36

Анонимен

преди 12 години

Арестували заподозрения - добре, много добре даже! А другия го разкарваха дни наред по хотели и мотели...Ето за този двоен аршин си говорим......

35

Def

преди 12 години

Не давайте пари на заем!!!

34

Хилес

преди 12 години

Интересно ако на някой "големец" от тези дето всеки им дават суратя по телевизията, им отрежат ахилесовите сухожилия , каква ли ще е реакцията!?

33

Мукавей

преди 12 години

Малкият дълг създава длъжник, поголемият дългвраг.

32

Анонимен

преди 12 години

София бе Чикаго, сега България е Чикаго. Само българчето е Средновековен крепостен селянин.Въобще както е казал Вазов - красоти у татковината от целия свят, аз ще добавя - и от всички епохи на развитие (най-малко от последната ама ся...ша издребняваме).

31

Минчо

преди 12 години

И това са *** убийства,нали??????Абе то за всичко в тая държава са виновни етническите групи.Те истинските българи не крадат,не убиват,не рекетират.....Те са като "ангели"

30

Анонимен

преди 12 години

ББ тъпче вече в чували!!!

29

:(

преди 12 години

Сега ще изкарат, че убитият се е самоубил и после сам се е напъхал в чувала, оставил е писмото нарочно за да заблуди полицията и да натопи "приятеля си", на който е дал пари, който пък от своя страна ще заведе и спечели дело на стойност 10,000 лева срещу приятелката на убития за нанесени психически травми... *** им и съдии, следователи и прокурори.

28

22

преди 12 години

Не става въпрос само за гнусните престъпления.Става въпрос за пчеличките и търтейте, че едни работят и се трудят, повечето едва свързват двата края, а други само чакат на готово и все реват, че не им стига, ами как да стане щом като работим и не ни стигат парите, как *** очакват да не работят и да им стигнат. Аз лично нямам нищо против ако ще и извънземните да се заселят тук, само да не пречат, да не цапат, и да не реват постоянно за права, без да имат задължения, който не работи....

27

Нокдаун

преди 12 години

Хора в чували, режат уши, *** стрелят из гетата... кво става с тази страна? ГЕРБ са нокдаун и се чудят да стават ли или да лежат долу, че е по-сигурно !!!Анархията е пълна !

26

Анонимен

преди 12 години

Мир на праха му и съболезнования към близки и познати!

25

Анонимен

преди 12 години

Чудих се в България ли е това, но като видях улицата с голфа и шкодата с летите джанти и двамата полицаи да блеят с ръце на кръста - няма съмнение, в България е! Добре, че жертвата предварително се е погрижил да остави информация от какво се опасява и къде отива. Иначе щеше да има още един изчезнал при неизяснени обстоятелства.

24

Анонимен

преди 12 години

Простотия! Мислел си, че ще се отърве с тия 10 000 лева. Сега не само, че ще ги плати, но и няколко пъти в повече обещетения на близките, при това ще ги изработва за 15-20 години в затвора. Отделно, ако има нещо човешко в себе си ще осъзнае какво е направил като е погубил човешки живот. Стига с тия убийства, осъзнайте се. Така само влошавате нещата. Толкова ако сте го закъсали - бягайте на някой друг континент и почвайте живота отново.

23

БЪЛГАРИН

преди 12 години

При този случай полицията е започнала да си върши работата. За онзи случай при много оплаквания за заплахи и извършени престъпления същата полиция престъпно е бездействала, навярно за рушвети. Затова не хитрувайте мръсни ***. Уважение за честните и работещи *** колкото и малко да са. Но хитруващите ,лъжещи и крадящи в затвора пък и били те и ***.

22

Свет

преди 12 години

Как така черна гнида от бронкс може да пише на БГ?И както сам казваш"вие от гетото"си се трепете там и не се занимавай с нас белите.Ако си стока няма да си при тази черна *** В ГЕТОТО,но за да си там значи че и да умреш НЯМА ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ И НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА!Вие там се развъждатв като въшки!Ти ще си дал фира ,а някоя черма ***"сестрица"ще се е развъжда в този момент!НЕ си от значение!

21

Rad

преди 12 години

До 18_ Ами ако някой не ги насочи криминалистите по правилната посока, на врачката ли да разчитат? Ставате смешни понякога.

20

g

преди 12 години

Какво браво на полицията? Всичко им е било казано и просто са отишли да намерят трупа на горкия човек... Но, моля, забележете последното изречение от статията:"Заподозреният за убийството Б. В. е задържан. Работата по разследването продължава."Какъв "заподозрян", какво "разледване"? Всичко е ясно - съд и кой от къде е...

19

Deko

преди 12 години

Хайде агитките и ***, за тоя случай пак ли протест. Да стане ясно кой върши най-гнусните престъпления в тази държава-дали само ромите. Смешници

18

Анонимен

преди 12 години

До 9.Някой да е споменал че няма да понесе наказанието си и ще бъден толериран като *** повече от 20 години,че дори и да се опитва да влезе във властта?Просто спориш за да спориш.Тръгвай на училище,стига си кръшкал!

17

Анонимен

преди 12 години

Тая история има ли потвърждение или е за разсейване на публиката?