27

Жоро

преди 12 години

Не ви е срам ще ми се жалвате тук а младите ги затвориха в полицията като протестираха !Малко ви е още да вдигат цените всеки *** Цар да ви вика *** МИШОЦИ

26

Някой си

преди 12 години

А ми да.Нали си купиха футболен клуб-Берое Стара Загора.

25

Анонимен

преди 12 години

нали мръсните *** ток и газ не плащат... ще се напънем малко и ще изработим и технияЦиганите и политиците ***!

24

сашо

преди 12 години

МОНОПОЛ НА ПАРНО,МОНОПОЛ НА ГАЗТА,МОНОПОЛ НА ТОКА,МОНОПОЛ НА ВЛАСТТА,МОНОПОЛ НА ТЕЛЕФОННИТЕ УСЛУГИ,МОНОПОЛ НА ***,МОНОПОЛ НА БЕНЗИНА И НАФТАТА,И ЕДИН ОСКОТЯЛ МАТРЯЛ КАКТО КАЗА ВИНЕТУ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Е,,,БАТИ И ДЪРЖАВАТА, Е,,,,,,,БАТИ И МАТРЯЛА.

23

Нещастници

преди 12 години

тия *** като загубят изборите ще видят повишение ... на присъдите си ...

22

ЛЮБОффффНИК

преди 12 години

ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ МИНИСТРИ,ПРОКУРОРИ,"ЗНАКОВИ" СЪДИИ,КМЕТОВЕ,УПРАВИТЕЛИ И ПОДОБНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 15-20 Г. В ИНДИЙСКА НИШКА НА ЦЕНТР.ПЛОЩАД С БОДРА МАРШОВА КРАЧКА В ПОСОКА НАВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!ВСЕКИ КОЙТО ИМА ДА ИМ КАЖЕ НЕЩО РЪЧНО,КРАЧНО ИЛИ УСТНО,ЦЕЛИЯ БГ НАРОД Е ДОБРЕ ДОШЪЛ ТАМ! КОЙТО ОЦЕЛЯЛ СЛЕД ХОРСКАТА ЛЮБОфф-ОЦЕЛЯЛ,ПРАВ МУ ПЪТ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ! КОЙТО НЕ-ЗНАЧИ Е СЛАБ!АЙДЕ ЧАКАМ НАЧАЛОТО,ПЪРВИ СМЕ НА ОПАШКАТА!ЩЕ ГИ ЛЮБИМ МНОГО И СИЛНО-И РЪЧНО,И КРАЧНО,И УСТНО,ОТВСЯКЪДЕ!НЕДОЛЮБЕНО МЯСТО НЯМА!

21

ИЗНОСЕН ЗА ИЗНОС!

преди 12 години

ПРАВИЛНА СНИМКА! ПОЛЮЦИЯТА ДА НЕ ИЗХВЪРЛЯ *** САМО-ЩЕ СЕ ЗАЧЕНЕ *** ПАК-А ДА ОТИВА И ДА АРЕСТУВА И ЗАКЛЮЧВА РАДИАТОРИТЕ!! ТЕ СА ИЗТОЧНИК НА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ!КАК СЕ ОТТЪРВА НАРОДЪТ ОТ ТОВА ТОЛПОФИК.РОБСТВО?? КАТО ИМ БИЕ ДУЗПАТА И СЕ ОТКАЧА ОТТАМ! КАК НАРОДЪТ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ПОЛИТРОБСТОВТО И ИЗДЕВАТЕЛСТВОТО НА "РАЗЛИЧНИТЕ" ПОЛИТБАНДИ?ПАК ТАКА-КАТО ИМ СЕ БИЕ ДУЗПАТА И СЕ ОТКЧАИ ОТ ТЯХ! 1.ВАРИАНТ-ОБИРАНЕ НА КРУШИ НАВЪН! 2.ВАРИАНТ-НАРИТВАНЕ И ОБИРАНЕ НА КРУЩИТЕ НА ПОЛИТСГАНТА!2.ВАРИАНТ ЩЕ ИМА ЛИ??

20

до 5

преди 12 години

помним как да не помним и токът беше увеличен. а оня се жалва, че топлофикациите били зле финансово.

19

Анонимен

преди 12 години

Ще плащаме, някои индийски племена не могат да стоят на студено!

18

Пешо

преди 12 години

Кво ни дреме вече няма да го плащаме сега е ред на *** да се шарат!Призовавам всички недоволни просто да спрат да плащат!

17

Гошо Тъпото

преди 12 години

В Кривунделово...парно няма,затова не ми...пука защото садя тикви а имам и...праз за зимата,но приканвам всички пенсионери и безработни в Софето които са половин...милион,да отидат на площада на трите...власти и да питат власт...имащите;сами ли да си донесат...въжето с което ще ги бесят и дали не е по...безболезнено ако го намажат със свинска...мас(щото олиото е...скъпо).

16

Анонимен

преди 12 години

а *** ток не плащат

15

Анонимен

преди 12 години

В цялата страна се пее Боко айдука *** ***!

14

Ужас

преди 12 години

12-ти, не ми обяснявай ДЕКВР по каква схема са и какви са БСП! Много добре ги знам! Тук не коментирам тях, а герб, защото герб 2 години са на власт и не се променя никъде нищо! ФАКТИ! Ами напротив - доказва се с всеки ден, че герб е БСП (БКП, ДС)! Ама в най-лошия и простия им вариант, с един некадърник и нарцистиче *** начело, ***, но много нагъл и самозабравил се, който вече се мисли за диктатор! Плюя на тях! И не ми казвай, че няма алтернатива, всеки е алтернатива на тези ***!!!

13

darcas_real

преди 12 години

Това правителство и цялата политическа класа, която години наред пазарува *** гласове, срещу безплатна държавна хранилка трябва да си ходи! Протестите трябва да са пред парламента, И ДОНДУКОВ 1! Ако се спрат със закон помощите за ***, те ще спрат да се плодят и ще се нормализират нещата.

12

до 11

преди 12 години

2, 3% се надявам да е резултата на БСП!В противен случай аз и семейството ми емигрираме! 65 г. стигат, а и ценообразуването в ДКВЕР е по комунистическа методика, благодарение на подписания 4 г. по-рано анекс към договора с Газпром от кой... От лицето Р. Овч.!

11

Ужас

преди 12 години

Направо се чудя колко процента ще вземат герб на изборите - 2% или 3%? Падението ще е тотално! Ще се продънят като ***! След 2 месеца герб ще са само грозен спомен, бтв ще са с гледаемост на евтина кабеларка, бенатова ще е чистачка в бтв, защото никъде и за нищо няма да я искат! Така го виждам аз, но да не си правя сметка без кръчмар, защото герб може и да фалшифицират резултатите и ако дори и на балотаж отидат, то тогава само емиграцията ще е спасение за жалост...

10

Анонимен

преди 12 години

Борисов махай се, от ден на ден става все-по зле за народа.

9

Анонимен

преди 12 години

Май пред ДКЕВР ще са следващите протести!Поне докато не извадят ЯСНА информация как формират цените си топлофикациите!Да не се окаже, че "отговорни" другари трупат несметни богатства за сметка на народа?

8

Хейтър

преди 12 години

Да съчетаем мачкане на *** с протест за парното?Или направо да изгорим *** и да се топлим цяла зима?