102

dust

преди 12 години

Това, което сближава лудия професор и пожарникаря е дълбоката им носталгия към времето на Тодор Живков.

101

Анонимен

преди 12 години

Bojeeee -gledam i ne vqrvam na ushite si!!!:D

100

Дражко

преди 12 години

С всяко следващо предаване професорът се излага все повече!Мисля че го държат в ТВ канала,само за шоу!Толкова тъпотии и простотии не съм очаквал!Такова мнение на професор за пазарната икономика,просто е извратения отвсякъде!Да не говорим за политическата поръчка и пристрастеност,които бяха явно показани!Чудя се какво правеше Борисов там?

99

Анонимен

преди 12 години

Тоя е забравил да си смени памперса!?

98

васил

преди 12 години

евала,професора!голем си!

97

Анонимен

преди 12 години

Докога ще гледаме тази ***, селска чукундурска мутра Вучков и ще му слушамепримитивните философствания с този отвратен глас ???

96

Анонимен

преди 12 години

Аз съм вярващ и дълбокото ми убеждение е, че ние сме Божие творение, а не сме произлезли от маймуните!За съжаление виждаме как един човек може да стане не ***, а дърт орангутан, с извинение, както казваше царчето, преди да ни оправи за 800 дни!

95

диагноза

преди 12 години

Хайде да посъберем пари, та беким изпратим вучков на лечение в някоя модерна клиника! Доброволно или насила, все тая, но тоя тип се е самозабравил тотално, като нашто премиер-министърче се е вманиачил! То бива, бива, ама толкова не бива! Леле мале, що за *** е това!

94

Анонимен

преди 12 години

хе, ми той Вучков и Иван и Андрей хвалеше ...смятайте какви му са критериите ($$$)

93

???

преди 12 години

До кога ще ни навирате този изкуфял дъртак с неговите *** коментари.

92

Анонимен

преди 12 години

Вучков като му надянат костюм е като маймун с ***, дайте си му усмирителната риза на този бесноват и му бутнете в необятното устище пет пакета тампони че много пръска слюнки, езика му се премята като риба на сухо, чудовищна гледка е направо.

91

Анонимен

преди 12 години

Четейки всичките глупости на Вучков,Кадиев,Сидоров,Кунева,Станишев,Костов и да не изброявам ми е мъчно за българите в България и се радвам че съм далеч от тази лудница.Ние сме станали за смях на запад и после тези от върховете се чудят защо не ни искат в Шенген.

90

marko

преди 12 години

жалко, толкова евтина реклама....плитък PR...просто жалко,явно ни вземат за пълни ***....(а може би сме си такива...)

89

Анонимен

преди 12 години

Колко ли е бил смел като си е взел професорската титла? Какви ли оди за социалистическия строй е творил... хахахаха

88

Do Епилога предстои

преди 12 години

Алексей ще рита тиквата като маче у дирек. Бухал го е десетки пъти през годините,не му е проблем и занапред. То и затова *** използва служебното си положение да му отмъсти за това че толкова е бил подтискан през годините. Правилно каза вчера Алексей Петров " Комплексар , по - голям комплексар ,най- голям комплексар - що е то ?. Борисов"

87

АНОНИМЕН

преди 12 години

ТОЗИ ГЪЗОЛИЗЕЦ ВИНАГИ СЕ Е ПОДМАЗВАЛ НА ВЛАСТНИЦИТЕ, ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО, КОГАТО ПИШЕШЕ ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ РЕАЛИЗЪМ И ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ИЗКУСТВО. КАКТО СЕ КАЗВА - ГЕНЕТИЧНО ДЕФОРМИРАН ХВАЛЕБСТВЕНИК.

86

се

преди 12 години

Вучката е на левия бряг.Омекнал е горкия при тези години.Прави с.. на ББ за да го харесват ама не.Предателството се наказва.Или ще защитава народа от екрана или да става кавалджия на ББ инструменти.Капитализъмът е срам за цивилизацията.Той като много е чел да се разрови и да прочете за оценките на съвременните истински професори от запада и да осъзнае че капитала е срам.

85

Анонимен

преди 12 години

BRAVO NA Проф. Вучков .SAMO BOI PO TIKVATA BOKO

84

Чичо Манчо

преди 12 години

Както казва Сашо Диков - тука професоре много полегна, направо залегна пред премиерството!

83

Милен

преди 12 години

Кукумицин. Папагал :)))))))))