139

Анонимен

преди 12 години

Да припомним: УНСС е едно от пипалата на Октопода там преподава Алексей Петров, а ректорът, Борислав Борисов, съсед на А. Петров, се вози в Мерцедес, подарен му от неговия приятел и съсед Никола Филчев (също преподавател в УНСС). Няма нищо случайно в това, че Първанов използва именно трибуната на УНСС за малоумната си пропаганда там е сред свои.

138

Анонимен

преди 12 години

Участвал е в тържествата на УНСС, защото ректор там е негов васал и световен мошеник, източващ висшето учебно заведение и превърнал корупцията в ежедневие. Всички васали на Гоце имат задача да крадат, за да попмат финансово бъдещата му партия. Такъв васал например е генералният директор на БНР В. Тодоров, уличен от Сметната палата в десетки нарушения /справка - сайта на Сметната палата/, но чадърът, опънат над Тодоров от агент Гоце го пази вече 4 години. Както стана с Уляна Пръмова, докарала до фалит БНТ.

137

Анонимен

преди 12 години

Скоро КГБ ще си го прибере, я с куршум, я с цезий, или друг оригинален начин*))) Амин!

136

Анонимен

преди 12 години

ДОЛУ ПЪРВАНОВЩИНАТА !!! ДОЛУ БЕСЕПАРЩИНАТА !!! ДОЛУ СОЦ.-ПРОСТАЩИНАТА !!!

135

Анонимен

преди 12 години

Гоце,колко ти струват двете пушки...??? Май с наши пари ги купи...а?А разходките ти до екзотични страни със зурние? А сега безплатната ти обиколка из страната,за да си вееш пр**нята?А ловуването ти и пиянските сбирки по ловните стопанства? Имам още въпроси,но отивам да драйфам....

134

$

преди 12 години

Все *** на наш гръб.

133

Да, да

преди 12 години

Тези, които не гласуват са най-големите предатели. "Благодарение" на тях до властта се промъкват всякакви престъпни (комунисти и турци) и некадърни (комунисти и турци) елементи, използвайки малцинствата с твърди ядра (***, турци и пенсионери комунисти). Ето затова не сме добре.

132

БГ

преди 12 години

Първанов трябва да получи доживотна присъда затова, че връчи орден "Стара планина" на Ахмед Доган. Към това трябва да се добавят и 5 години за убийството на защитен животински вид.

131

Анонимен

преди 12 години

попе по ануса ти изби грашец от напъни ще апнеш нещо блажно

130

попа

преди 12 години

*** си майката бе драскачи не гледайте в чужда та паница/ ана б б и ц ц какъв е бюджета а / полицайте кво правят / ана боко от къде му са парите ааааааааааааааааааааааааааааааааа

129

!

преди 12 години

Тук коментарите са много спокойни! Цари разбирателство! Целокупния български народ яко мрази агент Гоце! Чак и платените писачи нямат ентусиазъм!

128

***

преди 12 години

преди време журналисти бяха снимали сина му /и компания още 3-4/ че е всяка вечер по софийските кръчми/барове и правят по 1000-2000 лв сметка

127

шпеер

преди 12 години

Гоце е октопода в България.

126

Анонимен

преди 12 години

да продава апартаментите и да връща парите този хрантутник

125

17371

преди 12 години

за тези пари требе да му се изредим по два пъти на него неговата жена и вицето тоже

124

Анонимен

преди 12 години

Е да кво са.. 14 бона на ден....

123

5kov

преди 12 години

Президенството с неговите мижави функции струва 4 милиона (и малко). Един депутат струва 2 милиона (и малко). За съжаление политическата система в света е приела някаква удобна за тях форма и никой не го е еня да се измъкне от нея.

122

Анонимен

преди 12 години

"Пантеон" е адски нагло, защото държавниците ни не са богове, а чиста проба ***. Твърдо "не" на идейката на този *** човечец!

121

испанеца

преди 12 години

до 163.А какво по точно вършат тези 240 в Парламента ????????.Че те полвината от тях все ги няма,май по добре е тях да ги няма...Така поне за всяка грешка само един ще е виновният а не както до сега 240 да реват че са невинни.............До 161.Сега не знам как стои въпроса със пликовете който получават НАРОДНИТЕ дупетати ,те са израз на благодарност от народа за тяхната тежка работа ....И май тях никой не ги слага в сметката...По добре да има един търтей ,от колкото 240....

120

НЕДОВОЛЕН

преди 12 години

Всъщност какво толкова върши президент, май ще да е по добре да нямаме такъв, така ще спестим 4 мил. на българския данакоплатец. Тези милиони добре ще дойдат за образованието на децата, тъй като там сме най-зле. А в БГ. се увиличават неграмотните, а за средно и више да ни говорим, просто нямат средства родителите. Акогато един народ е необразован, то този народ ще бъде смачкан. Същото е и в здравоопазването, където здравето е вече бизнес, а щом народът е болен, то и държавата ни е болна.