19

frugo

преди 13 години

Чичовото напира.

18

косморог

преди 13 години

Ни лук ял, ни лук мирисал, парата прибрал, български жени наеВал, туки там пийнал, с палячовци футболисти отбора натъпксал, за Германия си заминал! Ех, Лотар, Лотар, що ти требваше да се захващаш изобщо с нашите хрантутковци!

17

хаха

преди 13 години

Изгониха Матеус и назначиха единствения български треньор арестуван на местопръстеплението с куфар пари при уговаряне на мач.И мениджъри и ръководители и футболисти са доволни.Всичко си дойде на мястото,хахаА Българския футбол....лека му пръст!На крака и да го почетем с минута мълчание!!!

16

Фен

преди 13 години

Лотар, благодарим ти за търпението и похарчените нерви. Няма как да успееш с фолкаджии и пияндурници. Успех занапред.

15

Пич

преди 13 години

"Не Лотар, ами и Алекс Фъргюсън да беше дошъл с помощник Анчелоти, резултата щеше да е същия. Не треньора е проблема, а матриала"Много си прав. Същото може да се каже и за цялата ни държава. И Ангела Меркел да дойде да ни управлява с целия си екип, пак нищо няма да направи. А след една година всички ще я псуват. И Борисов е много прав - "С този калпав материал, как да правя държава?!". Ама много е прав ...

14

аз

преди 13 години

не сте прави трябва им тренъор като митъо очите , кой не слуша хем бой хем *** :)

13

Asmodey

преди 13 години

До Див Петел: Извинявай, пич...ръката ми се отплесна и цъкнах минус...прав си!

12

Schutzstaffel

преди 13 години

Лотар стана ясно, че не става да води банда неизтрезняли ***.

11

ФЕН ГОЛЕМ

преди 13 години

Аз напълно подкрепям хер Матхаус! Какво е виновен той за бездарието на БФС и чалгаджийските ни талантероси?БФС да си заминава, да се избере за тренер някой със свиреп характер (Тери Бътчър, Тони Адамс, Стюърт Пиърс, Олвер Кан, Карлхайнц Румениге или Гатузо). Новия тренер да юрка футбалерчетата ни да качват Златните Мостове по норматив, стълбички всеки ден, двуразови тренировки 2 седмици преди официален мач, чалготека - само по Планет. Който се издъни - аут. Все ще останат 15 келешчета за група

10

мафия

преди 13 години

Така е...идва някой прави пачките и си заминава.......а резултати няма,въпрос към Борислав Михайлов:Може ли до посочи кой отбор можем да бием от балканите или европа?????????

9

Анонимен

преди 13 години

На селските бекове им трябва стратега от Мировяне.

8

Див Петел

преди 13 години

Не Лотар, ами и Алекс Фъргюсън да беше дошъл с помощник Анчелоти, резултата щеше да е същия. Не треньора е проблема, а матриала. Фейшън пияндета с много татуировки и приятелки .урви-това е гръбнака на бг футбола. Когато пияндетата станат по-малко, а спортистите повече и тройчо да ги тренира пак ще има успехи.

7

Анонимен

преди 13 години

Докато българският футбол се управлява от Перуката и Наркомана ще е така, по-добре направо да го забранят със закон, защото тия двамцата нямат махане!

6

смех

преди 13 години

Само професионалистите са мачкани навсякъде , *** определят правилата.. А и да са пили бира - кой не пие. Сега вече с новия треньор всичко ще се оправи - ама по натам. Да се плаща само за победи и нито стотинка за загуба .

5

Yonex

преди 13 години

Той да не е секретарка на Михайлов, че да го уволняват!?! Беше писано по-рано - имало е договор, който е изтекъл и не е бил подновен. Непрофесионално е да се поставят такива заглавия.

4

Садул

преди 13 години

Ако ще Господ да слезне да ги тренира нищо няма да стане от нашите. Нищо !!!

3

Анонимен

преди 13 години

Sega pone niama da ima kogo da pluiat!!!Da vidim kakva shte bade 4isto bulgarskata rabota!

2

фергюсън

преди 13 години

КАК НЯМА ДА СКОЧАТ ПРИМАДОНИТЕ ,КАТО ГИ КАРАШЕ ДА ТРЕНИРАТ ДВУРАЗОВО ,А ТЕ СА СВИКНАЛИ ПОТНИ ВОДА ДА НЕ ПИЯТ!!!

1

Лотар

преди 13 години

"Харесвам Българиа,харесвам чалга и кебапчета,харесва лесни жени и трудно свършвам.Скандали не е имало в отбора,бира имаше за всички"