17

Анонимен

преди 12 години

До всички по-долу: Защо го избирате 3 мандата поредни щом толкова го плюете? Но нали живеем в Абсурдистан..... Тук всичко е възможно.

16

плевенчанин

преди 12 години

Преди 10-15 години Плевен беше един от най-развитите индустриални, промишлени, търговски градове, културен, спортен и исторически център, с развит туризъм. Ето това отвратително същество на снимката унищожи нашия град. Сега в Плевен все едно е имало бомбандировки. Сякаш сме след война. Всичко е съсипано и унищожено, пората избягаха, безработицата е огромна. Дано Господ се смили над нас и ни даде по-добро бъдеще.

15

ан

преди 12 години

ЦЯЛ ПЛЕВЕН ГО ПЛЮВА А ТОЗИ СИ МИСЛИ ЧЕ ДЪЖД ГО РОСИ. ИДИОТИЗМА В МУТРЕСТАНИЯ Е ДОСТИГНАЛ ЗАСТРАШИТЕЛНИ РАЗМЕРИ. ЗА 21 ГОДИНИ *** СА ДОСТИГНАЛИ НАД 50 ПРОЦЕНТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА МУТРЕСТАНИЯ. КАК ПО ДРУГ НАЧИН ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАТ ЗА МУТРО-КОМУНИСТИ? ИДИОТИЗИРАНЕТО СЕ ПРЕДАВА ПО НАСЛЕДСТВО. ТОВАЕ ПОВРЕДА В ЧЕРЕПНАТА КУТИЯ НА МОЗЪЧНАТА ***. А КАКТО ЗНАЕТЕ МОЗЪК НЕ СЕ ЛЕКУВА. НЯМА ПО ГОЛЕМИ *** ОТ ТЕЗИ КОИТО 21 ГОДИНИ КАЧВАТ НА ВЛАСТ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ *** И МАЙМУНИ.

14

плевенчанин

преди 12 години

Тоя мерзавец забрани на ТВ7 да излъчат открито студио от Плевен, защото хората сигурно щяха да го замерят с камъни. Нямаше смелост дори да се появи на диспута с другите кандидати. Плевечани го мразят и искат да се освободят от този, който съсипа и унищожи прекрасния ни град.

13

Анонимен

преди 12 години

Този да вземат за го изберат пожизнено! То бива, бива ама човек трябва да може да преценя и кога да се спре!

12

Родом от Плевен

преди 12 години

Абсолютен фалш, демагогия, наглост, лъжа и измама.

11

Анонимен

преди 12 години

Изпишете на Гугъл КОРУПЦИЯ В ОБЩИНА ПЛЕВЕН и вижте и чуйте клипа във VBOX7. Вижте и чуйте за какво иде реч...

10

Анонимен

преди 12 години

Този двуличник и лицемер лъже всяка минута и секунда и мисли единствено за личното си благополуцие. Превърна Плевен в затънтена провинция. Обградил се е с няколко прости послушковци, без образование, без възпитание. Не допуска интелигентни хора и не търпи чуждо мнение. Знае да отмъщава и е изклйючително злопаметен. Жалко, че толкова години бяха пропиляни за Плевен. Жена му и дъщеря му още преди много години избягаха от Плевен в София. А тоя лъже хората като за последно. Дано се освободим от тоя.

9

Анонимен

преди 12 години

Чудя се на плевенчани как могат да гласуват за тоя гашник!За 12 г. не само не докара инвестиции в града, но го докара до едно от последните места в България! Стигна се дори и до немислимото - Плевен да няма футболен отбор!Пак ли ще си го избирате?

8

пл

преди 12 години

щото не знаете какво ви чака с герб....не село, а махала това направиха от ст.загора *** от герб

7

@

преди 12 години

какво нещо е да не знае човек, кога да се оттегли с чест и достойснство...

6

glock

преди 12 години

tozi i negovite rodnini prevarnaha Pleve v goliamo selo

5

Анонимен

преди 12 години

Да но служебно да го резнат за изборите е ултра недопустимо. Нищо че това е изобретение на Костов с фалшивите НДСВта през 2001

4

Анонимен

преди 12 години

ужас.

3

Анонимен

преди 12 години

Към този прибавям и Лечков.

2

yann@mail.bg

преди 12 години

Това е един от най-мързеливите, най-неграмотните и най-лукавите кметове в България.Ако Плевенчани са толкова прости, нека го изберат и за четвърти мандат.Този лицемер докара града до това плачевно състояние!

1

ДАГЕ

преди 12 години

Не го щем повече тоя крадлив ***.ал!!!!!!!!!!!