46

ТТ

преди 12 години

до 44Точно така е. И някой по надолу беше казал че щели да се спестят пари ... 1-во икономията е майка на мизерията и 2-ро ако ще пестиш пести от многото не от малкото. Като почнеш от незаконно придобитите хотели и яхти и вили, минеш през точенето на ДДС и свършиш с мършите по администрациите дето се държат с хората като с животни само защото са ги накарали да си свършат работата.

45

Анонимен

преди 12 години

Стоите си господа управляващи в лъскавите канцеларийки, получавате си паричките от Европата, които са за развитие на селските райони и си живеете "животеца". Пълна идилия! Какво Ви интересува, че навън има някой друг освен Вас!? Ама имало някога държава България...Ама имало Ботев и Левски....Не! Имаме си депутати, които казват, че сме се освободили от турско робство преди 500 години! И това ми били българи! И това са нашите управляващи с техните "мъдри" решения! Гласувай народе пак за тях!!!

44

Анонимен

преди 12 години

Няма села с жители под 350 ЧОВЕКА, които да имат администрация с общински съветници!!!!! Администрацията там включва : кмет (или кметски наместник) и секретар!!!!!! Ако "случайно" има фелдшер, то това е голяма придобивка за жителите на селото! Бъдете сигурни в това, госпожи и господа управляващи! Обричате на гибел хиляди БЪЛГАРИ!

43

las bolas

преди 12 години

Моля ви, да не се нахвърляме само върху герберите, това е политика, която още Иван Костов започна.

42

Анонимен

преди 12 години

тя работата върви към закриване на държавата, за какво ли ни е, тя не е вече на народа, а на Партията, както и полицията й , и данъчните й

41

Анонимен

преди 12 години

От 60 години в България се води най-*** политика за развитие на регионите. Къде е дългосрочната ви стратегия господа-другари и имате ли въобще понятие от тези неща. Не повтаряйте грешките на онези ебалници от миналото ни!

40

ТТ

преди 12 години

Абе не разбирате ли че това по косвен начин подтиска хората които живеят в такива населени места и не само тях. Вместо да правят нещо което да зарадва хората ... пътища, градинки, да се създава някакъв поминък на младите хора от тия места ... да виждат хората че има държава ... че има живот ... аз също съм много против раздутите администрации ... но не кметовете по селата са раздутата администрация а ония по хилядите държавни агенции дето една *** наредена там взима колкото 3-*** кметове.

39

Анонимен

преди 12 години

Изключително глупаво решение!!!! Хем искат провинциалистите да си останат в провинцията, да развиват селските райони и да не препълват столицата, хем не им дават никакъв шанс за работа!В селата живеят ХОРА! Те също имат нужда от някой, който да ги представлява. Един чиновник от близкия град в никакъв случай не е запознат с проблемите в селата! Съкращавайте раздутите щатове в общинските администрации в градовете, а не в селата! Там има "кадри " назначени от "вуйчо-владика"!

38

@@

преди 12 години

А на какво отгоре ще искат работещите хора (дори били те 2-3-4 фермери) в едно село под 350 човека, да си плащат данъците ? Ни път, ни условия, ни здравеопазване, ни образование,ни .. кмет . Бог-високо, цар-далеко !!

37

ТТ

преди 12 години

По стара Българска традиция не се работи там където трябва .... вместо да закриват администрации чийто служители по цял ден ци чоплят в носа те махат и малкото такива от които хората имат нужда.

36

Анонимен

преди 12 години

защо закриват кметства само с 350 човека , направо да закръглят на 30 000 човека и без общини само с областни градове....... ще е централизирано и няма да се губи време за прибиране на новите рекети опс "данъци".....това мнозинство яко закрива всичко по пътя си (кметства, болници, училища, фирми който не са с тях)

35

!@

преди 12 години

Да гарантираме 100% обезлюдяване на селата, да осигурим на бабичките по-бързо преселване в отвъдното,че да не мъчат .. Абе алооо .. София не е БЪлгария , поне все още !! Вие можете да имате по трима шофьори и 2 секретарки, ама селските кметства с по 3ма човека на минимална заплата ви пречат - няма такава наглост !!

34

Анонимен

преди 12 години

Правилно решение! Има села с по 20 души, където 50% от населението са общински съветници или служители на общината, което е абсурд!!!350 души е много здравословна цифра! Под тази бройка е много по правилно да бъдат управлявани от от съседна община!

33

откривател

преди 12 години

кметства ще закриват, ама данък "колиба" откриха, нали? Целта е пълна "централизация" на властт, в ръцете на 1 човек.

32

до 30

преди 12 години

Ми доай тогава тези "5 човека" да дойдат в София или друг голям гред тогава и ще стане още по весело България = Софийско поле + Варна, Бургас и Пловдив, а *** да се засели в техните къщи

31

За Витков!

преди 12 години

Тия тотално почнаха да се *** с хората!? И после защо всички се изливат в столицата и регионалните градове.

30

до 27

преди 12 години

Ами дай тогава ако са 5 човека единият кмет,другият полицай, третият фелдшер ,четвартият и петият гробари... Който не му отърва да се мести...

29

мафия

преди 12 години

хе ясно като бял ден...ще трябва да се назначават от големия кмет...братовчеди,братовчетки,шуреци и други роднини.

28

КАРНОБАТ

преди 12 години

ей ненормални в парламента,4иновници,факт е 4е от когато дойде демокрацията стана крадлацията,какви са тези картелни договори,то зву4и като картелните войни за наркотици,иван костов ги разбира и освен това през комунизма населението беше 9млн.,а социализма им даде зелена светлина,а да видим герб ...

27

ТТ

преди 12 години

до 22Мноооо си прос сашеее.до 23 Представи си старите хора в някое село ... без здравна служба без аптека дори, без нищо. Сега и кмет няма да имат. То все едно си си направил една колиба в гората и си живееш там. А повечето села в България вече са под 350 човека местно население.