100

Анонимен

преди 12 години

Никой нищо няма да плаща не ви ли стана ясно?ЕС е като ВС-каса,но само за внасяне от балъците и точене от тарикатите(в случая гърците).Само се питам нашите управляващи защо още дремят,а не са поискали 100 милиарда заем,че да си поживеем и ние като гърците 20 или 30 годинки,пък после я го има ЕС я го няма и няма да има на кой да връщаме.

99

ivi

преди 12 години

последните 380 000 000 ще си ги платят - и то с лихвите- ако ще и с земя....

98

bg

преди 12 години

Tova plaja na Sandanski li e?

97

Анонимен

преди 12 години

Абе гърците са го измислили Узо Паралия!Кой е будалата а?Щом им свършат парите и мрънкат.Даде им ЕС и млъкват докато ги изпапат и пак...А ние се свиваме за всяка стотинка и се плашим от зимата и защо?Заспал народ сме ние българите.Докато другите разпределят баницата,ние си траем и се навъртаме около големите.После ни мятат някоя троха като на куче и ни казват да сме доволни защото може и по-зле да е и пак в този омагьосан кръг...

96

ivi

преди 12 години

Така де :) взимат си пенсии по 2000 евро 14 / 16 заплата и мрънкат - ай у лево. скъпо им било - Ми то не може само да *** - трябва и да поработиш а не да си на работа в 10 да почиваш от 12 до 18 и после да искаш и 20 заплата и то висока ( 2000 евро е добра заплата в Германия - а тези пенсия е толкова) ... не ще фалират ами и по-лошо ще става .

95

до цигането ТЮРКЕЙ

преди 12 години

ей амжикоолу,АЗ съм турчин,а не ти,дьонме гевенди от столипиново,не петни турското име,че като дойдем на власт,ще ви издавимвъв вашта *** кръв ***,не се меси там дето ни ти е работа,ченгене!заради такива като тебе стават золумите,син на domus i kisrak!

94

ха

преди 12 години

а мършавите и миризливи татари нищо не могат освен да лаят по форумите и татко бойко да пререже лентичка с ножичка

93

KRITIK

преди 12 години

GARSITE V GARSIA SA KATO SIGANITE V BALGARIA! TARTEI KALPAZANI I MARZELIVSI!S EDNA DUMA PARAZITI

92

edna balgarka

преди 12 години

ako be6e obratno garcite edva li 6iaha da razre6at na balgari masovo da registrirat firmi i da kypyvat zemiata im.kade sa na6ite politici .ot opit znaem ,4e garcite ne davat zaplati i sa mnogo stisnati .i drygo narode v cial sviat se znae ,4e kiseloto mliako proizvedeno za parvi pat e v garcia. dali sa platili patent na balgarskata darjava za tova .ne viarvam.evropa naliva6e pari tam ,za da ne stava komynizam ,no tam i do dnes ypravliavat te .vijte do kade vodi komynizma.

91

Анонимен

преди 12 години

Всички ползват България ми се струва. Но като започнат и албанците да регистрират и местят тук вече ще стане интересно. Пък вие викайте браво. Те тези ниски за тях цени не са, защото сме добре, но трябва малко акъл.

90

Анонимен

преди 12 години

Минималната им пенсия е 600 евро.Ха да сметнем ако пуши един пенсионер по 1 кутия на ден от 4 евро средна цена на цигарите за 1 месец=120 евро.Или му остават 480 евро.А в БГ минимална пенсия 200 лева по 1 кутия на ден по 4,70 средна цена=141 лева за 30 дни и му остават 59 лева.А цените на храната са еднакви.А смятайте зле ли са гърците?

89

Анонимен

преди 12 години

до 94Не е така.Гърците не скачат от глад.А и там няма как да има глад защото всичката им земя се обработва.Не внасят зеленчуци от България а е обратно.Икеа например идва с гръцко началство,Джъмбо също,Кока кола също,сладоледите Делта,Кри кри и маслините и те са от там.Така че битовизми от сорта какво ще ям там няма.Скачат за друго,ама години ще минат докато ние българите се осъзнаем и започнем като тях...

88

до 91

преди 12 години

е като в България няма да стане, вервай ми! Имат си силен туризъм, имат си добре субсидирано земеделие, имат си високи пенсии и заплати въпреки всичко! И то това е въпроса, затова наливат пари, за да им останат приблизително същите, иначе ако ги направят като в България няма да фалират и няма да има нужда да ги спасяват, ама не е това целта!

87

до 93

преди 12 години

И ти *** си да започнат да ти измислят данъци през змесец, да те съкратят, да ти намалят помощите за безработица и найважното........ да ти кажат че трябва да се хванеш на бачкане , а че не може да си вечно чиновник и ти ще се оплакваш!

86

Анонимен

преди 12 години

Пише ,че било много скъпо в статията,но цените в магазина са като нашите.Да алкохола и цигарите са им по-скъпи,нафтата и тя с 40 стотинки приравнена към нашите цени и заведенията са им с огромни надценки,но в магазина цените са си като нашите,а качеството даже е по-високо на някои стоки.А и този грък с 2000 евро пенсия тук е цар какво се оплакват ?

85

Дремис Друсос

преди 12 години

Никога не съм обичал гърците!Тяхната грандоманщина, техният мързел, техният шовинизъм...Но чак такава свинщина не съм очаквал!Заради лакомията им ще се срине Еврозоната, цяла Европа ще поврекат тия ***!!Но от тук нататък съм сигурен, че грък ще стане *** дума, за заеми повече не могат дори и да сънуват!!Ще гладуват, което и заслужават тези търтеи!

84

Анонимен

преди 12 години

уфф,ама и не се харесваме иначе ..истината че и ние и гърците се отучихме да работим,само че тях имаше кой да ги храни и затова имаха самочувствието че са повече от нас,иначе като капацитет по нищо не се отличаваме ...работил съм там по едни програми против болестите по животните,като шап и други ...същата мизерия е и там и тук,но субсидиите ги спасяваха,сега се чувам с колеги от там ,всичко рухва и при тях,истината е че и тях ги чака глад ..абе просто всичко си дойде на мястото...

83

Vek

преди 12 години

ами да не всички завършват мениджъмнт, икономика и разни други такива "престижни" специалности! Някои завършваме наистина трудни неща и излизаме хора с професия, а не нагаждачи и търсещи позиция

82

Анонимен

преди 12 години

86Не става дума за разрешение, а за човещина, ама каква човещина очаквам от *** с турско самосъзнание...

81

ДО TURKEY

преди 12 години

КАКВИ ЕЗИЦИ ЗНАЕШ *** ,ГОВЕЖДИ, СВИНСКИ ,И КАКВО КАТО СИ ИЗЛИЗАЛ В ЕВРОПА ХВАНА МУЙСЕЙ ЗА КАМБАНИТЕ ЛИ? ЗА МАЙМУНИТЕ Е ДОКАЗАНО ПО КЪМ АФРИКА СА МАЙМУНИТЕ!