65

Mickey

преди 12 години

"ооо чукаме ги и още как, обаче още по-голям успех със скандинавките имат турците, факт! "Aaaa лека по лека идваш на моя! Разбира се че от чужденците, турците имат по-голям успех от вас бе комплесари ! Само дето след турците не сте вие а арабите, после ***.... И най-накрая вие чикиджиите с "боздуганите" ама ги чукате по порно филмите само:)А ШВЕДИТЕ могат без проблем да чукат всяка българка по която ви текат лигите ! И жените ви и приятелките ви дори , няма да им откажат!

64

До 62

преди 12 години

Абе смешен ти като живееш в чужбина от години от къде знаеш какви са цените в София? От къде знаеш как вървят заплатите?

63

Mickey

преди 12 години

Пак да отговорим на лъжите за Швеция. Ето истината:"Храната там е на същите цени като в БГ и електрониката също. Неинтегрирането не е по вина на скандинавчетата а по вина чалгясаните и мутрясали българчета възпитани в тарикатлък и комплексарщина. Те се събират в затворени общества пускат си чалга единствено за "бактерикус булгарикус" дрънкат, което ги прави горди(Като че са я завъдили и кръстили бактерията те):-)***-***. Дори и за 1994 не вървят там (където ни помляха)И само с футбола ли

62

До 57

преди 12 години

Интересно какво значение влагаш в думата "патриот"? Патриотите би трябвало да обичат родината си, а не партията или материалните придобивки които им дава държавата.

61

Анонимен

преди 12 години

Колко много нихилистични *** има само. Жал ми е за България.

60

Haha

преди 12 години

Един въпрос задавам на емигрантите, които се скъсват да се хвалят колко е добре в чужбина и никога не получавам отговор: "Като ви харесва толкова там, защо влизате в български сайтове и се занимавате с български новини?". Пичове, гледайте си чужбината и ни оставяйте ние да се оправим колкото можем :) Аз съм бил години в чужбина и (почти) не съм се сещал да вляза в Бг сайт, още по-малко да плюя ...

59

Анонимен

преди 12 години

руски университет...бррр.....тръпки ме побиха :)...а защо не и албански, сръбски и македонски? и не че ми е работа, но като че ли в англия май има най-много програми на английски език:) болшинството млади заминават не заради безплатното образование или английският език - заминават, защото България не е вече тяхната страна..И няма да се върнат, защото България никога не е мислила за българите в чужбина..И е така от 1500 години, и така ще бъде..И преди Кубрат, и след Бойко...

58

До 60

преди 12 години

Не се притеснявай,винаги мога да се върна в мизерията в България.И да работя за 400 евро в София при европейски цени на храна,трехи,ток и парно.Но имам повече себеуважение от теб.Пии си ракията в прокапалата панелка,чакай *** да те пребият и не давай акъз за неща от които нямаш хабер.

57

Анонимен

преди 12 години

Какво обучение,какви 5 лв ?У нас като завършиш няма къде да работиш.Аз съм дипломиран инженер,в моят град всички заводи фалираха.Сега трябва да си търся работа в чужбина.Учим,учим,а накрая няма къде да работим. Що за система е това ? Няма перспектива,няма реализация. Дори да намеря работа,тя ще е за 500 лв на месец.А аз съм дал 30 хиляди за обучение.Егати панаира..егати държавата и правителство.

56

до 58

преди 12 години

А ти за мизерната квартира и за дискотека. Ако еветуално ти останат от спестяванията от ядене :)

55

Анонимен

преди 12 години

57-ми, ти никога не си бил Патриот...Ти си бил просто един КОНСУМАТОР !Нещо си се объркал, да го знаеш..

54

До 55

преди 12 години

Бил си ти в университет в Дания на 33 март...Пий си шльокавицата и събирай пари за тока и парното...

53

Анонимен

преди 12 години

бях патриот... помня града си, когато паркът беше наистина 'на свободата' и не се страхувахме да играем до късно. виетнамците, ***, емигрантите бяха просто екзотика. помня децата от квартала и училище, всички до един сега в канада и сащ. бях патриот..помня родителите си усмихнати и спокойни..помня ентусиазма на 89 г...бях емигрант..и пак бях патриот..сега..сега просто искам щастие за моите деца..и за техните деца..и знам, че това не е тяхната Родина..и нямам право да искам те да страдат..

52

Анонимен

преди 12 години

Bulgarian country - second hand!

51

Анонимен

преди 12 години

Точно така, прекараха Българите, и то не продажните политици, колкото точно тези при които сега им се редите на опашките като пета ръка "хора"...В Дания дори има в университета два коридора, един за Датчаните и един за маймуните...Ама щом ви харесва ок.

50

Анонимен

преди 12 години

България вече за нищо не става.

49

Анонимен

преди 12 години

Е що така бе ? Нали и ние имахме безплатно образование ? Нали уж платеното било мноооого по-добро и така било модерно ? Е сега надявам се да разберете как ви прекараха като последните ***....

48

До 49

преди 12 години

Приятелю извинявай,но ти си един ***.Само *** не са разбрали все още,че България е мащеха.и се борят да променят нещо само пред компа.

47

никола

преди 12 години

ДО 49,НЕ СИ СЕ ОБЪРНАЛ КЪМ,НО ИСКАМ ДА ТЕ ПОПИТАМ;КОЕ Е ТОВА НЕЩО КОЕТО Е СТАНАЛО ПО ДОБРО И ПО ДОБРЕ ПРЕЗ ТЕЗИ 22 ГОДИНИ ПРЕХОД,САМО НЕ МИ КАЗВАЙ ЧЕ МОЖЕМ ДА ПЪТУВАМЕ И РАБОТИМ НА ЗАПАД,НЯКОЙ БЕШЕ КАЗАЛ ЧЕ НАДЕЖДАТА Е ДОБРА ЗАКУСКО,НО Е ЛОША ВЕЧЕРЯ.

46

до 47

преди 12 години

хахаха..обърнахме го на чат:)..аз не смятам да променям нищо, защото направих каквото беше необходимо, когато трябваше. а относно това какво трябва да се направи - 2 неща според мен. 1) да се въведе почасова ставка за труд, според образованието и стажа. след като една чистачка взема 7-8 лв. на час, е нормално висшист да взема 15-20 лв. минимум. 2) безлихвени кредити за студенти с 3 години гратисен период и гарантиран стаж за завършили по родните им места...но това са мои мечти, за съжаление..