425

Gendozz

преди 12 години

това колко пари взима не е ваша работа,българинът вечно иска и другите да мизерстват и заедно да се оплакват,хахахаха,смешници *** гербаджии,ще мизерствате вечно,ББ и тоя шофьор няма да ви помогнат

424

V

преди 12 години

Една вечер си щракам с дистанционното и хоп, гледам Кунева-Кривомуцунева нещо говори, оказа се, че отишла в "Горещо" по Нова. Ама облечена като бабичка и с държане на бабичка. Като зная какви бели донесе това чудо на Бг, не вярвах на очите си, мислех, че поне е някаква хитра комбинаторка. А това, което видях, беше трагикомично - някаква жалка зубърка в училище, дето сега кара и сина й да е същия зубър, толкова семпла, скучна, чак *** ми се стори. И това прилежно чиновниче водеше преговорите!

423

r

преди 12 години

тая скапана нация се доверява на един пожарникар,който реже лентички,нищо друго,и един усмихнат пинокио,прецакан от едно ченге-шофьор Нека не забравяме марджето попова,тя горката оправи правосъдието и си мисли,че става за вице

422

imee

преди 12 години

Каква е хиена тази. Не отговори нито директно, нито по същество на въпросите които и бяха зададени. Поне Бат Бойко излиза на яве и казва, че на ДПС подкрепата не я желая, а тази замазва говорейки за всички партий казвайки нещо и конкретно не казвайки нищо. Еваларка, добре те е научил Симеончо. И ти си една пешка, поредната марионетка или фигурант ама се правиш на самостоятелния войн срещу системата...ясна си като 2 и 2.

421

ХАХАХА

преди 12 години

ТАЯ е номер 1. Зима си по 14к ЕВРО на месец и ви казва не купувайте евтини играчки на децата че били отровни.Ако е развален хляба купувайте пастиТая ме кефи най много от от сички.

420

Изнесен

преди 12 години

избирател!Не забравяй че всяка нация си заслужава управляващите! Така че който каквото си го прави на себе си го прави! 56% от българите считат че нещата вървят на зле и въпреки това кандидата на управляващите има най - големи шансове за победа?! Ха сега де? Народопсихология, какво да се прави!

419

Анонимен

преди 12 години

червени устни на моя друсни, така ще промениш и моето положение како.

418

избирател

преди 12 години

След всички глупости,които се наговориха от политическата трибуна,само едно е ясно - България има нужда от нови лица, независими от която и да е било настояща или вече несъществуваща партия; с ясна представа за това какво правят;ясна позиция и решения на обществените проблеми!!!....докато такива кандидати не се появят България е обречена на мизерия и разпад.И нека властта наистина е в народа,както се казва в Конституцията!

417

Анонимен

преди 12 години

Добре, че не твърди, че е победила системата с главно "С".

416

Българан

преди 12 години

Хубаво би било да имаме президент който е уважаван в ЕС и би могъл да защитава интересите на страната ни в ЕС и да ни вкара в Шенген по - бързо. Отколкото да имаме президент зависим от премиера и вицепримиера - известен консултант!

415

Анонимен

преди 12 години

Плвнелиев, Калфин и Кунева са трите кандидата на БСП. А сега да видим как БСП може да загуби изборите!

414

Libero

преди 12 години

4ovek trqbva da ima malko sram,ta da govori za podkrepa ot partii,koito si predal osobeno ot neinata partiq,koqto ne q izdigna zashoto q nqma ot 2 godini

413

ТАРИФА

преди 12 години

Колко пари се плаща на Галъп и Днес . Бг за да висиш като плакат на първа страница.

412

ww

преди 12 години

Пръмова комунистическа .....повръщня !

411

БГ

преди 12 години

Всеки, отговорен българин, който чете това трябва да направи едно малко усилие. Той трябва да убеди поне един свой познат, който по принцип не гласува, да отиде до урната. Единственото условие е да пусне бюлетина различна от комунистическата и турско-***. Бъдете сигурни, че така давате нещо от себе си, за да заживеем в една по-добра България.

410

Цветан Караилиев

преди 12 години

Никоя подкрепа няма да направи президент г-жа Кунева,и на нея това и е доста ясно.Целият този медиен шум около нейната кандидатура явно има други цели.Не е лошо,че се опитва,може да има по-неподходящ човек за тази работа,но за зла беда аз не се сещам в момента за такьв(изключвам смешниците,подкрепени от Ламбо,да си комунист/псевдосоциалист,според мен,е генно заболяване).

409

Mickey

преди 12 години

"винаги е била пета колона на комунистите. "Тцъ! Първа Специална или най-много Втора подобрена! Къде я запрати чай в Пета , бе?

408

h h h

преди 12 години

Управляващата партия ГЕРБ бе замесена в пореден случай на скандална предизборна агитация сред деца, разкрива сигнал до сайта За честни избори, съобщи в четвъртък в. Дневник.Според данните в сигнала, всички първокласници в Троян са получили за първия учебен ден сборник с приказки със снимка на кмета от ГЕРБ Минко Акимов на първа страница.Минков е кандидат и за вота на 23 октомври. На сайта са публикувани и снимки, които потвърждават сигнала.ГЕРБ се замесиха в подобен скандал още през април, когато деца в Пещера бяха карани да пишат Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни.В друг сигнал за агитация сред деца е организиран детски празник от кандидата за кмет на Пловдив Дани Каназирева.Ден преди началото на предизборната кампания и месец преди вота сигналите за нарушения, подадени на сайта За честни избори са 51. Най-често те са за агитация в нарушение на изборния кодекс.

407

Mickey

преди 12 години

Ииихаааа! Снахата на Партията "с/у" Калфата на Партията! Избирай народеее - напреееед към урнитеее. И "русофоба" *** Партията включили за да има избор за всички ! Дори КГБ чрез една руска гЪзета ни посочи кой е "истинския русофоб" та да не се двоумите, ако не искате зависимост от Русия! Циркове!Абе вие за канарчета ни взехте бе:)

406

Мърла

преди 12 години

Победила си на свекър си Пръмов червения дърт комунистически ***.