80

Анонимен

преди 12 години

Като не е искал да го възкресява, защо изобщо го е оставил да го гътнат. Нали греховете уж се изкупват пред него, колко му е да ги отпише без всимките тия кървища?Садо-мазо история си е, колкото и да я тачиш и оправдаваш. Върви се самобичувай, да видим дали бог ще ти се усмихне.

79

DO TOMAS ПРЪЧА

преди 12 години

KADE E SEGA ONIQ TOMAS DETO RAZVIVA TUKA TEMI ZA BOG,KADE E BOG A GALFON,ZA6TO NE E SPASIL DETETO,NAIVNICIIIIIIIIII VERVAITE SI NA ONAZ MI RABOTA

78

до 79

преди 12 години

леле колко си лековат!!!Нима това не е жертва ???Ти изкривяваш нещата,понеже видиш ли той възкръснал и едва ли не не е имало смисъл смъртта му на кръста,мъченията,болката и самата мисъл на Господ да прати сина си на земята и да проповядва....как е имал наглостта да го възкреси...ц ц ц ????Хора,моля ви,мислете,преди да пишете безумни неща!!!!

77

:) :)

преди 12 години

Тука някои хора говорят за Бог като за Боб... те даже не си дават сметка, че са с *** ***, а какво остава за по-различни неша...

76

Анонимен

преди 12 години

И какъв точно живот е дал, след като ден по-късно възкръсва? То така и баба знае. Лесно е да проповядваш себераздаване, като си наясно, че сам нищо не губиш.

75

77

преди 12 години

нали точно за това е дошъл на земята-имено за да даде живота си за греховете на хората!Именно това е била мисията му!!!!Не сте ли чели??? И защо тогава коментирате ???

74

Анонимен

преди 12 години

Ама се обзалагам, че ваксините са и спасили МИЛИОНИ пъти повече хора, отколкото молитвите.А щом ролята на боговете не е да помагат, тогава да хващат пътя. Човешките отношения са си човешки въпрос; не са ни необходими самопровъзгласили се божи синове, които само да говорят, без всъщност да правят нищо.Поне философи като Сидхарта Гаутама, Лао Дзъ и Конфуций са имали мъдростта да дълги години да практикуват собствените си учения, да дават личен пример. А христоса какво е направил? Ами умрял е.

73

Ристо

преди 12 години

я, цели трима говорители на дяволасмирете се, камилчета мои, доде е време!

72

Анонимен

преди 12 години

".Предвидени са по-леки мерки за вярващи.."На мен ми се струва, че тия набързо са станали сектанти след като бебето е умряло!

71

Анонимен

преди 12 години

Със сигурност молитвите са убили в пъти по-малко хора, отколкото ваксините...

70

До 67

преди 12 години

И още милиони години да минат,докато има слепи да вярват и да ПЛАЩАТ за това,църквата ще я има.

69

hm

преди 12 години

До 67 в грешка си. Много хора са ги виждали, ама колко са ги познали е друг въпрос. До 68. Ролята на Боговете не е такава. Има си йерархия на боговете - преди са били закрилници - тотемите. Ама тогава и човек е имал нужда от такъв закрилник. Един Христос не можеш да го сравняваш с един Аполон например, да не говорим със тотем. Христос вече говори за съвсем друго отношение на човек към човека. А ако нямаш място в съзнанието си за Бог освен да се плюете един друг друго няма да направиш.

68

шестият елемент

преди 12 години

Радостна вест за илюминатите.

67

Анонимен

преди 12 години

Американците са най- големите и психари на този свят.

66

раждане вкъщи

преди 12 години

Амо това да го прочетат и всички *** дето призовават по форумите за раждане вкъщи и призовават за това, че не било нужно да са ходи в болница

65

до

преди 12 години

И защо да не означава? Богове на този свят има много, само питай индийците. Когато един бог не ти помага, защо да го следваш?

64

az

преди 12 години

Хиляди години са минали, никой не ги е виждал, ама още има *** дето вярват в тях и си живеят в миналото..... Няма да се научат вярващите, те и комунистите са безгрешни. Писна ми от промити мозъци.

63

Handel

преди 12 години

А когато Траволта уби сина си защото и него го лекуваха с молитви от епилепсия тръгнаха да съдят служителя от Бърза Помощ.

62

Анонимен

преди 12 години

От коментарите, които чета тук се вижда, че повечето хора бъркат Бог със някакъв благодетел, включително и хората от статията. Нашия народ си казва лозето не ще молитва, а мотика. Това не значи обаче, че като не получаваш благоволение - като посочените в статията хора, че трябва да се отрича Бога. Иначе казано липсата на мислене най-често се изразява в сляпо отричане на Бог.

61

Анонимен

преди 12 години

Вярата в Бойко преди всичко :)