253

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖЕ НА ТИЯ РУНГЕЛИ ЧЕ МОЖЕ И АРТИСТ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ КАКТО НАВРЕМЕТО СТАНА И С РЕЙГАНИ РЕИГАН БЕ НАЙ СПОЛУЧЛИВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ

252

Анонимен

преди 12 години

НЕЗНАМ КОЛКО СТЕ СЪС СВЕТЛЬО .. НЕЗНАМ ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС ИЗОБЩО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕГО .......НО АЗ СЪС СИГОРНОСТ ЩЕ ГО НАПРАВЯ

251

darcas_real

преди 12 години

Успех на Светльо на изборите и нека Простотията бъде с теб, както винаги!

250

Абсурдът

преди 12 години

ЕТО моят президент!!

249

Милен

преди 12 години

Давай Светльо - ние сме с теб!

248

Анонимен

преди 12 години

Vote to Svetlyo!

247

Стареца

преди 12 години

Трябва да се гласува против всички големи партии, който за 20 години разбиха държавата ни и народа. На да правим президент едно талантливо и цинично момче е безотговорно. После не ревете, че пак ви е зле. Мислете президент е това, а не водещ на телевизионно предаване.

246

Анонимен

преди 12 години

Нема лошо българино, не се бой от демокрацията. Глас народен глас божи. Лошото е, че многото кандидати са плод на ДС. Така се надяват да размият гласовете та да има балотаж и на него да отиде столетницата. Идеята е после да омаскарят Плевнелиев и да си запазят президентството (разбирай съда). Светльо само им помага без да иска, за съжаление. За сега се очертава балотаж но столетницата е на кантар с бившото СДС, та не е много сигурно.

245

Absolutism

преди 12 години

И без това и другите са шутове, този поне си го признава. Няма да го изберат, но а дано събере повече гласове от червените гномчета

244

Мони

преди 12 години

От абсурдните кандидатури, тази на Светльо ще вземе най-много!P.S. Жалко за Йоло Денев ;-))

243

безименен

преди 12 години

"Светльо- президент" звучи примамливо. И отмъстително! Ако спечели от раз - добре! Каквото е долу, такова е и горе - глас народен, глас божи! Ами ако има балотаж? Тогава ли ще мислите кого е обслужвал героят на нашето време? Изборите не са футболен мач. Освен зрелища, и хляб ни е нужен. Добър живот за нас и децата ни. Държавата не трябва да е частна фирма. 18 кандидатпрезидентски двойки! Много вожд, а къде са индианците?

242

и аз имам фаворит

преди 12 години

браво на Светльопознайте за кой ще гласувам

241

цел

преди 12 години

Цели 18(осемнадесет) кандидат-президентски двойки! Уникално по мащабите си за България! Няма начин да не гласувам за смешника Витков! Поне ще има много развлекателни програми по телевизиите! Да живее бате Гойковщината! Тоя народ има нужда от клоуни и "хиподили".

240

галактика

преди 12 години

На предишни парламентарни избори се яви така нареченият феномен *Атака*. Въпреки куриозните коментари навсички нива у нас и в чужбина, тя зашлеви политиците като влезе в парламента. Друг евъпросът какво направи след това?! Сега имаме нов феномен - Светльо. Дали няма са стане така, че Светльо да е следващият, който ще *шамароса* политиците?! Друг е въпросът какво ще направи след това. Аз съм ЗА експеримента - може пък и да се окаже сполучлив. Не е сериозен ли - ми то аман от *сериозни* до сега!

239

Мурат

преди 12 години

Светльо е гладен Българин.

238

koko

преди 12 години

Пък и може да аизлезе по-честен от "цар" Симеон

237

megagitaultramall

преди 12 години

Най подходящия кандидат за президент е *** бос Цар Киро. Той на 100% ще олицетвори нацията, кои сме ние сега. От него най-малко ще ме е срам - каквото и да направи няма да е изненада - "*** му работа!".

236

dedo

преди 12 години

Така или иначе нищо няма да се промени и България ще изчезне от картата до 20 години (неминуемо при отрицателния прираст на българите и хипер-положителния при *** и турците, както и масовата емиграция) , поне да е забавно :)

235

273,276

преди 12 години

mamka mu golqm sam *** no me razbrahte de dumata e pletely" :)

234

Анонимен

преди 12 години

за 273: sorry малка грешка, та: моето мото за изборите е "It is now my duty topletely drain you" K.C.