ИЗБИРАЙ ЕДНО ОТ ДВЕТЕ,ЗАЩОТО ДТРУГОТО Е ШЕЗОФРЕНИЯ!!!

70

Палазов

преди 12 години

До 71:Зависи как я възпитават майка и и баща и! Има достатъчно много хубави, честни и умни българи, за да ми предлагате каквито и да е! Ама, не мога да разбера, вие към това ли се стремите? Към тоталното етническо размиване ли? Звучите като отчаяни бабички всичките! С воля, труд и интелект се постига и това, което смятате за невъзможно! Почне ли се с мрънкането, значи сте се предали!

69

БАЧКАТОР

преди 12 години

Е какво не е ли прав Волен? Много хора в България се питаме защо трябва да ни интересуват ***? Всеки пълнолетен трябва да работи и да спазва законите! Успех на изборите ,човеко. желая ти да спечелиш!

68

Анонимен

преди 12 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ СТАНА КАТО ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ ВЕЧЕ И ИСТИНИ ДА КАЗВА НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА!!!

67

ДО 68

преди 12 години

Тя няма да те пита

66

до 61 - valeri

преди 12 години

Стига си повтарял като развалена грамофонна плоча, че Сидеров бил прав в речите сиЕее кво като е прав ?! НИе тези неща отдаавна ги знаем и пишем, доста преди СидеровВече 6 години в парламента, лидер на парл. група, този *** измамник НЕ Е ВНЕСЪЛ ДАЖЕ И ЕДИН ТЕКСТ ЗА СПИРАНЕ НА *** ПОМОЩИ И ДЕТСКИ,ИЛИ ПОНЕ ОБВЪРЗВАНЕТО ИМ С ТРУДОВИЯ СТАЖ И ОБРАЗОВАНИЕТООт приказките на Сидеров по площадите и медиите, ние българите досега полза не сме видяли и няма да видим