26

Didi

преди 12 години

За съжаление народа ни е уморен и болен това са последиците в последните години ,месеци и дни на убийства и умопомрачение.Някой чужденци точно това целяла за народа ни и го постигнаха за да ни пречупят и заграбят.ТОВА Е ЖЕСТОКАТА ИЗТИНА!

25

не разбрах

преди 12 години

крейзи бабата била швейцарската съпруга на *** Ганев?

24

Анонимен

преди 12 години

А тук в България разни "царе" поръчват убийство (което е извършено, т.е. не е само опит), и максимума който биха получили е 6 години. Ето за това няма да се оправим никога!

23

защо не доживотен?

преди 12 години

действително тежък случай за психиатрията. трябвало е специалист да говори с нея още през 1978 г. а оня 73-годишния *** завърнал се от Швейцария хванаха ли го, че ми се изгуби нещо покрай зверството от петък

22

бтк

преди 12 години

Баба ви Кина не е коя да е ... ХАХАХАХАХА

21

Митъо Пищова

преди 12 години

Бабата като е имала проблеми, а дошла при менИ, аз много ги обичам фармацевки мармацевкиииии.

20

Анонимен

преди 12 години

Костов е виновен!

19

от тиква

преди 12 години

преберете се у дома матрял, аз ви чакам , конграчулейшън.....

18

Анонимен

преди 12 години

Един от изводите - Живота в България е по-лош от живота във френски затвор

17

анонимен

преди 12 години

ТАКИВА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАКОНИТЕ И У НАС

16

43

преди 12 години

Abe koi e tozi *** deto e publikuval tazi "STATIA PO BULGARSKI"???Po dobre chetete frenskata presa i shte vidite kak ubivat detza po FRENSKI ei taka samo za otmushtenie...Edno psihichno raztroistvo e bolest koiato zasiaga choveshkoto suzdanie, nezavisimo kade, vuv koia durjava e roden!

15

До хех:)

преди 12 години

Сега тичай и го кажи това на майка си.

14

Анонимен

преди 12 години

Тъжно! И все пак няма как да я оправдая жената. Що за чудовище трябва да си, че да посегнеш на собствения си внук?! Явно тази не е за затвора, а за психиятрията. Ако беше посегнала на снаха си, ОК бих го разбрала. Имала причина да я мрази, отмъщавала си, но да посегнеш на дете, което на всичкото отгоре няма никаква вина. Луда работа!

13

хех:)

преди 12 години

Еми така е...всички български жени са такива:)

12

ined

преди 12 години

Има смекчаващи обстоятелства - бабката е била в шок, че трябва да се върне в България.Ще и е по-добре в френски затвор, отколкото пенсионерка в България.

11

boomslang

преди 12 години

Бабата не иска да се връща в България, прави опит за убийство, и после щяла да се хвърли пред някоя кола. АМА НЕ СЕ Е, нали. Няма самоубиец, който иска да умре и да не може. Жената наистина предпочита да стои във Франция в затвор, отколкото в Бг на свобода. ДА СЕ НАПРАВИМ ИЗВОДИТЕ!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Аз доколкото знам няма осъден българин по случая Чаплин. Един българин е набеден, но не е осъден. Дайте повече информация по случая.

9

of

преди 12 години

Обърнете внимание каква присъда се издава за ОПИТ за убийство, а в България каква ще се издаде за убийството в Катуница и за много други преди него какви са издадени....

8

Pesho

преди 12 години

Жената предпочита 10 години затвор във франция пред 1 година престой в България... жалко но факт..

7

tsvety

преди 12 години

"Извинявам се на френския народ, че ми позволява да бъда хранена и настанена в затвор, където се чувствам добре" sam po sebe si komentara e dostatuchen :)